chrkain Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 καλημερα εχω μια απορια: μπιος υπαρχει καποιο προγραμμα για επιδιορθωση pc μεσω internet βασικα για Windows εχω ενα γνωστο που του πεταει παραθυρακια και αλλα τετοια οταν ανοιγει ιστοσελιδες και μου εχει σπασει τα νευρα βασικα δουλεύει με μοζιλα ειναι παρα πολυ μακρια και δεν μπορω να τον επισκεφτω. εχω ακουσει οτι κατι υπαρχει μηπως γνωριζετε εσεις κατι Ευχαριστο Πολυ
Kostasspil Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Θες ν γίνεις πιο συγκεκριμενος? Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε διαφημίσεις που του πετάει σωστά? Οπότε πες του να κάνει εγκατάσταση το AdBlock για Mozilla και θα ναι μια χαρά.
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πρέπει να κατεβάσετε και οι δυο το teamviewer και να το ρυθμίσετε,μετά θα βλέπεις την επιφάνεια τού σε ένα παράθυρο και θα μπορείς να κάνεις ότι θες. Βασικά ένα malwarebyte πρέπει να τρέξει το παιδί...
rafinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βασικά για αρχή πρέπει να σβήσει τα 1200 addons που πιθανότατα θα έχει εγκατεστημένα... εν συνεχεία το adblock και είτε μαζί με το malwarebytes είτε μόνο του τρέξε και το adwcleaner που είναι και πολύ μικρό και free.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 βάλε αυτό και θα με θυμηθείς Tweaking.com - Windows Repair τα διορθώνει όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα