johnbond Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ! Εχει 6 πίεση (και του λεει ο αλλος ειναι οκ) , ζαλίζεται ,εχει λυποθιμικες τασεις , ανεβασμενα λευκα , 35.5 θερμοκρασια σωματος , σβηνει , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 15 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ , τι αλλο χρειαζεται να νιωσει για να παει στο νοσοκομειο ?? ελεος !!! να παει και αν φταιει αυτος που ειναι μπαχαλο το συστημα υγειας της χωρας χαλαλι του ! Επίσης θα παρακαλοῦσα κάποιον μοντ να σβήσει η τουλάχιστον να κλειδώσει το νημα , δεν χρειάζεται να υποθει τιποτα εδω , το μονο που χρειάζεται ειναι να παει σε γιατρο - νοσοκομειο το παιδι και μαλιστα επειγοντος , ολα τα αλλα ειναι περιττα .. Καλά το 6 μικρή πίεση δε λέει τίποτα..εγώ έχω 6-7 για πάνω απο 10 χρόνια και είμαι μια χαρά και με έχουν εξετάσει τουλάχιστον 3-4 καρδιολόγοι στη ζωή μου. Αλλά συμφωνώ οτι πρέπει να τον δει κάποιος γιατρός άμεσα.Δε υπάρχει αμφιβολία. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εχει 6 πίεση (και του λεει ο αλλος ειναι οκ) Επειδή αυτό πήγαινε για μένα, η 6 πίεση που ανέφερε είναι η διαστολική (μικρή) και το μεγαλύτερο νούμερο (12-13) η συστολική, αυτές που αναφέρει είναι οκ. Αν είχε συστολική πίεση στο 6 προφανώς και κάτι δεν πάει καλά. 3
Agnostos__ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Φιλε αν τρολαρεις εισαι πολυ μεγαλος μ@@.. να πας στο νοσοκομειο τωρα πρωτου ειναι πολυ αργα
Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Επειδή αυτό πήγαινε για μένα, η 6 πίεση που ανέφερε είναι η διαστολική (μικρή) και το μεγαλύτερο νούμερο (12-13) η συστολική, αυτές που αναφέρει είναι οκ. Αν είχε συστολική πίεση στο 6 προφανώς και κάτι δεν πάει καλά. κοίτα εννοειται πως για την μικρή μιλαει δεν θα γινόταν να ειναι η μεγαλη 6 , οπως και να χει δεν ειναι εκει το θεμα μην το παίρνεις προσωπικά το ζητουμενο ειναι το παιδι να παει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ νοσοκομειο ! μιας και δεν απανταει , κατι μου λέει (και ευχομαι) να το εχει κόνει ηδη
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 κοίτα εννοειται πως για την μικρή μιλαει δεν θα γινόταν να ειναι η μεγαλη 6 , οπως και να χει δεν ειναι εκει το θεμα μην το παίρνεις προσωπικά το ζητουμενο ειναι το παιδι να παει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ νοσοκομειο ! μιας και δεν απανταει , κατι μου λέει (και ευχομαι) να το εχει κόνει ηδη ok, ναι εννοείται οτι πρέπει να πάει νοσοκομείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις