adams24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά πήρα μια nikon s96000 και προσπαθώ να συνδέσω το WiFi. Αλλά wireless mobile utility δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου ξέρετε από που μπορώ να βρω παλιότερη έκδοση στο Google που ψάχνω δεν βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 τιποτα κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν είναι τουλάχιστον 4.0 το android γιατί δεν μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) γιατί το κινητό μου είναι 5 χρονών 2.3 android εχω Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από adams24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μια ερώτηση στο http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/ είναι σχετικότερο μέρος ίσως και για παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα