Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φθηνό είναι ακριβό ... Το λέω με τεράστια εμπειρία

Και το ακριβό ακριβότερο. Κι αυτό το έχουμε δει με εμπειρία. 

Δημοσ.

Το αλουμίνιο της πίσω όψης γρατζουνιέται. Έχω σκεφτεί και εγώ για θήκες με smart cover αλλά οάντα φοβόμουν για το πίσω κομμάτι. Εάν όμως δεν γρατζουνιέται ε τότε τα smartcovers είναι μακράν οι καλύτερες θήκες που μπορεί να πάρει κανείς για το ipad του!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο να καθεται ορθιο. Πρωτον σιγα ποσο χαρασεται το κατω μερος, και δευτερον και να χαραχτει so what

Το να χαραχτει το κατω μερος δεν σου μειωνει την εμπειρια χρησης, το ναχεις μια θηκη που του δινει 30% βαρος σιγουρα την μειωνει.

Και σοβαρα τωρα θα βαλεις screen protector ; Ειναι τοσο ασχημη η αισθηση τους χωρις να προσφερουνε απολυτως τιποτα. Αμα κατι ειναι τοσο σκληρο ωστε να γρατσουνισει την οθονη, το screen protector θα το ξεσκισει. 

To ipad είναι σαν κόσμημα. Μια γρατζουνίτσα στην γωνία σε κάνει να λυπάσαι τα χρήματα που διέθεσες. Εξ' άλλου, το ipad στην ουσία είναι ακριβό λόγω του design και του software κυρίως (αλλά και για άλλους λόγους) Οπότε είναι καλύτερο να έχεις εξασφαλισμένη την ασφάλεια και του πίσω μέρους παρά μετά να λυπάσαι που θα χαραχτεί (γιατί θα χαραχτει :-)).

Δημοσ.

Έχεις το ipad στο κρεβάτι στηριγμένο με το Smart Cover και κάτι γινεται και πέφτει κάτω με την οθονη ..

Αλήθεια ειναι αχρείαστο το screen protector ?

Δημοσ.

Έχεις το ipad στο κρεβάτι στηριγμένο με το Smart Cover και κάτι γινεται και πέφτει κάτω με την οθονη ..

Αλήθεια ειναι αχρείαστο το screen protector ?

Eλα τώρα αηδίες. Από τότε που βγήκε το ipad έχω ipad, ποτέ δεν έπεσε κάτω. Τί κάνει ο κόσμος και τα διαλύει δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά. τωρα αν το έχεις στο κρεβάτι στα μαλακά στηριγμένο με το ipad Smart cover στην άκρη άκρη του κρεβατιού και σου πέσει στο πατωμα είσαι άξιος της μοίρας σου. Πολλάκις το είχα στο κρεβάτι όπως λές, στη ΜΕΣΗ του κρεβατιού. Από κει για να πέσει να σπάσει θες να ανοίξει τρύπα το στρώμα και να φύγει κάτω από το κρεβάτι δηλαδή νταξ. Ασε που η μεμβράνη δε θα σε σώσει από το σπάσιμο αν το ρίξεις άγαρμπα. Μόνο το tempered glass. 

Δημοσ.

Μονο για tambered glass μιλαω.. Δεν σ είπα πως θα πέσει νέε και καλα.. Αλλα άμα πέσει προτιμώ να αλλάξω προστατευτικό παρα οθονη.. Και ασφάλεια αυτοκινήτου ειχα βρει σε προσφορά να καλύπτει ζημιές απο διαδηλώσεις φωτιές κλπ κλπ και σε φίλο ετυχε να του το κάνουν το αμάξι λαμπόγυαλο ..

Ότι ειναι κάτι σπάνιο δεν παει να πει πως δεν θα συμβεί ο καθένας αποφασίζει αν θα πάρει τα μέτρα του..

Δημοσ.

Μονο για tambered glass μιλαω.. Δεν σ είπα πως θα πέσει νέε και καλα.. Αλλα άμα πέσει προτιμώ να αλλάξω προστατευτικό παρα οθονη.. Και ασφάλεια αυτοκινήτου ειχα βρει σε προσφορά να καλύπτει ζημιές απο διαδηλώσεις φωτιές κλπ κλπ και σε φίλο ετυχε να του το κάνουν το αμάξι λαμπόγυαλο ..

Ότι ειναι κάτι σπάνιο δεν παει να πει πως δεν θα συμβεί ο καθένας αποφασίζει αν θα πάρει τα μέτρα του..

Ασε τί έπαθα εγώ εντωμεταξύ με το tempered glass. Αγόρασα ένα, λέω αντε ας πάρω, και πάω σπίτι ανοίγω τη συσκευασία και δεν είχε μεμβράνες το tempered glass ήταν κολλημένο πάνω στη συσκευασία και σκατά μαύρα. Πρέπει να πάω να το αλλάξω, φάγανε χέσιμο στο τηλέφωνο. Τόσες μέρες όμως το ξανασκέφτομαι να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να ησυχάσω. Βλακεία ήταν και που το πήρα να σου πω την αλήθεια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...