poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 yea.απλα επειδη θα παρειςλογικα παλι green δες απευθειας για το utility γιανα τον σωσεις λιγο απο την αρχη μην κανει Park ανα 8 secs 1
kontrakultura Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Για το τροφοδοτικό λέω οτι το δέχτηκαν για RMA! Για τον σκληρό θα το κάνω αυτό που λές, αμέσως μόλις στηθεί το σύστημα...
kontrakultura Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιδιά μια γνώμη, αν ξέρετε... Έστειλα rma request στην corsair και το δέχτηκαν...πρέπει να στείλω το τροφοδοτικό με δικά μου έξοδα στην Ολλανδία... Το κόστος αποστολής για απλό δέμα βάρους 2 κιλών με ΕΛΤΑ είναι 25-30€...αρκετά μεγάλο και πλησιάζει το κόστος ενός καινούργιου επώνυμου τροφοδοτικού (40-45€). Συν το ρίσκο να μου αρνηθούν αλλαγή, να μου στείλουν άλλο με το ίδιο πρόβλημα κλπ.... Είμαι μπερδεμένος...τι να κάνω; Κανένα brotip από κάποιον με ανάλογη εμπειρία;
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πηρες τα ελτα και σου ειπαν 30 ευρω μεταφορικα?Νομιζω ειναι πολυ λιγοτερα.
kontrakultura Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κοίταξα στη σελίδα υπολογισμού κόστους. Με αποστολή σαν δέμα το κόστος εκτοξεύεται. Τώρα βλέπω οτι ίσως υπάρχει η δυνατότητα να το στείλω ως επιστολή με μέγεθος "ακανόνιστο", με κόστος 12-14 ευρώ. Θα πάω από εκεί να ρωτήσω στα σίγουρα πόσο είναι.
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γιαυτο ρωτησα.επειδη ξερω οτι τα εξοδα εναι καπου εκει 14 ευρω. Απο την ωρα που δεχτηκαν rma θα σου στειλουν αλλο καινουργιο.Για μενα αξιζει να το στειλεις. 1
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δυστηχως τοσα ειναι τα μεταφορικα για Ολλανδια, 30 ευρω! Την εχω παθει και εγω με τροφοδοτικο coolermaster, και το κακο ειναι οτι η φοιτητικη προσφορα 30% που δινει ο ελτα δεν μετραει για εξωτερικο. Στην δικη μου περιπτωση ειχα αγορασει μεταχειρισμενο ενα coolermaster silent pro 1000W το οποιο ηταν καμμενο (χωρις να το ξερω) ο αγοραστης δεν το δεχοταν πισω οποτε το εστειλα για rma και μου εστειλαν silent pro 2 γιατι το μοντελο που αγορασα ειχε καταργηθει
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αρα και 30 ευρω να ειναι,αξιζει να το στειλει.Η αξια του τροφοδοτικου εναι 2πλασια. Μηπως η corsair επιστρεφει τα εξοδα αποστολης? Ας το ρωτησει ο φιλος.
