hliastsek Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδιαΤωρα τελευταια εκει που καθομαι και σερφαρω ξαφνικα κολλαει ο υπολογιστης και δεν μπορω να κανω τιποτα (μια φορα μου πεταξε μπλε οθονη και restart) και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξεκολλαει, γιατι εχει τυχει και εχω ανοιχτο το task manager βλεπω το cpu και ram στο 30-40%. Τι μπορει να φταιει? Το παθαινω μονο οταν σερφαρω! Χρησιμοποιω google chrome Amd fx 8320 Gigabyte 970A-DS3P Kingston hyper x blue 8gb Gibabyte r9 280 Corsair lf 60gb ssd + ενας παλιος 320gb hhd Coolermaster silent pro 2 1000w (πριν κραξετε το αγορασα 60 ευρω) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από hliastsek
evoracing Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια Τωρα τελευταια εκει που καθομαι και σερφαρω ξαφνικα κολλαει ο υπολογιστης και δεν μπορω να κανω τιποτα (μια φορα μου πεταξε μπλε οθονη και restart) και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξεκολλαει, γιατι εχει τυχει και εχω ανοιχτο το task manager βλεπω το cpu και ram στο 30-40%. Τι μπορει να φταιει? Το παθαινω μονο οταν σερφαρω! Χρησιμοποιω google chrome Amd fx 8320 Gigabyte 970A-DS3P Kingston hyper x blue 8gb Gibabyte r9 280 Corsair lf 60gb ssd + ενας παλιος 320gb hhd Coolermaster silent pro 2 1000w (πριν κραξετε το πειρα 60 ευρω) Στο bluescreen τι λέει? Κοίταξε life ssd-hdd και θερμοκρασίες!
mafiozoskotsos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Κάνε και ένα σκανάρισμα με τα παρακάτω είναι όλα δωρεάν. Malwarebytes Adwcleaner HitmanPro Emsisoft Emergency Kit Spybot Search and Destroy Kaspersky Virus Removal Tool
hliastsek Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις Ειναι 100 % η ζωη και στους 2 αλλα ο παλιος σκληρος θα φαει πεταμα σε 1 -2 βδομαδες! Στην μπλε οθονη δεν προσεξα τι ελεγε. Εχω ηδη σκαναρει τον υπολογιστη με Malwarebytes αλλα δεν εβγαλε τπτ
evoracing Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις Ειναι 100 % η ζωη και στους 2 αλλα ο παλιος σκληρος θα φαει πεταμα σε 1 -2 βδομαδες! Στην μπλε οθονη δεν προσεξα τι ελεγε. Εχω ηδη σκαναρει τον υπολογιστη με Malwarebytes αλλα δεν εβγαλε τπτ Γιατί να τον πετάξεις αφού είναι μια χαρά? και μην τον πετάξεις, χάρισε τον καλύτερα! http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/
Angelcrow Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Κουλό θα μου πεις αλλά δοκίμασε τα εξής: Αν χρησιμοποιείς τη κάρτα ήχου της μητρικής ξαναπέρασε τους audio drivers (από το site του κατασκευαστή της μητρικής) η εγκατάσταση πρέπει να γίνει μετά από οποιαδήποτε εγκατάσταση driver καρτας γραφικών Κάνε απενεργοποίηση το AMD HDMI Audio εφόσον δεν το χρησιμοποιείς από το Control Panel/System/Device Manager Σέταρε στο Control Panel Sound την κάρτα ήχου της μητρικής ως default Στην Taskbar κάνε αριστερό κλικ πάνω στο ηχείο και επέλεξε The default communication device και επίσης το Speakers Σήμερα το ψάχνω και εγώ γιατί έχω αντίστοιχα κολλήματα με τον Firefox.... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από Angelcrow
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κουλό θα μου πεις αλλά δοκίμασε τα εξής: Αν χρησιμοποιείς τη κάρτα ήχου της μητρικής ξαναπέρασε τους audio drivers (από το site του κατασκευαστή της μητρικής) η εγκατάσταση πρέπει να γίνει μετά από οποιαδήποτε εγκατάσταση driver καρτας γραφικών Κάνε απενεργοποίηση το AMD HDMI Audio εφόσον δεν το χρησιμοποιείς από το Control Panel/System/Device Manager Σέταρε στο Control Panel Sound την κάρτα ήχου της μητρικής ως default Στην Taskbar κάνε αριστερό κλικ πάνω στο ηχείο και επέλεξε The default communication device και επίσης το Speakers Σήμερα το ψάχνω και εγώ γιατί έχω αντίστοιχα κολλήματα με τον Firefox.... Στο ελυσε το προβλημα αυτο?!
