Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετο άλλα έκτος από μακ δεν έχω δει ποτέ άνθρωπο να φοράει θήκη σε λάπτοπ ..

Eχω θηκη για το λαπτοπ μου, αλλα μονο στα ταξιδια την χρησιμοποιω.

Οσον αφορα θηκη για το αιπαντ εχω της αππλε την μαγνητικη που ειναι μονο cover, πραγματικα εξαιρετικοτατη. Μηδεν βαρος, στεκεται ορθιο στο κρεββατι οπως θελω και γενικως πρακτικοτατη. 

Δημοσ.

Γενικώς οι cover θήκες σε τι εξυπηρετούν δεν καταλαβαίνω! Δεν είναι κρίμα να χαράσεται το κάτω μέρος του iPad και να προστατεύεται μόνο η οθόνη, τη στιγμή που για την οθόνη υπάρχουν τα tempered glasses για τα οποία έλεγε η iMarilina?

Δημοσ.

Γενικώς οι cover θήκες σε τι εξυπηρετούν δεν καταλαβαίνω! Δεν είναι κρίμα να χαράσεται το κάτω μέρος του iPad και να προστατεύεται μόνο η οθόνη, τη στιγμή που για την οθόνη υπάρχουν τα tempered glasses για τα οποία έλεγε η iMarilina?

Στο να καθεται ορθιο. Πρωτον σιγα ποσο χαρασεται το κατω μερος, και δευτερον και να χαραχτει so what? 

Το να χαραχτει το κατω μερος δεν σου μειωνει την εμπειρια χρησης, το ναχεις μια θηκη που του δινει 30% βαρος σιγουρα την μειωνει.

Και σοβαρα τωρα θα βαλεις screen protector ; Ειναι τοσο ασχημη η αισθηση τους χωρις να προσφερουνε απολυτως τιποτα. Αμα κατι ειναι τοσο σκληρο ωστε να γρατσουνισει την οθονη, το screen protector θα το ξεσκισει. 

Δημοσ.

ένα κάλο  screen protector  δεν μειώνει στην αίσθηση σε καμιά περίπτωση .. ειδικά στο  air 1 που η οθόνη αφήνει μια πλαστική αίσθησης ένα κάλο   screen protector  βελτιώνει την αίσθηση άνετα ... εγώ έχω δει συσκευές με χαραγμένη οθόνη  που τις πρόσεχαν και συσκευές με  tampered glass  με την ελάχιστη προσοχή να αντέχουν άριστα και να μην έχουν ίχνος γρατζουνιάς .

Δημοσ.

Το καλυτερο screen protector σαφεστατα και μειωνει την αισθηση. Κινητο 2 χρονια με καταπονιση σκληρη ειχα, και μια μικρη γρατσουνια ειχε μονο. Το ipad air δυο χρονια σχεδον το εχω καμια γρατσουνια. 

Στην τελικη οταν παρεις αυτοκινητο μια και καλη θα ξεπερασεις την εμμονη με τις γρατσουνιες ;)

Δημοσ.

ένα κάλο  screen protector  δεν μειώνει στην αίσθηση σε καμιά περίπτωση .. ειδικά στο  air 1 που η οθόνη αφήνει μια πλαστική αίσθησης ένα κάλο   screen protector  βελτιώνει την αίσθηση άνετα ... εγώ έχω δει συσκευές με χαραγμένη οθόνη  που τις πρόσεχαν και συσκευές με  tampered glass  με την ελάχιστη προσοχή να αντέχουν άριστα και να μην έχουν ίχνος γρατζουνιάς .

Ποιό tempered glass είχες πάρει?

iMarilina πες κι εσύ τη γνώμη σου για τα tempered, μειώνουν την αίσθηση;

Δημοσ.

Ποιό tempered glass είχες πάρει?

iMarilina πες κι εσύ τη γνώμη σου για τα tempered, μειώνουν την αίσθηση;

Στο κινητο δε βρήκα να μειώνεται καμία αίσθηση απολύτως. Όσο για το air, δεν έχω αντιληφθεί αίσθηση πλαστική στην οθόνη όπως λες, περίεργα μας τα λές χαχα. Προσωπικά δεν έβαλα ΠΟΤΕ στο ipad τίποτα, ούτε μεμβράνη ούτε κάτι άλλο και ούτε θα έβαζα, από τη στιγμή που πάντα είχε το smart cover ή smart case, δε βρίσκω το λόγο. Στο κινητό που είναι ανοιχτό συνέχεια (γιατί δεν αντέχω τις θήκες κλπ θα το έβαζα. 

Δημοσ.

Η κάπως πλαστική αίσθηση της οθόνης του    air  καθώς και η αίσθηση ότι ζουλιέται λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε δεν είναι θέμα που το έχω παρατηρήσει μονό εγώ , έχει κάνει γενικά μεγάλη αίσθηση . Μια απλή σύγκριση διπλά διπλά με ένα μοντέλο περασμένης γένιασ θα κάνει τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα ..  Εγώ έχω αρκετά ακριβό  tampered glass    καθώς μου το έκαναν δώρο  .

Και εγώ στην αρχή σκεφτόμουν αν θα έβαζα άλλα μόλις είδα μηχάνημα φίλου μου να πέφτει από το  smart cover κάτω και να ραγίζει η οθόνη το ξανασκέφτηκα και μιας και ήρθε το δωράκι το έβαλα και ειμαι άρχοντας  :-D

Δημοσ.

Η κάπως πλαστική αίσθηση της οθόνης του air καθώς και η αίσθηση ότι ζουλιέται λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε δεν είναι θέμα που το έχω παρατηρήσει μονό εγώ , έχει κάνει γενικά μεγάλη αίσθηση . Μια απλή σύγκριση διπλά διπλά με ένα μοντέλο περασμένης γένιασ θα κάνει τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα .. Εγώ έχω αρκετά ακριβό tampered glass καθώς μου το έκαναν δώρο .

Και εγώ στην αρχή σκεφτόμουν αν θα έβαζα άλλα μόλις είδα μηχάνημα φίλου μου να πέφτει από το smart cover κάτω και να ραγίζει η οθόνη το ξανασκέφτηκα και μιας και ήρθε το δωράκι το έβαλα και ειμαι άρχοντας :-D

καλα Ασε εδω φίλος το' ειχε γυμνό μεσα σε τσάντα λαπτοπ μαζι με χαρτιά κλπ και την έβαλε κατω από το τραπέζι όρθια την τσάντα και οταν άνοιξε το βρήκε στη γωνία με ραγισματακι.
Ασε που θα δώσουμε 85 ευρώ. 34 ευρώ ΕΔΩΣΑ για τη sentio origami και πολυ του πήγε, μια χαρά είναι.
Δημοσ.

Ασε που θα δώσουμε 85 ευρώ. 34 ευρώ ΕΔΩΣΑ για τη sentio origami και πολυ του πήγε, μια χαρά είναι.

34ευρώ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...