Thruba Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Είχα μια Gigabyte Radeon 9700 Pro, της οποίας το ανεμιστηράκι σταμάτησε να δουλεύει την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα το πρωί την πήγα στο service της αντιπροσωπείας (Info Quest), όπου μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μου την αντικαταστήσουν. Επειδή, όμως, αυτό το μοντέλο έχει αντικατασταθεί και δεν κυκλοφορεί στην αγορά, θα μου δώσουν κάτι αντίστοιχο (ή καλύτερο ενδεχομένως). Μέσα στις πιθανές προτάσεις τους βρίσκονται οι Gigabyte 9800 Pro 128MB και PowerColor 9700 Pro All-In-Wonder. Τι να προτιμήσω; Με την Gigabyte ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά η PowerColor λέει τίποτα ή ...να λείπει το βύσσινο (είναι και All-In-Wonder, βλέπετε, και είναι μεγάλο καρότο); Περιμένω απαντήσεις...
sornok Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 yparxoun diafores alla to chip einai to idio ... tha pliroseis tin diafora xrimaton epeidh tha pareis megalitero model ?
kostasbm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 ego exo thn powercolour 9700 pro AIW einai kataplhktikh exeis kai to pleonekthma eisodou composite kai s video kai 2 kanalia hxou kai fysika exodoys analoges exei tv stereo pip kai diafora kaloydia. an den se endiaferoyn katholou mh th pareis filika
Thruba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Επειδή είναι μέσα στην εγγύηση, λογικά δεν πρέπει να μου ζητήσουν επιπλέον χρήματα. Δεν φταίω εγώ αν δεν κυκλοφορεί στην αγορά ακόμη αυτό το μοντέλο. Από την άλλη, η απόδειξη αγοράς είναι για 500 ευρώ (22/3/2003), τιμή που υπερκαλύπτει (αν δεν κάνω λάθος) την σημερινή αξία μιας 9800 pro.
Narayan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Xe xe... an htan apo allh antiprosopeia mallon 8a sou zhtagan kai diafora me bash thn shmerinh timh katalogou ths 9700 Pro, alla afou prokeitai gia thn Info Quest mallon den 8a dwseis tipota parapanw... An 8es epidoseis kai kalh marka pare thn GigaByte, an 8es tis dynatotes ths AIW protimhse ayth... prosopika 8a eperna me kleista matia thn GigaByte
Thruba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Φίλε Narayan, οι επιδόσεις και η ποιότητα κατασκευής ήταν οι λόγοι που πήρα Gigabyte από την αρχή. Δυστυχώς, η Gigabyte δεν έχει κυκλοφορήσει AIW κάρτες, αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε καν. Την PowerColor δεν την ξέρω καθόλου σαν επιδόσεις και ποιότητα. Ο φίλος kostasbm δηλώνει ενθουσιασμένος, αλλά δεν ξέρω, για κάποιο λόγο είμαι επιφυλακτικός. Τι λέτε;
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Εάν δεν χρειάζεσαι τα επιπλέον χαρακτηριστικά της AIW, πάρε την Gigabyte. Η Gigabyte σε κάρτες γραφικών έχει αρκετά καλά προϊόντα, ενώ η Powercolor όχι και τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.