Προς το περιεχόμενο

macbook pro (15-inch mid 2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες, μου άφησαν πρόσφατα το παρακάτω MacBook pro και σκεφτόμουν να το πουλήσω..πόσο πιστεύετε ότι πιάνει?

macbook pro (15-inch mid 2010) core i7 2.66ghz, 8gb ram 1067MHz DDR3,  500GB HHD

είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά, ενώ λειτουργικά το μόνο του πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία του είναι..service battery warning

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

ty bro..ναι έχω δει κ γω τις τιμές από ebay αλλά έχω δει πολύ μεγαλύτερο εύρος τιμών και έχω χαοθεί κάπως..οι τιμες προς τα 850 πάντως μου φαίνονται υπερβολικές..μάλλον προς τα 650 μου φαντάζει πιο λογικό...

υγ. δεν είναι με ρετινα...

Δημοσ.

Και στο LDN απο οσο θυμαμαι, καπου στις 500-600 λιρες τα εδιναν, σε διαφορα second hand shops.

To ξερω οτι δεν ειναι retina…..

Εχω το ιδιο με 512 ssd πανω σαν backup machine.  :-)

Δημοσ.

πλάκα στην πλάκα κ γω το σκέφτομαι να του βάλω έναν ssd και να το κρατήσω αν ειναι να το δώσω γα κανα 500αρικο...μια χαρά τρέχει όλες τις εφαρμογές που μου χρεια΄ζονται...δλδ κυρίως ps6 και aperture με νορμαλ μεγέθους tiff..οκ αν πάμε σε tiff των 300mb αλλάζει το πράμα...

Δημοσ.

πλάκα στην πλάκα κ γω το σκέφτομαι να του βάλω έναν ssd και να το κρατήσω αν ειναι να το δώσω γα κανα 500αρικο...μια χαρά τρέχει όλες τις εφαρμογές που μου χρεια΄ζονται...δλδ κυρίως ps6 και aperture με νορμαλ μεγέθους tiff..οκ αν πάμε σε tiff των 300mb αλλάζει το πράμα...

Mavericks εχω πανω, και τα παει νερακι….. 

Μια φορα που το χρειαστηκα ανοιξα 6 raw των 50-60mb το καθενα, και δεν ειδα σερνεται…. δεν πηγαινε νερακι, αλλα αερατα….. την δουλεια του την εκανε…. 

Οποτε think about it….  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...