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Στο rma αν εχει προβλημα σου στελνουν πισω καινουργιο! Πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα να παει και σου πληρωνουν αυτοι τα μεταφορικα να ερθει
kontrakultura Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αρα και 30 ευρω να ειναι,αξιζει να το στειλει.Η αξια του τροφοδοτικου εναι 2πλασια. Μηπως η corsair επιστρεφει τα εξοδα αποστολης? Ας το ρωτησει ο φιλος. Κοίτα, κανονικά το τροφοδοτικό είναι εκτός εγγύησης. Μη έχοντας κάτι να χάσω, έκανα rma request, τους έστειλα την απόδειξη που γράφει ημερομηνία αγοράς 06/04/2012 και δέχτηκαν...είτε είναι πάρα πολύ καλοί, είτε παρανόησαν ως ημερομηνία αγοράς 4 Ιουνίου (και όχι 6 Απριλίου που είναι το σωστό) οπότε και είμαι εντός της 3ετούς εγγύησης. Θεωρώ οτι ισχύει το πρώτο, καθώς φημίζονται για το after sales τους. Μια χαρά οπωσδήποτε και να λέω κι ευχαριστώ...απλά αν το κόστος να τους το στείλω είναι 30€, είναι το ίδιο σχεδόν με το να αγοράσω ένα καινούριο τέτοιο π.χ. να κάνω τη δουλειά μου http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs350-350w-p-PER.641162 Τι είχα, τι έχασα δλδ...δεν κερδίζω κάτι. Φυσικά αλλάζει το πράγμα αν μπορέσω να το στείλω με έξοδα αποστολής 12-14€.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κοίτα, κανονικά το τροφοδοτικό είναι εκτός εγγύησης. Μη έχοντας κάτι να χάσω, έκανα rma request, τους έστειλα την απόδειξη που γράφει ημερομηνία αγοράς 06/04/2012 και δέχτηκαν...είτε είναι πάρα πολύ καλοί, είτε θεώρησαν ως ημερομηνία αγοράς 4 Ιουνίου (και όχι 6 Απριλίου που είναι το σωστό) οπότε και είμαι εντός 3ετής εγγύησης. Μια χαρά και να λέω κι ευχαριστώ...απλά αν το κόστος να τους το στείλω είναι 30€, είναι το ίδιο σχεδόν με το να αγοράσω ένα καινούριο τέτοιο π.χ. να κάνω τη δουλειά μου http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs350-350w-p-PER.641162 Τι είχα, τι έχασα δλδ...δεν κερδίζω κάτι. Αυτο μονο χαρισμα θα το επαιρνα και παλι θα το σκεφτομουν. Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι εδω και 3 χρονια οι νεες σειρες τροφοδτικων της Corsair στην κατηγορια entry μεχρι mid level εχουν ρεκορ αστοχιων.Παρα πολλες περιπτωσεις εχουν αναφερθει και εδω στο ινσομνια τα τελευταια χρονια. Με εξαιρεση τα ακριβα μοντελα,η Corsair ειναι πρωταθλητρια στο προβληματα. Καλυτερα για 10 ευρω περισσοτερο να πας σε αυτο : http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0391re-munich-430w-p-PER.650960 1
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κοίτα, κανονικά το τροφοδοτικό είναι εκτός εγγύησης. Μη έχοντας κάτι να χάσω, έκανα rma request, τους έστειλα την απόδειξη που γράφει ημερομηνία αγοράς 06/04/2012 και δέχτηκαν...είτε είναι πάρα πολύ καλοί, είτε παρανόησαν ως ημερομηνία αγοράς 4 Ιουνίου (και όχι 6 Απριλίου που είναι το σωστό) οπότε και είμαι εντός της 3ετούς εγγύησης. Θεωρώ οτι ισχύει το πρώτο, καθώς φημίζονται για το after sales τους. Μια χαρά οπωσδήποτε και να λέω κι ευχαριστώ...απλά αν το κόστος να τους το στείλω είναι 30€, είναι το ίδιο σχεδόν με το να αγοράσω ένα καινούριο τέτοιο π.χ. να κάνω τη δουλειά μου http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs350-350w-p-PER.641162 Τι είχα, τι έχασα δλδ...δεν κερδίζω κάτι. Φυσικά αλλάζει το πράγμα αν μπορέσω να το στείλω με έξοδα αποστολής 12-14€. Για να κανουν τους κινεζους δεν υπαρχει περιπτωση.Απο την ωρα που πηρες εγκριση για RMA δεν ανησυχεις.Θα σου στειλουν καινουργιο.Η δικη μου αποψη ειναι οτι συμφερει να το στειλεις, γιατι το τροφοδοτικο σου εχει γυρω στα 65 ευρω καινουργιο και εναι ποιοτικο.Ειναι σαν να αγοραζεις τροφοδοτικο με εκπτωση 50%. 1
kontrakultura Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τελικά το έστειλα, με ΕΛΤΑ ως επιστολή και όχι δέμα, με κόστος 14€. Σε 3 μέρες ήταν εκεί, και μου έστειλαν άλλο, με DHL...και έρχεται οδικώς Έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη...Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Πράγα, Βουδαπέστη...ακόμα το περιμένω.... Αλλά ντάξει όλα καλά. Ελπίζω το καινούργιο να είναι ΟΚ.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλα το θυμομουνα οτι ειναι 14 ευρω τα εξοδα. Καλοριζικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα