Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η 980 τα επιπλέον λεφτά που ζητάει. Και αν πέσει η τιμή της 980 θα πέσει και η τιμή της 970. Οπότε και πάλι 970 θα αξίζει να αγοράσεις

Δημοσ.

Εχω βγαλει benchmark της 980 στο σχετικο thread στο unigine valley στα 80fps,ας μου βγαλει καποιος στα 60fps μια 970 να δουμε......και εχει και 4 gb vram αντι για 3,5 της 970 που το gta5 για παραδειγμα τα χρειαζεται τα 4gb ακομα και σε 1080p.

Δημοσ.

Αναλογα με τα λεφτα που διαθετει ο καθενας κρινει και αγοραζει.

330€ vs 560€. 69% ακριβότερη. Αξίζει? Για μένα όχι

Κανε ξανα τους υπολογισμους σου,35%ακριβοτερη ειναι η 980 και 30% παραπανω πυρηνες απο την 970 περιπου.
Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι ακομα ? Σχετικα με τις υλοποιησεις εχετε κατι να μου πειτε ? Ας πουμε εταιριες που εμπιστευοσαστε η εταιριρες που καλυτερα να απεφευγα ? Σκεφτομουν να παρω την Gigabyte ... Αλλα ας πουμε η palit ειναι 30 ευρω φθηνοτερη... Οποτε τι παιζει εκει ? Θα δειξει βασικα αν θα παρω την 970 η 980 αναλογα με τις τιμες τους σε ενα μηνα που απο οτι λετε παιζει να εχουν πεσει καπως... Τελος υπαρχει κανενα μαγαζι στην Ελλαδα η ευρωπη που να τα εχει ολα αυτα ενα κλικ φθηνοτερα ? Γιατι το egate τσουζει λιγο... Και απο σκρουτζ πρεπει να τα παρω μεμονομενα απο διαφορα μαγαζια... 

Δημοσ.

Το eshop εχει λογικες τιμες και καλη εξυπηρετηση αλλα τις καρτες γραφικων γενικα τις εχει ακριβα και μονο τα crazy sundays αξιζουν.Πριν 2 εβδομαδες ειχε την r9 290 στα 300 ευρω και πριν 1 μηνα την 980 στα 530,αυτην που πηρα δηλαδη.Τωρα στο ερωτημα 970vs980 αν το παρεις αναλογικα επιδοσεις ανα ευρω,αξιζει η 970 αλλα η 980 σου δινει το κατι παραπανω σιγουρα.

Δημοσ.

Αναλογα το ματι και τα γουστα του καθενος,αλλοι παιζουν στα 30fps και δεν εχουν προβλημα...Παιζει ρολο και τα παιχνιδια που παιζεις,αν παιζεις fps παιχνιδια θα αξιζει η διαφορα που θα σου δωσει απο 50 σε 60 fps πιστευω.

Δημοσ.

Αγαπητέ ts,εάν εχεις τη χρηματική δυνατότητα να πας σε 980 τοτε πήγαινε.Για να το σκέφτεσαι σημαίνει πως μπορείς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη!

Για το αν αξίζει αυτή η διάφορα των 200 ευρώ σε σχέση με το τι σου δίνει σε επιδόσεις,αναφέρθηκε παραπάνω.

Εάν παίζεις σε 1080,τοτε είσαι καλυμμένος με την 970.

Αξίζει διάφορα 200 ευρώ για 10 fps (και αν...) ?

Δημοσ.

1.Έχω την αίσθηση οτι το 90% των χρηστών εδώ μέσα θεωρεί αυτή την στιγμή το 1150 και τον 4790 ως τον κορυφαίο hardware υπολογιστών ανεξαρτήτου σκοπού και χρήσης.

2.Επίσης,το 90% των χρηστών αυτή την στιγμή θεωρεί υπερβολική την αγορά κάρτας γραφικων με τουλάχιστον 6gb ram και άνω,ανεξαρτήτου σκοπού και χρήσης.

