sils Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εχω ενα 3ds χλ σε τελεια κατασταση παντα μεσα σε θήκη κτλ εκει που ειχα να το χρησιμοποιεισω κανα διμηνο πηγα χθες να το ανοιξω και η πανω οθονη ενω γκριζαρη σαν να ειναι σε σλιπ mode δεν ανοιγει να δειξει εικονα. τι μπορεί να φταίει.
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μήπως το ξέχασες σε sleep mode, του τελείωσε η μπαταρία και έφαγε κόλλημα? Σε αυτή τη περίπτωση, βγάλε τη μπαταρία να σβήσει τελείως και μετά βάλε την πίσω και φόρτησε τη συσκευή.
sils Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οχι φιλε μου δεν το αφησα σε sleep mode ισα ισα που μετα απο 2 μηνες σχςδον που το ανοιξα ειχε ακομα μπαταρια .
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Υπάρχουν κάποια βίντεο και threads στο ίντερνετ για Black Screen of Death στο 3DS. Ψάξτο μήπως δείς κάτι που μοιάζει με τη περίπτωσή σου. Αλλιώς η συσκευή μάλλον πάει για service.
sils Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπα το service δεν αξιζει θελει 80 ευρω + τα μεταφορικα απο nortec . Λεω να το κανω μονος μου αφου η οθονη κοστιζει γυρω στα 25 ευρω. απλα ρε γαμοτο δεν μου φαινεται οτι ειναι καμενη γιατι παει να αναψει αλλα ως εκει. κατι αλλο συμβαινει.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βγαλε πρωτα απ ολα την μπαταρια.εκτος αν το κανες. Και μετα δες για οθονη
sils Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οχι δε το εκανα απλα το εχω αφησει να αποφορτισει μονο του. κατι διαβαζω οτι μπορει το καλοδιο του wi fi να εχει μετακινηθει και δημιουργει αυτο το προβλημα.
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βγάλε τη μπαταρία να κόψεις τελείως το ρεύμα από το σύστημα.
sils Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ρε παιδια τζιφος εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα τα ιδια. και πραγματικα πιστεύω ότι δεν ειναι τιποτα γιατι η οθονη δεν ειναι μαυρη αλλα παει να δειξει και μενει στο γκρι στο πρωτο σταδιο οταν κανει boot. αν με καλυπτει η εγγυηση και το στειλω στην nortec θα μου το αναβαθμιση γιατι η κονσολα παιζει με gateway η θα το καταλαβει η νορτεκ και δεν θα το επισκευαση.?
sepsekasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 αχαχαχα πηγες για τα πολλα και εχασες και τα λιγα τι τα θες τα gateway -.-
sils Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μπα δεν νομιζω να φταίει η gateway και αυτη η ninty na μην εχει ενα πρόγραμμα σαν το psn plus n to xbox gold εννοω να δεινει καθε μηνα ΔΩΡΕΆΝ παιχνίδια. ..... Anyway στο θεμα μας εχουμε θεραπεια για το πρόβλημα?
sepsekasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 πανε παρε μια android συσκευη να παιζεις δωρεαν παιχνιδια διχως psn plus εξαλλου λιγο ή πολυ ολα στην ιδια ποιοτητα ειναι αν φυγεις απο νιντεντο
sils Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μπα εγω τελειωασα μετα phone games (κατοχος note 3 ) με κουρασαν να σε αφηνουν να προχωράς μεχρι την μεση και μετα πληρωνε για να περασεις και νομιζω οτι αν δεν το σταματησουν αυτο θα φυγουν πολλοι mobile gamers εγω παντως το δηλωνω αγορασα vita και την εχω καταβρει...........
sepsekasan Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιζει να εισαι και ο μονος που τη βρισκει με το vita
sils Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το ξερω φιλε μου αλλα πιστεψε με ειναι η πιο αδικημενη κονσολα που εχει βγει. διαβασε το καινούργιο ποστ που θα ανοιξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα