Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ! 

Εχει 6 πίεση (και του λεει ο αλλος ειναι οκ) , ζαλίζεται ,εχει λυποθιμικες τασεις , ανεβασμενα λευκα , 35.5 θερμοκρασια σωματος , σβηνει , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 15 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ,  τι αλλο  χρειαζεται να νιωσει για να παει στο νοσοκομειο ?? ελεος !!! να παει και αν  φταιει αυτος που ειναι μπαχαλο το συστημα υγειας της χωρας χαλαλι του  !

Επίσης θα παρακαλοῦσα  κάποιον μοντ να σβήσει η τουλάχιστον να κλειδώσει το νημα ,  δεν χρειάζεται να υποθει τιποτα εδω , το μονο που χρειάζεται ειναι  να παει σε γιατρο - νοσοκομειο το παιδι και μαλιστα επειγοντος ,  ολα τα αλλα ειναι περιττα ..

Καλά το 6 μικρή πίεση δε λέει τίποτα..εγώ έχω 6-7 για πάνω απο 10 χρόνια και είμαι μια χαρά και με έχουν εξετάσει τουλάχιστον 3-4 καρδιολόγοι στη ζωή μου.

Αλλά συμφωνώ οτι πρέπει να τον δει κάποιος γιατρός άμεσα.Δε υπάρχει αμφιβολία.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχει 6 πίεση (και του λεει ο αλλος ειναι οκ)

Επειδή αυτό πήγαινε για μένα, η 6 πίεση που ανέφερε είναι η διαστολική (μικρή) και το μεγαλύτερο νούμερο (12-13) η συστολική, αυτές που αναφέρει είναι οκ. Αν είχε συστολική πίεση στο 6 προφανώς και κάτι δεν πάει καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή αυτό πήγαινε για μένα, η 6 πίεση που ανέφερε είναι η διαστολική (μικρή) και το μεγαλύτερο νούμερο (12-13) η συστολική, αυτές που αναφέρει είναι οκ. Αν είχε συστολική πίεση στο 6 προφανώς και κάτι δεν πάει καλά.

κοίτα εννοειται πως για την μικρή μιλαει δεν θα γινόταν να ειναι η μεγαλη 6  , οπως και να χει δεν ειναι εκει το θεμα μην το παίρνεις προσωπικά το ζητουμενο ειναι  το παιδι  να παει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ  νοσοκομειο !  

μιας και δεν απανταει ,  κατι μου λέει (και ευχομαι) να το εχει κόνει ηδη

Δημοσ.

κοίτα εννοειται πως για την μικρή μιλαει δεν θα γινόταν να ειναι η μεγαλη 6  , οπως και να χει δεν ειναι εκει το θεμα μην το παίρνεις προσωπικά το ζητουμενο ειναι  το παιδι  να παει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ  νοσοκομειο !  

μιας και δεν απανταει ,  κατι μου λέει (και ευχομαι) να το εχει κόνει ηδη

ok, ναι εννοείται οτι πρέπει να πάει νοσοκομείο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...