Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει ποια θεωρεί την καλύτερη θήκη για ipad Air?

Μα αυτη που φτιαχνεις μονος σου φυσικα !

Δημοσ.

Η πρόταση μου είναι η original apple smartcase  ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση  δεν είναι φθηνή ούτε  value for money λύση άλλα, με βολεύει πολύ. Δεν δίνει πολύ όγκο έχει πάρα μα πάρα πολύ ωραία αίσθηση το δέρμα.. Δίνει καλή προστασία στο μηχάνημα , δεν είναι ελαφριά και Σου δίνει και δυνατότητες να σταθεί όρθιο με κάποιους τρόπους.. Έμενα με βολεύει πολύ και για δακτυλογράφηση  όταν το χρειάζομαι ..

Το μονό που φοβόμουν ήταν το δέρμα μην σκίζεται ξεθωριάζει και τέτοια άλλα Είναι πολύ πολύ καλής ποιότητας και δεν έχω κανένα θέμα  τους τελευταίους αρκετούς μήνες που την φοράω..

• Like 2
Δημοσ.

Defacer την έχεις πάρει τη συγκεκριμένη;

Ναι, στον πατέρα μου. Δεν έκατσα να του ζητήσω review αλλά κανένα πρόβλημα που να ξέρω. Το είχα ψάξει πολύ όμως, υποτίθεται πως είναι top class θήκη σε λιγοκότερη της Apple τιμή.

Την είχα πάρεi 25 λιριά πέρσι το Μάιο οπότε τώρα even better.

Δημοσ.

πως οριζεται η "καλυτερη" θηκη;

+1

Καθενας εχει διαφορετικες αναγκες κ υπαρχουν διαφορετικες θηκες.

Πχ για καποιον που θελει να στηριζει το Tablet παντου, ακομα κ στα ποδια του, αυτες που διπλωνουν κάνοντας το τριγωνο πισω, δεν είναι σταθερες.

• Like 2
Δημοσ.

Η πρόταση μου είναι η original apple smartcase  ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση  δεν είναι φθηνή ούτε  value for money λύση άλλα, με βολεύει πολύ. Δεν δίνει πολύ όγκο έχει πάρα μα πάρα πολύ ωραία αίσθηση το δέρμα.. Δίνει καλή προστασία στο μηχάνημα , δεν είναι ελαφριά και Σου δίνει και δυνατότητες να σταθεί όρθιο με κάποιους τρόπους.. Έμενα με βολεύει πολύ και για δακτυλογράφηση  όταν το χρειάζομαι ..

Το μονό που φοβόμουν ήταν το δέρμα μην σκίζεται ξεθωριάζει και τέτοια άλλα Είναι πολύ πολύ καλής ποιότητας και δεν έχω κανένα θέμα  τους τελευταίους αρκετούς μήνες που την φοράω..

Μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτογραφία για να καταλάβω για ποιά λες;

Δημοσ.

Αυτές που "αγκαλιάζουν" το ipad, έχουν μπροστινό κάλυμα και παρέχουν στήριξη σε κάποιες γωνίες, μαζεύουν μπίχλα. Εγώ πήρα θήκη σαν sleeve ας πούμε της case logic που χωράει ίσα - ίσα στο πάχος και το βγάζω και το κρατάω "γυμνό" όπως είναι, δεν έχω στήριξη, δε με νοιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα φίλε, αλλά είμαι εκτός Ελλάδος σε εταιρικό δίκτυο και δεν έχω full access σε πολλά πράγματα όπως photοs, videos κλπ...θα προσπαθήσω...

Έλα σ' έφτιαξα...αυτό είναι....

http://ecx.images-amazon.com/images/I/81P%2BjSDciVL._SL1500_.jpg

http://www.adorama.com/cgsst307.html

Απόλυτα τετραγωνισμένο, δεν κάνει αυτή την καμπύλη επάνω και κάτω όπως φαίνεται στη φώτο, και πολύ πιο slim στην πραγματικότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...