Panagiotis32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το pvstar για να ακούω youtube είτε στο background είτε με κλειστή οθόνη. Πλέον όμως δεν δουλεύει το search του και δεν βρίσκω άλλη εφαρμογή! Βοήθεια συμφορουμιτές!
vdeseris Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Χρησιμοποιούσα παλαιότερα το viral ... Από την περιγραφή του: Importans : background play removed from this app due to Terms service of API . Όπως επίσης και: Update (May 9, 2015) – Google has removed most of these YouTube background player apps from the Google Play store but there’s still one left – Popup Video – that continues to work. It will however only play the initial 5 minutes of the video and you’ll to go for an in-app purchase for watching the full video.
jeep13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 o baidu browser παιζει τα βιντεο, σε ξεχωριστο παραθυρο. στο κινητο μου, οταν βγαινω απο τον browser κολλαει, αλλα μαλλον φταιει οτι εχω λιγοτερο απο 500 ram.
saruman123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Για δοκιμασε αυτο: http://www.doctorandroid.gr/2015/02/xposed-youtube.html?m=0
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 @Jeep13 Το κακό με τους browsers είναι οτι παίζουν τα βίντεο με flash και πέρα οτι βαραίνει το κινητό, τρώει και αρκετή μπαταρία. Τελικά έβαλα το Audio pocket προς το παρών υπάρχει στο google play. Για πόσο δεν ξέρω βέβαια :/ 1
JEIQ Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δοκίμασε το OGyoutube. Θα το βρεις στο xda. Κάνει ακριβώς αυτό που θες και επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο σε ποια μορφή θέλεις κατευθείαν. 1
Kostasspil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 On 18/5/2015 at 4:24 PM, saruman123 said: Για δοκιμασε αυτο: http://www.doctorandroid.gr/2015/02/xposed-youtube.html?m=0 Ξεθαβω το νήμα μιας και υπάρχει, μην ανοίγω άλλο. Έχω το παραπάνω module το οποίο μέχρι πρότινος δούλευε με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής. Πλέον βλέπω αποσύρθηκε απ' το xpose, το κατέβασα απ το xda, αλλα με την τελευταία αναβάθμιση του YT (12.49.55) δεν λειτουργεί ούτε αυτό ούτε το adaway, κάποια λύση; LG G2, KitKat
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ξεθαβω το νήμα μιας και υπάρχει, μην ανοίγω άλλο. Έχω το παραπάνω module το οποίο μέχρι πρότινος δούλευε με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής. Πλέον βλέπω αποσύρθηκε απ' το xpose, το κατέβασα απ το xda, αλλα με την τελευταία αναβάθμιση του YT (12.49.55) δεν λειτουργεί ούτε αυτό ούτε το adaway, κάποια λύση; LG G2, KitKat Σε αντίστοιχο πρόβλημα στο xda βλέπω αυτό: διαγραφή dalvic, διαγραφή cache και θα πρέπει να είσαι εντάξει.
dimips Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά υπάρχει παντού η modded εφαρμογή του YouTube να το κάνει αυτό, να παίζει στο background και σε picture mode στα Android Oreo (η οποία για να κάνεις login στο YouTube λογαριασμό σου θέλει και μια εφαρμογή συν τη microG for iYTBP) Απλά κάντε την install βάλτε και το άλλο και κάντε disable ή απεγκατασταση το κανονικό YouTube
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το γνωρίζουμε, και το OGYoutube λειτουργεί μια χαρά, απλά απαντάμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
geo1st487 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/5/2015 στις 2:53 ΜΜ, JEIQ είπε Δοκίμασε το OGyoutube. Θα το βρεις στο xda. Κάνει ακριβώς αυτό που θες και επίσης μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο σε ποια μορφή θέλεις κατευθείαν. Αυτο εχω και εγω και λειτουργει αψογα με κλειστη οθονη, αλλα και με ανοιχτη οθονη στο παρασκηνιο κανοντας αλλα πραγματα.
georgesteiros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το itube. Δεν βρίσκεται στο store. Μέσο apk το κατέβασα. Αποθηκεύει και αυτόματα στην cache τα βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα