hliastsek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ως επιστολη ειχες την δυνατοτητα να εντοπιζεις καθε φορα που ειναι το πακετο?
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά δεν την επέλεξα...δεν μου χρειαζόταν και δεν προσφέρει κάποια επιπλέον "ασφάλεια" για τα +2,5€ επιπλέον που κοστίζει. Για να στείλεις ως επιστολή πρέπει να είναι έως 2 κιλά το πακέτο και το συνολικό άθροισμα των διαστάσεων (Μ+Π+Υ) μέχρι 90εκ. Το τροφοδοτικό φουλ συσκευασμένο ήταν ακριβώς 2 κιλά... Θα ξαναγράψω όταν έρθει!
hliastsek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Εστειλα και εγω στην corsair σημερα εναν χαλασμενο ssd, ως επιστολη αλλα δεν μου χρεωθηκε παραπανω η παρακολουθηση του δεματος!
kontrakultura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αποκλείεται. 2.50€ είναι το κόστος για συστημένη επιστολή (1.90€ για επιστολές εσωτερικού), θεωρείται "ειδική διαχείριση" και χρεώνεται πλέον των συνήθων τελών. Ορίστε και ο τιμοκατάλογος: http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/18_09_2014_%20site_epistoliko.pdf Μήπως δεν στην ανέφεραν ως επιλογή και το έβαλαν κατευθείαν συστημένο; Μου έχει τύχει πολλές φορές στα ΕΛΤΑ, να χρεώνουν συστημένο χωρίς να σε ρωτάνε. Και γενικά να μην αναφέρουν αναλυτικά τις επιλογές αποστολής στον πελάτη για να επιλέξει, αλλά να χρεώνουν την ακριβότερη. Κακώς.
kontrakultura Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το πήρα σήμερα το τροφοδοτικό μου, καινούργιο CX500 σφραγισμένο. Το δοκίμασα και όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα