Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!
Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις εκδοσεις DSP γιατι οσο και να εψαξα στο internet μια τεκμηριωμενη απαντηση δεν βρηκα...

Στην εκδοση DSP το λειτουργικο γινεται ενα με την μητρικη? ισχυει αυτο? αν η μητρικη καει τι γινεται το μπουλο? δεν σε καλυπτει καποιος?
Επισεις αν κανω αναβαθμιση καποιο εξαρτημα πχ παρω εναν SSD και παω να περασω τα windows εκει θα εχω θεμα? η γενικα αλλαγη hardware θα υπαρχει θεμα?

Δημοσ.

Ναι, δένει με το

Hardware.Συγκεκριμένα θα υπάρχει θέμα αν αλλάξεις μητρική ή επεξεργαστή.

Αν χρειαστεί στο μέλλον να αντικαταστήσεις κάτι από τα δυο, τηλεφωνείς στην Microsoft Hellas και πιθανόν να σου δώσουν νέο κλειδί.

Μόνο η Retail έκδοση των Windows δεν έχει τέτοιους περιορισμούς.

Δημοσ.

Οι DSP εκδόσεις λειτουργικό γενικότερα χρησιμοποιούνατι κυρίως από εταιρείες που σου δίνουν έτοιμες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, βλέπε DELL π.χ. Μαζί σου δίνουν ένα cd το οποίο αναγνωρίσει το serial του μηχανήματος και κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού χωρίς κλείδι. Δε ξέρω για το αν η μητρική καεί αν σε καλύπτει αυτό το cd πάντως ξέρω σίγουρα ότι όποιο HW και να αλλάξεις η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από το CD χωρίς κλειδί. Αν το μηχάνημα πάθει κάτι και έχει εγγύηση φυσικά και απευθήνεσαι στην αντιπροσωπεία αλλά αν δεν έχει και αλλάξεις μητρική μόνος σου δε ξέρω ίσως και να υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως αυτές οι περιπτώσεις δε χρησιμοποιούν μητρικές του εμπορίου αλλά δικές τους που γίνονται υλοποίηση κατόπιν εντολής της εταιρείας και χρησιμοποιούνται μόνο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...