Angelcrow Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ προσωπικά είχα τρελά προβλήματα με επανεκινήσεις (Desktop, Browsing, Gaming, Youtube) οι οποίες οφείλονταν κυρίως στο παλιό τροφοδοτικό αλλά τα BSOD παρέπεμπαν στις μνήμες (Memory Management) στη μητρική (Drivers Μητρικής) αλλά και στη κάρτα γραφικών καθώς η HD4850 είναι και παλιά και έχει και παλιούς drivers ! Άλλαξα το τροφοδοτικό το οποίο είχα και στο πρόγραμμα και το σύστημα σταθεροποιήθηκε κατά 90%! Έλενξα τις μνήμες με MemTest86+ μετά την αλλαγή του τροφοδοτικό και ουδεν πρόβλημα! Ξαναπέρασα τους drivers της κάρτας γραφικών και η κάρτα γραφικών σταθεροποιήθηκε σχετικά στα παιχνίδια αλλά είχε κάποια μικροκολλήματα στον ήχο! Όταν ξαναπέρασα τους drivers της κάρτας ήχου Realtek ξανάρχισαν πιο έντονα τα θεματάκια με τα κολλήματα και τότε έθεσα το σωστό ερώτημα στο Google και βρήκα την σχετική απάντηση στο πρόβλημα! Επίσης άλλαξα τους Drivers της κάρτας δικτύου με αυτούς που εχει το Site της Gigabyte Επίσης έχω και απενεργοποιημένο το AVAST addon στους Browsers μου το οποίο δημιουργεί και αυτό θέματα Έχω περάσει τρελή διαδικασία τη τελευταία εβδομάδα με το σύστημα μου και τα έχω ελένξει όλα από θερμοκρασίες, Ρεύματα, Μνήμες, Drivers, Startup Software κτλ,κτλ Όταν εξάλειψα το θέμα του ποιοτικού ρεύματος παρέμειναν τα προβλήματα που αναφέρεις και εσύ και λύθηκαν με αυτά που σου έγραψα!
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τελεια! Θα το δοκιμασω να περασω και εγω απο την αρχη ολα τα drivers!
Angelcrow Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τελικά ξαφνικά μου έκανε BSOD και μου πέταξε το driver της κάρτας δικτύου που είχα κατεβάσει από τη Gigabyte και έβαλε αυτόματα της Microsoft και αρχίσαν πάλι τα τρελά! Επανεκινήσεις και κολλήματα στο firefox και ξαφνικά άρχισε να τα παίζει και το bios λες και δεν αναγνώριζε τα settings και έκανε συνέχεια restart Αλλαγή Μπαταρίας για παν ενδεχόμενο, Απενεργοποίησα και τη κάρτα δικτύου της μητρικής και έβαλα μία Gigabit PCI που είχα πάρει πριν δυο χρόνια για το HTPC που είχε εκατοστάρι δίκτυο και φόρτωσε! Συνεπώς ή είναι θέμα driver ή είναι θέμα ελεγκτή δικτύου!!! Θα το κρατήσω με τη καινούργια κάρτα δικτύου και βλέπω πως θα τραβήξει!!!
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτη την στιγμη εχω κανει ασφαλη απεγκατασταση των drivers της καρτας γραφικων και τους εχω ξαναπερασει, και βαζω τωρα drivers απο gigabyte! EDIT: Δεν μου εχει βγαλει προβλημα μεχρι τωρα, και ελπιζω να μην βγαλει Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από hliastsek
hliastsek Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα και παλι παιδια! Τελικα το προβλημα ειναι του chrome, ο υπολογιστης κολλαει οταν ο chrome λεει waiting for cache! Με μια ματια στο google ειδα οτι παρα πολλα ατομα εχουν το ιδιο θεμα! Και δεν βρηκα πουθενα λυση!
Angelcrow Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Είναι γεγονός ότι οι Browser και ειδικά οι Adobe Flash & Shockwave player έχουν τρελό θέμα το τελεταίο καιρό!Απλά συνήθως αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με Sound, Lan, Graphic Drivers, Ms Window patches κτλ. παλιά έκδοση δωρεάν προγραμμάτων, Ρυθμίσεις κτλ. Φυσικά έχουμε και θέματα που αφορούν το hardware! Προσωπικά χτες έκανα και format μετά από τόσο ξεψάχνισμα και όλα μέχρι στιγμής καλώς πέρα από ένα BSOD που οφειλόταν σε παλιά έκδοση προγράμματος και το βρήκα. Φυσικά όμως δεν πέρασα Flash Player & Sockwave player
hliastsek Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγω απο χθες που εχω κανει καθαριση της cashe του chrome δεν εχει εμφανιστει ακομα προβλημα!! Εκτως απο μια φορα, που ηταν καθαρα προβλημα παλιου σκληρου που ειχε παει 100% στην χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα