Προς το περιεχόμενο

Free Antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
Το λαπτοπ μου ειχε εγκατεστημενο το McAfee Antivirus αλλα ξερω πως δεν κανει και πολλα για να προστατευσει ..θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο δωρεαν antivirus ωστε να προστατευσω τον υπολογιστη μου απο τους ιους!εχω ακουσει για το AVG αλλα θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σας αποψη.Γενικα κατεβαζω ταινιες κ παιχνιδια οποτε χρειαζομαι λιγη εξτρα προστασια απλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να διαθεσω χρηματα για την αγορα καποιου antivirus.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Και το antivir ειναι αρκετά καλό αν και προσωπικά το έβγαλα γιατι έγινε λίγο βαρύτερο απο οσο ηταν , πάντως αυτην την στιγμή ειμαι με το ενσωματομένο των windows και δεν εχω κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το Bitdefender είναι κάλο.

ευχαριστω που απαντησες αλλα απ'οτι βλεπω ειναι μονο για 60 μερες,δεν ψαχνω κατι που να κραταει για παντα αλλα οχι κ ετσι :P

Δημοσ.

Bitdefender κι απο μενα..Εξαιρετικο,παναλαφρο,το χρησιμοποιω ηδη πανω απο χρονο.Μην ξεχασεις (αν αποφασισεις και το κατεβασεις) να πατησεις "login" ,μετα "create account" ,αλλιως θα ληξει σε 30 μερες..Καπακι θα πας στα mail σου και θα κανεις κλικ στο link που θα σε στειλουν και θα σαι κομπλε forever.

ευχαριστω που απαντησες αλλα απ'οτι βλεπω ειναι μονο για 60 μερες,δεν ψαχνω κατι που να κραταει για παντα αλλα οχι κ ετσι :P

Διαβασε αυτο που εγραψα.!!

Δημοσ.

Bitdefender κι απο μενα..Εξαιρετικο,παναλαφρο,το χρησιμοποιω ηδη πανω απο χρονο.Μην ξεχασεις (αν αποφασισεις και το κατεβασεις) να πατησεις "login" ,μετα "create account" ,αλλιως θα ληξει σε 30 μερες..Καπακι θα πας στα mail σου και θα κανεις κλικ στο link που θα σε στειλουν και θα σαι κομπλε forever.

Διαβασε αυτο που εγραψα.!!

Σ'ευχαριστω πολυ!!Ειναι ευκολο να μου πεις λιγο αναλυτικοτερα τη διαδικασια;;για να το κανω σωστα;;

Δημοσ.

BitDefender free ή avira free (το offline αρχείο που βάζει μόνο το antivirus χωρίς το dashboard αν θυμάμαι καλά).

Το avira πού και πού πετάει ένα μικρό popup κάτω δεξιά.

Για το bitdefender βάλτο, θα σου πει το ίδιο να κάνεις signup δε χρειάζεται να ψάξεις κάτι. Μπορείς να κα΄νεις μέσω g+ ή μέσω facebook ή απλά νέο λογαριασμό με ένα email μόνο. Μέσα στο πρόγραμμα 3 κουπιά έχει όλα κι όλα, αλλά στην αρχή θα στο πετάξει το παράθυρο και μόνο του.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ!!Ειναι ευκολο να μου πεις λιγο αναλυτικοτερα τη διαδικασια;;για να το κανω σωστα;;

Ευκολακι,θα στειλω πμ σε λιγο να μην πρηζουμε του υπολοιπους,οκ;

Εχεις πμ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του.

Εγώ από όταν εγκατέστησα το Avast δεν ξανασχολήθηκα.

Αυτό που έχω να προσθέσω, όμως, είναι πως πρέπει να προσέχεις και τα malware.  :shifty: 
Προτείνεται να υπάρχει εγκατεστημένη και η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes μαζί με το AV σου.

Δημοσ.

Να προτείνω το comodo που είναι και πλήρης σουίτα με πολλά εργαλεία και επιλογές που σπάνια βρίσκεις σε δωρεάν antivirus.

Υπάρχει σε 2 εκδόσεις, μια μόνο antivirus και μια me πλήρες antivirus+firewall.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...