Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν δεν θέλεις να αγοράσεις άλλο, δήλωσε βλάβη στην HOL. Θα σου το αντικαταστήσουνε, πιο πιθανόν μα ΖΤΕ

Δημοσ.

Πάντως αν δεν θέλεις να αγοράσεις άλλο, δήλωσε βλάβη στην HOL. Θα σου το αντικαταστήσουνε, πιο πιθανόν μα ΖΤΕ

Άκυρο το παραπάνω που είπα. Θα σου το αντικαταστήσουνε (δωρεάν) μόνο αν έχει πρόβλημα

Δημοσ.

Αν θες αντικατασταση του μοντεμ ο μονος τροπο ειναι να το καψεις περνα 16 volt αντι 12 volt 

Δημοσ.

Σιγα τα αβγα. Αν κανει μαλακιες απλα θα παω να αγορασω ενα καλυτερο. Δεν θα μπλεξω με τηλεφωνα και αντε να δουμε ποτε θα γινει η αντικατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες αντικατασταση του μοντεμ ο μονος τροπο ειναι να το καψεις περνα 16 volt αντι 12 volt 

ειναι μικρη διαφορα για να το καψεις ετσι.εχω δει σε 12volt να δινουν 22 .δεν καιγοταν το καταραμενο.

Μιλάμε για το συγκεκριμένο της HOL., το οποίο είναι καινούριο σαν μοντέλο και δεν έχουνε δοθεί πολλά κομμάτια ακόμη(από την HOL).

Όντως σε κάποια κομμάτια μετά τα 3-4 μέτρα από το router δεν είχανε σήμα.(καθόλου, όχι απλά χαμηλό)

το 5136v2 το ειχε δωσεικαι η forthnet.

Σιγα τα αβγα. Αν κανει μαλακιες απλα θα παω να αγορασω ενα καλυτερο. Δεν θα μπλεξω με τηλεφωνα και αντε να δουμε ποτε θα γινει η αντικατασταση.

καλα ναι το καλυτερο ειναι απο το εμποριο καποιο πχ draytek παρα να στο αλλαξουν με καποιο απο τα δωρεαν που δινουν.τα περισσοτερα ειναι για πεταμα.especially zte sucks

Δημοσ.

2 μέρες τώρα το τεστάρω σε σπίτι με 2 υπνοδωμάτια, 1 γραφείο, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα και ένα τεράστιο μπαλκόνι. Παίζει το ασύρματο παντού χωρίς διακοπές και χωρίς lag. Συνδεδεμένες συσκευές 2 smartphone, 1 laptop & 1 pc. Όλα ασύρματα. 

DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1019 / 12473 spacer.gif Attainable Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 13752 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 3825209 / 51364506 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 20.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12.0 / 22.0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.0 / 11.2 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 2620 / 138081 spacer.gif CRC (Up/Down): 751 / 1687

Ένα πράγμα με προβληματίζει. Ο τεχνικός που ήρθε εδώ μου είπε ότι έχω τάση 3.4 volt στο καλώδιο. Στην είσοδο της πολυκατοικιας που το κοιτάξαμε δεν είχε τέτοιο θέμα. Επειδή είμαι 8ο όροφο και το κτίριο παλιό μάλλον από κάπου τα "τσιμπάει" αυτά. Τι μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό?

Δημοσ.

2 μέρες τώρα το τεστάρω σε σπίτι με 2 υπνοδωμάτια, 1 γραφείο, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα και ένα τεράστιο μπαλκόνι. Παίζει το ασύρματο παντού χωρίς διακοπές και χωρίς lag. Συνδεδεμένες συσκευές 2 smartphone, 1 laptop & 1 pc. Όλα ασύρματα. 

DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1019 / 12473 spacer.gif Attainable Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 13752 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 3825209 / 51364506 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 20.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12.0 / 22.0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.0 / 11.2 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 2620 / 138081 spacer.gif CRC (Up/Down): 751 / 1687

Ένα πράγμα με προβληματίζει. Ο τεχνικός που ήρθε εδώ μου είπε ότι έχω τάση 3.4 volt στο καλώδιο. Στην είσοδο της πολυκατοικιας που το κοιτάξαμε δεν είχε τέτοιο θέμα. Επειδή είμαι 8ο όροφο και το κτίριο παλιό μάλλον από κάπου τα "τσιμπάει" αυτά. Τι μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό?

μικρη ταση τα 3,4 volt.Θα μπορουσε πχ παρασιτα σε γραμμη,χαμηλοτερο συγχρονισμο,ασταθεια συγχρονισμου.αλλα οκ δεν ειναι κατι τρελο.θα μπορουσες να δεις αν υπαρχει αναπληρωματικη γραμμη μεχρι πανω γιατι συνηθως υπαρχουν 2 ζευγαρια.εκτος αν απλα ετυχε εκεινη την στιγμη.την γραμμη την βλεπω μια χαρα.απλα ζητα 6 Margin απο την Hol και θα πας στα 15+ Megabit.θα σου πουν τα κλασσικα οτι μην το πας στο 6 αλλα να σου βαλουν 9 για να μην εχεις θεματα διοτι το 6 ειναι χαμηλο και τα λοιπα αλλα μην μασας.ζητα να το βαλουν 6 και αμα εχεις θεμα θα τους ξαναπαρεις να το κανουν 9.που δεν θα εχεις θεμα.αν δεν στο βαζουν το 6 απο 11 τοτε οκ ζητα 9 και αφου δεις οτι παιζεις οκ παρτους 2-3 ημερες μετα πες τους οτι εισαι οκ με 9 Margin και να στο κανουν 6. η 8 Οροφο ή 1ο η 20ο δεν εχει σημασια.μπορει να τα τσιμπησει απο οπουδηποτε τα 3 volt ακομα και απο την ρεγκλετα αμα ειναι με τιποτα βιδες ή ειναι σκουριασμενη.

Δημοσ.

Παντως τοσες μερες και δεν εκλεισε ουτε εβγαλε κανενα προβλημα το router. Μαλλον θα το κρατησω προς το παρον.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλα γενικα να ξερεις οτι εχει διαφορα θεματακια το zte οποτε αμα δεις παραξενα απλα πηγαινε παρε απο το εμποριο καποιο αλλο.ο παροχος και να στο αλλαξει το ιδιο θα σου δωσει.

Δημοσ.

απλα γενικα να ξερεις οτι εχει διαφορα θεματακια το zte οποτε αμα δεις παραξενα απλα πηγαινε παρε απο το εμποριο καποιο αλλο.ο παροχος και να στο αλλαξει το ιδιο θα σου δωσει.

Ρε φίλε μήπως ήπιες λίγο παραπάνω σήμερα? Το μόντεμ που έδωσαν είναι το Technicolor TD5136v2. Το γράφω στο πρώτο ποστ. 

Δημοσ.

Ρε φίλε μήπως ήπιες λίγο παραπάνω σήμερα? Το μόντεμ που έδωσαν είναι το Technicolor TD5136v2. Το γράφω στο πρώτο ποστ. 

χαλαρωσε λιγακι.το πρωτο σου ποστ ειναι εδω και 2 μηνες και εχουν μπει σφηνα και αλλα 10 posts.λιγο δυσκολο να θυμαμε ολο το θεμα απεξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...