3.Είμαστε παραμονές της κυκλοφορίας του 1151 και το 90% των χρηστών που σχεδιάζει να αγοράσει υπολογιστή δεν το λαμβάνει καν υπόψη

4.Πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει διεθνής σάλος για την εξαπάτηση της Nvidia (gtx 970),είχε βουήξει ολόκληρος ο πλανήτης και σήμερα που μιλάμε η 970 πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι.Δεν υπάρχει περίπτωση να σχεδιάζεις σύστημα και να μην σου προτείνεις κάποιος την 970.

Βάζοντας κάτω τα δεδομένα αναρρωτιέσαι γιατί παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα.

Η απάντηση είναι απλή.

Οι χρήστες λειτουργούνε ως μάζα.Κανείς δεν χρησιμοποιεί την λογική του.Όλοι υιοθετούν την σκέψη και την συμπεριφορά της μάζας.

Καταλάβατε τώρα γιατί τα μαστόρια της Nvdia δεν είναι κοροιδα; Διότι ξέρουν ακόμη και να αποκαλυφθεί μια απάτη τους,το προιόν τους θα εξακολουθεί να φεύγει σαν ζεστο ψωμάκι

Δημοσ.

Βασικα εγω δεν ειμαι ιδιαιτερος γνωστης. Συνηθως ασχολουμε με υπολογιστικα παρτς καθε 3-4 χρονια που χρειαζεται να παρω καινουριο υπολογιστη. Επομενως ειναι νομιζω λογικο να μπαινω σε φορουμ να ρωταω , να μπαινω σε benchmark και να βλεπω γενικα τι παιζει... Εγω δεν γνωριζω την ελευση του 1151 που λες , αλλα πιστεω οτι οταν βγει αυτο και θα ειναι καινουριο θα ειναι και ακριβο οποτε εγω δεν θα μπορω να την κανω την κινηση.

Οσο για την 970 που λες , πραγματι ειδα κι εγω το θεμα που αναφερεις σχετικα με την απατη αλλα απο οτι εχω διαπιστωσει σε διαφορα σαιτ και φορουμ η διαφορα της σε performance σε σχεση με την πολυ ακριβοτερη 980 ειναι μικρη. Εγω δεν μπορω να το κρινω αυτο . Απο οτι διαβαζω λεω βεβαια...

Βεβαια κι εμενα με χαλαει λιγο το στορυ με την 970 και σκεφτομαι την 980 . Αλλα βρισκομαι σε αυτο το σημειο οπου η 980 ειναι σχετικα μακρια απο την δυνατητοτα την οικονομικη μου αυτην την στιγμη. Αλλα οχι και τοσο μακρια ωστε να την αποριψω εντελως και γι αυτο την κυνηγαω.

Καταλαβα βεβαια πως τα ειπες , και εχεις δικιο. Να ρωτησω το εξης ? Αυτην το καινουριο socket που ανεφερες δεν θα εχει ως φυσικο επακολουθο νεους επεξεργαστες αρα και ακριβοτερους , καθως και ακριβοτερες μητρικες ? Η κατι δεν εχω καταλαβει ? Γιατι με ενδιαφερει να εχω μια καποια διαρκεια στον χρονο...

Δημοσ.

Αναλογα με τα λεφτα που διαθετει ο καθενας κρινει και αγοραζει.

Κανε ξανα τους υπολογισμους σου,35%ακριβοτερη ειναι η 980 και 30% παραπανω πυρηνες απο την 970 περιπου.

69,697% για την ακρίβεια είναι ακριβότερη. Αν ήταν 35% ακριβότερη όπως λες θα στοίχιζε 445€ (με 330€ τιμή για την 970)

• Like 1
Δημοσ.

69,697% για την ακρίβεια είναι ακριβότερη. Αν ήταν 35% ακριβότερη όπως λες θα στοίχιζε 445€ (με 330€ τιμή για την 970)

σωστά λάθος δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...