gamingmania-13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή κυρίος για gaming και θέλω τη βοήθεια σας. Ποσό που διαθέτουμε : 900€ Χρήση υπολογιστή : Κυρίος Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? 'Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? 'Οχι, έχω ήδη μια BENQ 22'' 1920x1080 Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Μεσολόγγι - Αιτωλοακαρνανίας Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καταπροτίμηση από το Ε-SHOP, αλλά αν είναι και από SKROUTZ δεν με πειράζει. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . 'Οχι Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? 'Oχι Θα γίνει oc στο CPU? Αν ναι σε τί μέγεθος? Nαι (μικρό) Θα γίνει oc στη GPU? 'Οχι Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Mydestiny Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Από E-shop.gr : Με τα 5 € βάζεις και ένα Fanάκι μπροστά 120mm
gamingmania-13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Από E-shop.gr : Με τα 5 € βάζεις και ένα Fanάκι μπροστά 120mm φίλε μου η φωτογραφια δεν δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα