dhmak Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω, τι πρέπει να κάνω για να επιδιορθωθεί η εκκίνηση του Viber. Έχω εγκαταστήσει το Viber στον φορητό (Windows 10 10074) και εκκινεί / δουλεύει κανονικά. Ενώ στον σταθερό (Windows 8.1 με όλες τις αναβαθμίσεις) βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους. Ξέρετε γιατί το βγάζει ;;
jim_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το ξαναεγκατεστησες οπως σου προτεινει? Του λειπει η qt, η/οι βιβλιοθηκη/ες που χρησιμοποιει το προγραμμα για να "ζωγραφισει" το user interface του.
dhmak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το επανεγκατέστησα το viber αλλα τίποτα. Το μήνυμα το κατάλαβα, το θέμα είναι πού θα βρώ να εγκαταστήσω τα στοιχεία που του λείπουνε. Και γιατί τα 10 την έχουνε και τα άτιμα τα 8.1 δεν την έχουνε αυτήν την qt platform.
jim_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν την εχουνε. Καμια εκδοση των windows δεν την εχει βασικα, οποια εφαρμογη τη θελει, την βαζει για παρτη της. Και το mbam πχ σε qt ειναι γραμμενο και την βαζει κατα την εγκατασταση του. Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο.
dhmak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Περίεργο δεν είναι, αν δεν την έχουνε τα Windows, να δουλεύει μια χαρά το viber στα 10 ενώ στα 8.1 να μην δουλεύει ;; Ακριβώς τα ίδια προγράμματα που έχω εγκατεστημένα στα 10 έχω και στα 8.1. Τι στο καλό γίνεται ;;
La_MoRt Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αυτό ο μήνυμα στο έβγαλε ενώ προσπάθησες να κάνεις εγκατάσταση του viber σε win 8.1? Και όταν δοκίμασες σε 10 παίξανε κανονικά? Έτρεξες troubleshooter compatibility με δεξί κλικ στο εικονίδιο που έχεις κάνει εγκατάσταση?
dhmak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι φίλε μου, έτρεξα και την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας αλλα τίποτα, πάλι τα ίδια.
La_MoRt Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Είσαι local admin στον υπολογιστή που κάνεις εγκατάσταση;
La_MoRt Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Από που το κατέβασες γιατί μόλις το κατέβασα και εγώ και δούλεψε μια χαρά. Και εγώ windows 8.1 PRO έχω. Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στα windows σου;
dhmak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Πρίν από λίγο έκανα νέα καθαρή εγκατάσταση (windows 8.1 enterprise ελληνικά). Τι στο καλό, τι να πω .αμώτο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από dhmak
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο thread.Το ίδιο πρόβλημα σε Windows 7 Home Edition.Αν εγκαταστήσω το mbam για να κάνει Install και την βιβλιοθήκη θα παίξει?! @La_MortΜήπως μπορείς να μας ανεβάσεις τo exe που έτρεξες την εγκατάσταση?(Σε κανα Dropbox ή όποιο άλλον FileHoster θέλεις)Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.. αλλά έτσι... για το γαμώτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα