GBorb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στην αδερφη μου εφεραν το Technicolor TD5136v2 Ειναι καλο ή να παω για άλλο? Το σπιτι εχει 2 υπνοδωματια, 1 γραφειο, 1 σαλονι και το modem θα μπει σχεδον στο κεντρο.
rfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ειδικα αυτο στην ουσια δεν εχει καν ασυρματο, καθως και πολλα αλλα....... ζητα αλλο.
kaktos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εφόσον θα μπει στο κέντρο του σπιτιού δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα με το wi-fi, είναι καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα που δίνουν. Άμα σου προτείνουν κανά zte μην δεχτείς για κανένα λόγο την αλλαγή είναι πολύ καλύτερο το technicolor. Εγώ θα κράταγα αυτό πάντως στη θέση σου...
GBorb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ειδικα αυτο στην ουσια δεν εχει καν ασυρματο, καθως και πολλα αλλα....... ζητα αλλο. Και ομως εχει wifi
rfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εννοω οτι δε πιανει πανω απο 5 μετρα, τουλαχιστον οσα εχω σεταρει εγω.....
GBorb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μονο τα ΖΤΕ ηξερα οτι εχουν προβλημα με το wireless.
leonidas_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Όχι και το συγκεκριμένο έχει χάλια Wifi, ακόμα χειρότερο από το ZTE και κυριολεκτικά δεν πιάνει στα 5 μέτρα.
GBorb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Και ομως για τα Technicolor ειχα ακουσει καλα λογια.
kaktos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εμένα μια χαρά λειτουργεί το συγκεκριμένο και παρόλο που το έχω στο σαλόνι σε 90 τ.μ. σπίτι πιάνει και στην άλλη άκρη έστω και με 2/5 γραμμές στα windows σε αντίθεση με το zte το οποίο είναι χάλι...
mitsus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πολλα απο αυτα τα technicolor βγαλανε προβλημα στο wi-fi 1
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 +1 ειμαι οκ με το wifi του.technicolor 784 αλλα ειχα και το thomson 780,787,784 Κτλ.λιγο πιο αδυναμο σημα απο τα thomson λογω εσωτερικης κεραιας αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.σιγουρα δεν θα εβαζα πανω zte που ειναι χαλια οχι μονο σε ασυρματο αλλα και σε αλλα.το technicolor ειναι πολυ Stable επισης ακομα και σε χαλια γραμμες.αν θες τωρα να παρεις κανα αλλο ρουτερ του εμποριου ναι υπαρχουν draytek να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση αλλα και με αναλογα λεφτα. Στην αδερφη μου εφεραν το Technicolor TD5136v2 Ειναι καλο ή να παω για άλλο? Το σπιτι εχει 2 υπνοδωματια, 1 γραφειο, 1 σαλονι και το modem θα μπει σχεδον στο κεντρο.
rfc Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Και ομως για τα Technicolor ειχα ακουσει καλα λογια. ναι απο το πουλινο.....
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ναι απο το πουλινο..... σωστα μετρα ποσα θεματα υπαρχουν για προβληματα στο wireless του zte και ποσα για προβληματα στο wireless του thomson. αντιστοιχα ποσα χαλασμενα εχουν γυρισει zte, και ποσα thomson, οπως και ποσα θεματα γενικοτερα για thomson κκαι ποσα για zte.εδω και πολυ καιρο καθε μερα βλεπω και ενα θεμα για zte και πριν διαβασω μεσα ξερω οτι θα ειναι για το wifi του zte. το zte δεν θα γινει ποτε technicolor ουτε θα αποκτησει το Cli του technicolor:P φαινεται και η διαφορα στην τιμη
rfc Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οτι ναναι.... εδω εγω μιλαω για τομσον μονο πουλινε...... και δεν εχω zte....... δε με νοιαζει λεμε.
mitsus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 σωστα μετρα ποσα θεματα υπαρχουν για προβληματα στο wireless του zte και ποσα για προβληματα στο wireless του thomson. αντιστοιχα ποσα χαλασμενα εχουν γυρισει zte, και ποσα thomson, οπως και ποσα θεματα γενικοτερα για thomson κκαι ποσα για zte.εδω και πολυ καιρο καθε μερα βλεπω και ενα θεμα για zte και πριν διαβασω μεσα ξερω οτι θα ειναι για το wifi του zte. το zte δεν θα γινει ποτε technicolor ουτε θα αποκτησει το Cli του technicolor:P φαινεται και η διαφορα στην τιμη Μιλάμε για το συγκεκριμένο της HOL., το οποίο είναι καινούριο σαν μοντέλο και δεν έχουνε δοθεί πολλά κομμάτια ακόμη(από την HOL). Όντως σε κάποια κομμάτια μετά τα 3-4 μέτρα από το router δεν είχανε σήμα.(καθόλου, όχι απλά χαμηλό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα