Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τις ανάγκες του καθενός αλλά δεν συμφωνώ με τις θήκες που "στερεώνεις" το ipad μέσα.

Θέλω τα 6 χιλιοστά αλουμινίου να τα αισθάνομαι στο χέρι :)  και όχι να πιάνω την πλαστικούρα της θήκης που το κάνει επίσης 20 χιλιοστά.

Σίγουρα αυτοί που έχουν τέτοιες θήκες τους λείπει αυτή η αίσθηση και φαντάζομαι κάπου και που να το βγάζουν για να το πιάνουν :)

Επίσης κάποιοι άλλοι πάνε και βάζουν προστασία οθόνης, κάτι παλιοζελατίνες από το περίπτερο...τσ..τσ..τσ..."λυπάμαι" τον φουκαρά τον κατασκευαστή που σου δίνει retina ή παρεμφερές και gorilla μάλιστα και πας και το καλύπτεις με ότι να ΄ναι.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο Makis38 αλλά, αντικειμενικά, είναι λίγο κουμούτσα οι θήκες αυτές που πρότεινες. 

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τις ανάγκες του καθενός αλλά δεν συμφωνώ με τις θήκες που "στερεώνεις" το ipad μέσα.

Θέλω τα 6 χιλιοστά αλουμινίου να τα αισθάνομαι στο χέρι :)  και όχι να πιάνω την πλαστικούρα της θήκης που το κάνει επίσης 20 χιλιοστά.

Σίγουρα αυτοί που έχουν τέτοιες θήκες τους λείπει αυτή η αίσθηση και φαντάζομαι κάπου και που να το βγάζουν για να το πιάνουν :)

Επίσης κάποιοι άλλοι πάνε και βάζουν προστασία οθόνης, κάτι παλιοζελατίνες από το περίπτερο...τσ..τσ..τσ..."λυπάμαι" τον φουκαρά τον κατασκευαστή που σου δίνει retina ή παρεμφερές και gorilla μάλιστα και πας και το καλύπτεις με ότι να ΄ναι.

Ναι εντάξει και γι'αυτό πωλούνται στις αγγελίες ένα κάρο iphones/ipads με "χτυπηματάκια" και "σπασιματάκια" και "γρατζουνίτσες" και σπασμένα γυαλιά από δώ κι απο κεί. 

Ο φουκαράς ο κατασκευαστής που δίνει gorilla glass δεν δίνει και πακέτο "εκπαίδευσης" προσοχής σε γρατζουνιές που κάνουν η πλειοψηφία (που τα καταφέρνουν πολύ καλά σε αυτό τον τομέα ακόμη και πάνω στο gorilla glass). 

Προσωπικά είχα μια "παλιοζελατίνα" αρκετά καλή από το public, και τώρα έχω ένα tempered glass που δεν πιάνει δαχτυλιά ακόμη και τυλιχτό να εχεις φάει. Και δεν έχει το παραμικρό επάνω. Καλύτερα να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο παρά να "πέφτει το μάτι" στην ξεφλούδα τη μικρή και στο χτυπηματάκι επειδή άνθρωποι είμαστε. Το αλουμίνιο είναι ωραίο αλλά δεν είναι για να κάθεσαι να το χαιδεύεις. Υπάρχουν άλλα γι'αυτή τη χρήση αχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα αυτό το θέμα με το αλουμίνιο που ήθελα να το νιώθω γιατί έχει όντως καταπληκτική αίσθηση... Η αλήθεια είναι πως ναι που και που το βγάζω και το έχω χωρίς θήκη  ( συνήθως το κρεβάτι που και να πέσει θα πέσει στο στόμα ) 

Θα συμφωνήσω υπάρχουν πλαστικούς θήκες που και έμενα με χαλάνε άλλα υπάρχουν και ποιο ποιοτικά υλικά...

Για παράδειγμα το δέρμα της οριτζιναλ θήκης σου δενει μια εξίσου καλή αίσθηση ποιότητας ευχαρίστησης..

