Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το pvstar για να ακούω youtube είτε στο background είτε με κλειστή οθόνη. Πλέον όμως δεν δουλεύει το search του και δεν βρίσκω άλλη εφαρμογή!

Βοήθεια συμφορουμιτές!  :(  :lol:

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα παλαιότερα το viral ...

Από την περιγραφή του: 

Importans :
background play removed from this app due to Terms service of API .

Όπως επίσης και:

Update (May 9, 2015) – Google has removed most of these YouTube background player apps from the Google Play store but there’s still one left – Popup Video – that continues to work. It will however only play the initial 5 minutes of the video and you’ll to go for an in-app purchase for watching the full video.
Δημοσ.

o baidu browser παιζει τα βιντεο, σε ξεχωριστο παραθυρο.

στο κινητο μου, οταν βγαινω απο τον browser κολλαει, αλλα μαλλον

φταιει οτι εχω λιγοτερο απο 500 ram.

Δημοσ.

@Jeep13 Το κακό με τους browsers είναι οτι παίζουν τα βίντεο με flash και πέρα οτι βαραίνει το κινητό, τρώει και αρκετή μπαταρία.

Τελικά έβαλα το  Audio pocket  προς το παρών υπάρχει στο google play. Για πόσο δεν ξέρω βέβαια :/

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε το OGyoutube. Θα το βρεις στο xda. Κάνει ακριβώς αυτό που θες και επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο σε ποια μορφή θέλεις κατευθείαν.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
On 18/5/2015 at 4:24 PM, saruman123 said:

Ξεθαβω το νήμα μιας και υπάρχει, μην ανοίγω άλλο. 

Έχω το παραπάνω module το οποίο μέχρι πρότινος δούλευε με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής. Πλέον βλέπω αποσύρθηκε απ' το xpose, το κατέβασα απ το xda, αλλα με την τελευταία αναβάθμιση του YT (12.49.55) δεν λειτουργεί ούτε αυτό ούτε το adaway, κάποια λύση; 

LG G2, KitKat

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ξεθαβω το νήμα μιας και υπάρχει, μην ανοίγω άλλο. 

Έχω το παραπάνω module το οποίο μέχρι πρότινος δούλευε με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής. Πλέον βλέπω αποσύρθηκε απ' το xpose, το κατέβασα απ το xda, αλλα με την τελευταία αναβάθμιση του YT (12.49.55) δεν λειτουργεί ούτε αυτό ούτε το adaway, κάποια λύση; 

LG G2, KitKat

Σε αντίστοιχο πρόβλημα στο xda βλέπω αυτό: διαγραφή dalvic, διαγραφή cache και θα πρέπει να είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει παντού η modded εφαρμογή του YouTube να το κάνει αυτό, να παίζει στο background και σε picture mode στα Android Oreo (η οποία για να κάνεις login στο YouTube λογαριασμό σου θέλει και μια  εφαρμογή συν τη microG for iYTBP)

Απλά κάντε την install βάλτε και το άλλο και κάντε disable ή απεγκατασταση το κανονικό YouTube 

Δημοσ.
Στις 19/5/2015 στις 2:53 ΜΜ, JEIQ είπε

Δοκίμασε το OGyoutube. Θα το βρεις στο xda. Κάνει ακριβώς αυτό που θες και επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο σε ποια μορφή θέλεις κατευθείαν.

Αυτο εχω και εγω και λειτουργει αψογα με κλειστη οθονη, αλλα και με ανοιχτη οθονη στο παρασκηνιο κανοντας αλλα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...