Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία Kyocera, σε συνεργασία με την Ιαπωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας KDDI ανακοίνωσε ένα νέο smartphone στην σειρά Torque, που έχει την ονομασία Torque G02.Το χαρακτηριστικό που το διαφοροποιεί από άλλα "rugged" smartphones, είναι ότι αντέχει στο αλάτι της θάλασσας και ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για υποβρύχιες φωτογραφήσεις και λήψεις video (διαθέτει ένα ειδικό mode το οποίο ενεργοποιείται με ένα αισθητήρα πίεσης).

Στην πρόσοψη, η συσκευή διαθέτει μία κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

Η οθόνη, έχει διαγώνιο 4,7 ιντσών και είναι τεχνολογίας IGZO ενώ υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels. Στο εσωτερικό υπάρχει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400 με συχνότητα λειτουργίας 1,4GHz, που συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Υποστηρίζονται WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, Qi wireless charging, 4G LTE και VoLTE δίκτυα ενώ δεν απουσιάζει το NFC για ανέπαφες πληρωμές. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου, του κόκκινου και του μαύρου χρώματος.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: ITMedia

Δημοσ.

Αν και δεν είχα ξανακούσει ποτέ το όνομα Kyocera, έχει συνδεθεί για πάντα στο μυαλό μου από τη γνωριμία με ένα αρχαίο (αγορασμένο το 1998!) lazer A3 printer στο γραφείο που έχει τυπώσει 4564564@#@$#&^$8576553476!!@%@ σελίδες και συνεχίζει ακόμα και σήμερα ακάθεκτος!

Μιλάμε για τον ορισμό του "δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά!"

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν είχα ξανακούσει ποτέ το όνομα Kyocera, έχει συνδεθεί για πάντα στο μυαλό μου από τη γνωριμία με ένα αρχαίο (αγορασμένο το 1998!) lazer A3 printer στο γραφείο που έχει τυπώσει 4564564@#@$#&^$8576553476!!@%@ σελίδες και συνεχίζει ακόμα και σήμερα ακάθεκτος!

Μιλάμε για τον ορισμό του "δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά!"

έτσι είναι φιλε μονο που στα σημερινά έχουν συμφωνήσει όλοι αυτοί να τα φτιάχνουν έτσι ώστε να χαλάνε γρήγορα!

• Like 1
Δημοσ.

έτσι είναι φιλε μονο που στα σημερινά έχουν συμφωνήσει όλοι αυτοί να τα φτιάχνουν έτσι ώστε να χαλάνε γρήγορα!

η γνωστη μας "η συνομωσια του λαμπτηρα"

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και το ανεφερε σχετικα με τον εκτυπωτη ο φιλος ... πηρα μεσα απο το site εναν εκτυπωτη laser HP 2430tn και το μηχανημα εχει τυπωσει περιπου 5000 σελιδες με το XL toner (12000) σελιδων που πηρα απο EBAY και εχει υπολοιπο ακομα 18000 σελιδες !!! μιας που υπολογιζει τις σελιδες οχι με τον κλασικο σημερινο τροπο ( στις 1500 σελιδες παπα το τονερ) αλλα με την καλυψη σε μελανι...... εχω παθει πλακα .. τονερ 12000 σελιδων μονο με 25€ (ακομα και εδω κανει τοσο) οταν σημερα για νεο LASER θες τουλαχιστον 50 € για 1500 σελιδες..... 

Service καθε 120.000- 150,000 σελιδες οταν σημερα χαλανε πριν φτασουν αυτο το νουμερο .... 

Μας περνανε τελικα εντελως για μ@λ@κες εχω την εντυπωση......

σορρυ για το οφτοπικ αλλα μου βγηκε.

Δημοσ.

Μιας και το ανεφερε σχετικα με τον εκτυπωτη ο φιλος ... πηρα μεσα απο το site εναν εκτυπωτη laser HP 2430tn και το μηχανημα εχει τυπωσει περιπου 5000 σελιδες με το XL toner (12000) σελιδων που πηρα απο EBAY και εχει υπολοιπο ακομα 18000 σελιδες !!! μιας που υπολογιζει τις σελιδες οχι με τον κλασικο σημερινο τροπο ( στις 1500 σελιδες παπα το τονερ) αλλα με την καλυψη σε μελανι...... εχω παθει πλακα .. τονερ 12000 σελιδων μονο με 25€ (ακομα και εδω κανει τοσο) οταν σημερα για νεο LASER θες τουλαχιστον 50 € για 1500 σελιδες..... 

Service καθε 120.000- 150,000 σελιδες οταν σημερα χαλανε πριν φτασουν αυτο το νουμερο .... 

Μας περνανε τελικα εντελως για μ@λ@κες εχω την εντυπωση......

σορρυ για το οφτοπικ αλλα μου βγηκε.

μπορεις να μ στειλεις σε παρακαλω ενα μηνυμα με τα χαρακτηριστικά του εκτυπωτή? ευχαριστώ

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ τα περί εκτυπωτών Kyocera. Έχω δει πολλούς 10+ χρόνων, χωρίς αλλαγή τονερ και χωρίς συντήρηση να συνεχίζουν ακάθικτοι με πολλές χιλιάδες φύλλα.

Δημοσ.

Ενθουσιάστηκα και μετά είδα το επίσημο σάιτ.

Βάθος 1.5μ, μάξιμουμ χρήση 30 λεπτά...

seawater my ass.

Για μπανιέρα με αλατόνερο μιλάει.

• Like 2
Δημοσ.

Ενθουσιάστηκα και μετά είδα το επίσημο σάιτ.

Βάθος 1.5μ, μάξιμουμ χρήση 30 λεπτά...

seawater my ass.

Για μπανιέρα με αλατόνερο μιλάει.

Εμενα μου λες? Λες και οι υπολοιποι που κατεβαινουμε στα 3-4 μετρα να μιλησουμε κι εχουμε και Vodafone red, κατουρησαμε στο πηγαδι.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους. Τώρα μπορώ να πάω να πνιγώ με το κινητό στο χέρι :-D.

Θα βγάλω και selfie.

Βέβαια αν αληθεύει το post του EKTELESTES θα δυσκολευτώ λίγο σε 1,5 μέτρο νερό.

• Like 2
Δημοσ.

Εάν ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτούς που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, τότε ναι θά 'χεις πρόβλημα :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...