Για τα προστατευτικά ναι.. κάποιες ζελατίνες είναι χάλια. άλλα με ένα κάλο tampered glass όπως είπε και η Μαριλινα από επάνω ίσα ίσα που μπορούν να κανουν καλύτερη την αίσθηση  και την απόδοση προστατεύοντας παράλληλα και το μηχάνημα σε περίπτωση πτώσεων..

κακά τα ψέματα όσο προσεκτικός και να είσαι ακόμα και στο τραπέζι που το αφήνεις αν το αφήνεις γυμνό με το αλουμίνιο θα τις έχει τις γρανιτένιες του και τότε δεν θα είναι και ότι πιο όμορφο...

Δημοσ.

και τώρα έχω ένα tempered glass που δεν πιάνει δαχτυλιά ακόμη και τυλιχτό να εχεις φάει.

Σε παρακαλώ πες μας περισσότερα γι'αυτό το tempered glass! Ποιό, τι, από πού και πόσο κλπ.

Δημοσ.

Σε παρακαλώ πες μας περισσότερα γι'αυτό το tempered glass! Ποιό, τι, από πού και πόσο κλπ.

Απο το μαγαζί The Kase στο Παρίσι. Δικη τους μαρκα. Μη ρωτάς δεν ξέρω τι και πως αλλα είναι απίθανο. Δεν κάνει δαχτυλια που να σκάσω να ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

• Like 1
Δημοσ.

@ Μαριλινα

:)  λοιπόν...τα πράγματα μου τα προσέχω, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Στην ηλικία που είμαι πλέον οτιδήποτε material δε με νοιάζει και τόσο πολύ.

Αυτό που με νοιάζει είναι εγώ και συ...και ο Δημήτρης πιο πάνω :) να μην χτυπήσω (ουμε) και να μην γρατσουνιστώ (ούμε).

Έπεσε και έσπασε, καλώς..έγινε τι να κάνουμε. Μου έπεσε κάποιος πάνω στο αυτοκίνητο..οκ έγινε...βγήκα εντάξει; αυτό μετράει. Έχει γρατσουνιές ο προφυλακτήρας;...ε τι να κάνω;...να βάλω αυτές τις αηδίες τα bumper guards;...ε με τίποτε....(παράδειγμα)

Material είναι...

O 'Ανθρωπος να μην πάθει :)

Δημοσ.

Απο το μαγαζί The Kase στο Παρίσι. Δικη τους μαρκα. Μη ρωτάς δεν ξέρω τι και πως αλλα είναι απίθανο. Δεν κάνει δαχτυλια που να σκάσω να ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

Aσχετο Marilina αλλα θελω ενα tempered glass για το Note 4.Ειδα οτι στο The kase υπαρχει.

Ποσο ειναι τα μεταφορικα και ποσο καιρο εκανε να ερθει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Aσχετο Marilina αλλα θελω ενα tempered glass για το Note 4.Ειδα οτι στο The kase υπαρχει.

Ποσο ειναι τα μεταφορικα και ποσο καιρο εκανε να ερθει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν ξερω δυστυχώς να σου πω ετυχε να το δω οταν ημουν Παρίσι και το πήρα από το μαγαζί

@ Μαριλινα

:) λοιπόν...τα πράγματα μου τα προσέχω, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Στην ηλικία που είμαι πλέον οτιδήποτε material δε με νοιάζει και τόσο πολύ.

Αυτό που με νοιάζει είναι εγώ και συ...και ο Δημήτρης πιο πάνω :) να μην χτυπήσω (ουμε) και να μην γρατσουνιστώ (ούμε).

Έπεσε και έσπασε, καλώς..έγινε τι να κάνουμε. Μου έπεσε κάποιος πάνω στο αυτοκίνητο..οκ έγινε...βγήκα εντάξει; αυτό μετράει. Έχει γρατσουνιές ο προφυλακτήρας;...ε τι να κάνω;...να βάλω αυτές τις αηδίες τα bumper guards;...ε με τίποτε....(παράδειγμα)

Material είναι...

O 'Ανθρωπος να μην πάθει :)

Ναι αλλά όταν έχεις σκάσει ενα σωρο λεφτά για κατι δε θες να έχεις κερατιάτικα 150 ευρώ η οτι άλλο είναι αν πάθει κάτι. Μερικοι τα παιρνουμε για χρηστικοτητα οχι για μούρη (δε μιλάω για σένα μην παρεξηγηθούμε)

Επίσης, αν και άσχετο με το θέμα, έχω δει κάποιοι να βάζουν και αυτά στα Mac Book...σε φούξια χρώματα!

http://assets.ilounge.com/images/mac/hard-candy-cases/hard-shell-case-13-retina.jpg

Πέφτω από την Ακρόπολη χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το ίδιο ισχύει και εδω περίπου. Για μρνα είναι το κάβερ πληκτρολογίου απαραιτητο.
Δημοσ.

Οποιος θελει ασφαλεια πχ μικρα παιδια like me δεν υπαρχει καλυτερο!!! By far...

http://www.urbanarmorgear.com/products/scout-ipad-air-case

Ειναι τουμπανο αλλα κανει το air 2 φορες ποιο χοντρο.

To εχω στο ενα ipad μου, πραγματικα θηριο….  με εχει σωσει αρκετες φορες στην δουλεια μου…..

Δημοσ.

Και εγώ είχα αυτό το θέμα με το αλουμίνιο που ήθελα να το νιώθω γιατί έχει όντως καταπληκτική αίσθηση... Η αλήθεια είναι πως ναι που και που το βγάζω και το έχω χωρίς θήκη  ( συνήθως το κρεβάτι που και να πέσει θα πέσει στο στόμα ) 

Θα συμφωνήσω υπάρχουν πλαστικούς θήκες που και έμενα με χαλάνε άλλα υπάρχουν και ποιο ποιοτικά υλικά...

Για παράδειγμα το δέρμα της οριτζιναλ θήκης σου δενει μια εξίσου καλή αίσθηση ποιότητας ευχαρίστησης..

Για τα προστατευτικά ναι.. κάποιες ζελατίνες είναι χάλια. άλλα με ένα κάλο tampered glass όπως είπε και η Μαριλινα από επάνω ίσα ίσα που μπορούν να κανουν καλύτερη την αίσθηση  και την απόδοση προστατεύοντας παράλληλα και το μηχάνημα σε περίπτωση πτώσεων..

κακά τα ψέματα όσο προσεκτικός και να είσαι ακόμα και στο τραπέζι που το αφήνεις αν το αφήνεις γυμνό με το αλουμίνιο θα τις έχει τις γρανιτένιες του και τότε δεν θα είναι και ότι πιο όμορφο...

Στο στόμα θα πέσει ε? Πρόσεχε μη σπάσει κανα δόντι :P

Επίσης, αν και άσχετο με το θέμα, έχω δει κάποιοι να βάζουν και αυτά στα Mac Book...σε φούξια χρώματα!

http://assets.ilounge.com/images/mac/hard-candy-cases/hard-shell-case-13-retina.jpg

Πέφτω από την Ακρόπολη χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πεσε ΕΔΩ και τωρα. (δεν κρατήθηκα χαχα ΚΛΑΙΩ)

post-226894-0-07960600-1433011884_thumb.jpg

post-226894-0-61921300-1433011961_thumb.jpg

(Βασικά το ειχα παραγγείλει σε μωβ αλλά ο βλαμμένος από το ebay έστειλε το ροζουλί, έφαγε βρισίδι και αρνητική κριτική βέβαια)

Δημοσ.

:)))...Πρέπει να αποβληθείς δια παντός από το forum και από όλα τα τεχνολογικά φόρα. Αναφορά επίσης στην Apple για inappropriate device handling..... Έφυγα για Ακρόπολη..αν και μου πέφτει λίγο μακρυά αυτές τις μέρες....  :)

Δημοσ.

<p>:)))...Πρέπει να αποβληθείς δια παντός από το forum και από όλα τα τεχνολογικά φόρα. Αναφορά επίσης στην Apple για inappropriate device handling..... Έφυγα για Ακρόπολη..αν και μου πέφτει λίγο μακρυά αυτές τις μέρες.... :)</p>

Χαχαχαχαααααα

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...