kSiS Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Σήμερα το πρωί ζήτησα από την Forthnet να μου αποστείλει το ηχητικό από την τελευταία δέσμευση μου (μέσω μιας προσφοράς) και η πωλήτρια το αρνήθηκε διότι όπως μου είπε από την στιγμή που αποδέχομαι μια προσφορά (στην περίπτωση απεριόριστα σταθερά-κινητά) είναι αυτονόητο ότι έχω λάβει γνώση για την τύπωση νέου συμβολαίου και την δέσμευση.Εγώ ισχυρίζομαι ότι δεν είχα γνώση για νέο συμβόλαιο παρά μόνο ότι μου πρόσθεσαν δωρεάν λεπτά σαν μακροχρόνιος χρήστης forthnet που είμαι. Η Φορθνετ όμως το θεωρεί αυτονόητο αυτό και δεν μπορεί να μου στείλει την συνομιλία που είχα για αυτή την προσφορά. Μπορώ να κάνω κάποια άλλη κίνηση ώστε να πάρω το ηχητικό για να εξακριβωθεί εάν έγινε επέκταση συμβολαίου εν γνώση μου ? ή πρέπει να κινηθώ νομικά ? Παράλληλα έχει προκύψει και ένα πρόβλημα στην γραμμή μου και είμαι χωρίς ίντερνετ εδώ και 4 ημέρες και θέλω να προβώ σε κίνηση διακοπής συμβολαίου, αλλά με εμποδίζουν τα τέλη διακοπής σύνδεσης που είναι 70 ευρώ. Μπορώ να αποφύγω να τα πληρώσω τα συγκεκριμένα ?
xp-user Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οποιαδηποτε επεκταση-ανανεωση υπαρχοντος συμβολαιου για να εχει νομικη ισχυ πρεπει να ειναι εντυπη και υπογεγραμενη απο τον πελατη.Τωρα για τα τεχνικα προβληματα που εχει η γραμμη σου και ενδεχομενη διακοπη του συμβολαιου σου ειναι αλλη η διαδικασια.
mitsus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για το συμβόλαιο. Για το πρόβλημα της γραμμής δεν δήλωσες βλάβη?
kSiS Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Είχα δηλώσει βλάβη κ είχαν περάσει ήδη 4 ημέρες χωρίς κάποια διόρθωσή της. Σήμερα τελικά μου πρότειναν να δοκιμάσω άλλο ρούτερ το οποίο για την ώρα φαίνεται να παίζει κανονικά και να έχει βρεθεί η λύση στο πρόβλημα.Οκτώβριο με το που λήξει το συμβόλαιο αντίο Φορθνετ για την συμπεριφορά αυτή της επέκτασης συμβολαίου εν αγνοία μου καθώς και την άρνηση να ακούσω την συνομιλία μου με τον τότε πωλητή.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αν και λιγο Off topic με την ανανεωση συμβολαιου δικαιουσε και αλλο router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα