Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Με Τροφοδοτικό.

megaklhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και το καλο τελικα,ειναι τελειως υποκειμενικο.

Καλο και ακριβο τροφοδοτικο πασιγνωστης εταιρειας και να εχει TEAPO πυκνωτες επανω,αγγουρια καλο ειναι.

Το review το είδες ή ούτε καν? 40 ευρώ έχει, είναι 500 αντί για 450 (underrated) και 3 χρόνια εγγύηση με 80+.

"Some of the secondary side capacitors are made by Aishi, but most are from CapXon...Even Teapo and OST capacitors are generally considered to be more reliable than CapXon."

Με βάση το παραπάνω δεν ξέρεις ούτε αγγλικά γιατί δεν έχει TEAPO μέσα. Αλλά CAPXON

Αν και με κακό όνομα, οι CapXon, έχω τροφοδοτικό γεμάτο με CapXon, που μετά απο 8 χρόνια δουλεύει μια χαρά χωρίς απώλειες ;) Με σχετικά βαρύ Hardware φυσικά!

Οσο για την ποιότητά του, το ripple για την 12αρα που είναι πιο βασική:

"The ripple was very well suppressed. In fact, below 250W load, most of the rails had single digit ripple figures. A few spikes started to show up on the 12V rail during test 4, pushing the ripple to just over 20mV, but they disappeared during subsequent tests. The 12V ripple didn’t come back up above the 20mV mark again until the overload test. On all of the other rails except for the -12V, the ripple stayed under 20mV at all times, which is an excellent result."

Θες και 80+ platinum με τόσα λευτά? Αλλο VS και άλλο ΗΧ ή ΑΧ.

Αμα βρεις καλύτερο σε τόσα λευτά, πες μου να πάρω!

Βαρέθηκα όλους εσάς με παροπίδες εδώ μέσα που μόνο την σκέψη σας ακούτε...

Τέλος πάντων, το VS450 είναι πολύ αξιοπρεπές για την δουλειά σου, πολύ φτηνό. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα όμως, αλλά ανεβαίνει η τιμή.

Δες το τόπικ με τα τροφοδοτικά, αν θες να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε στην ενότητα Link.png Site: Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

Γράψε τι περιλαμβάνει η συνθεσή σου,την χρήση του και ζήτησε να σου προτείνουν ένα καινούριο τροφοδοτικό.

• Like 1

Το review το είδες ή ούτε καν? 40 ευρώ έχει, είναι 500 αντί για 450 (underrated) και 3 χρόνια εγγύηση με 80+.

"Some of the secondary side capacitors are made by Aishi, but most are from CapXon...Even Teapo and OST capacitors are generally considered to be more reliable than CapXon."

Με βάση το παραπάνω δεν ξέρεις ούτε αγγλικά γιατί δεν έχει TEAPO μέσα. Αλλά CAPXON

Αν και με κακό όνομα, οι CapXon, έχω τροφοδοτικό γεμάτο με CapXon, που μετά απο 8 χρόνια δουλεύει μια χαρά χωρίς απώλειες ;) Με σχετικά βαρύ Hardware φυσικά!

Οσο για την ποιότητά του, το ripple για την 12αρα που είναι πιο βασική:

"The ripple was very well suppressed. In fact, below 250W load, most of the rails had single digit ripple figures. A few spikes started to show up on the 12V rail during test 4, pushing the ripple to just over 20mV, but they disappeared during subsequent tests. The 12V ripple didn’t come back up above the 20mV mark again until the overload test. On all of the other rails except for the -12V, the ripple stayed under 20mV at all times, which is an excellent result."

Θες και 80+ platinum με τόσα λευτά? Αλλο VS και άλλο ΗΧ ή ΑΧ.

Αμα βρεις καλύτερο σε τόσα λευτά, πες μου να πάρω!

Βαρέθηκα όλους εσάς με παροπίδες εδώ μέσα που μόνο την σκέψη σας ακούτε...

Τέλος πάντων, το VS450 είναι πολύ αξιοπρεπές για την δουλειά σου, πολύ φτηνό. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα όμως, αλλά ανεβαίνει η τιμή.

Δες το τόπικ με τα τροφοδοτικά, αν θες να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ;)

Ρε φιλαρακο με τρολαρεις στα σιγουρα,δεν διαβασα κανενα review και δεν απαντησα για το δικο σου τροφοδοτικο,μιλαω γενικα και λεω οτι καλα και ονομαστα τροφοδοτικα εχουν teapo πυκνωτες,αρα το καλο ειναι υποκειμενικο.

Επειδη καταλαβαινω οτι απο ποιοτητα πυκνωτων εχεις μαυρα μεσανυχτα,κανε ενα search στο google να δεις ποιοι πυκνωτες ειναι σαπακια και κινεζιες και δες και ποιοι ειναι οι γιαπωνεζικοι που αξιζουν.

Ευτυχως ή δυστυχως,και αγγλικα ξερω και απο πυκνωτες τα ξερω απο πρωτο χερι.

Αν εχεις για καλους τους teapo και capxon τοτε πασο.

Λάθος κατάλαβα τότες...

Για τους πυκνωτές το ξέρω. Για αυτό είπα,

;)

Συγνωμη αν σε παρεξηγησα φιλε μου :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...