Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα το Δεκέμβρη για την κοπέλα μου 370€!!Για τα χρήματα που κοστίζει τωρα μια χαρά ειναι.Λιγο προσοχή και θα της φτάσουν τα περίπου 5G.

Δημοσ.

Για απλή χρήση μια χαρά είναι τα 8gb. Όπως έγραψα και νωρίτερα το πολύ πολύ να χρειαστεί να μεταφέρει κάποιες φωτογραφίες στον υπολογιστή κάποια στιγμή. Είναι και η διαφορά τιμής από το 8 στο 16 που είναι αφύσικα μεγάλη οπότε δεν μπορούμε έτσι απλά να λέμε "πάρε το 16άρι" :) Άλλο ένα κινητό αγοράζεις με τη διαφορά τιμής!

• Like 1
Δημοσ.

Για απλή χρήση μια χαρά είναι τα 8gb. Όπως έγραψα και νωρίτερα το πολύ πολύ να χρειαστεί να μεταφέρει κάποιες φωτογραφίες στον υπολογιστή κάποια στιγμή. Είναι και η διαφορά τιμής από το 8 στο 16 που είναι αφύσικα μεγάλη οπότε δεν μπορούμε έτσι απλά να λέμε "πάρε το 16άρι" :) Άλλο ένα κινητό αγοράζεις με τη διαφορά τιμής!

Δεν έχει τόση διαφορά τιμής και δεν είναι οι φωτογραφίες μόνο. Είναι ότι με το που το παίρνεις ΑΔΕΙΟ έχει ήδη φαγωμένα 2.5 γίγα και βάλε, και μέχρι να βάλεις και μερικές εφαρμογές παραπάνω, και να μαζευτούν και σκουπίδια από το βάλε βγάλε έχει μείνει χωρίς χώρο. 

Δημοσ.

Eαν παρεις 5c με 8 gb προσωπικα το θεωρω πεταμενα 300 ευρω...απλα για να κραταει ενα iphone...

Αυτα κατα την προσωπικη μου γνωμη δεν τα ρωτας.Ουτε 5 ελευθερα καλα καλα δεν θα'χεις.Εδω εβγαλε η apple 16αρι στο plus Και απλο και αμφιβαλω ποσοι το πηρανε...παντου πουλανε 16αρια.

Με την ψυχη στο στομα και κουμπωμενος θα ενοιωθα με 5gb μνημη και μαλιστα χωρις επεκταση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει τόση διαφορά τιμής και δεν είναι οι φωτογραφίες μόνο. Είναι ότι με το που το παίρνεις ΑΔΕΙΟ έχει ήδη φαγωμένα 2.5 γίγα και βάλε, και μέχρι να βάλεις και μερικές εφαρμογές παραπάνω, και να μαζευτούν και σκουπίδια από το βάλε βγάλε έχει μείνει χωρίς χώρο. 

Έχουν κάπου 140€ διαφορά τιμής! Για μένα είναι εξωφρενικά μεγάλη η διαφορά! Τέλος πάντων, το λέω επειδή ξέρω πάρα πολύ κόσμο που κάνει απλή χρήση και του φτάνουν άνετα τα 8gb. Από εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα τη χρήση που κάνει και τα λεφτά που θέλει - μπορεί να δώσει! :)

Δημοσ.

Έχουν κάπου 140€ διαφορά τιμής! Για μένα είναι εξωφρενικά μεγάλη η διαφορά! Τέλος πάντων, το λέω επειδή ξέρω πάρα πολύ κόσμο που κάνει απλή χρήση και του φτάνουν άνετα τα 8gb. Από εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα τη χρήση που κάνει και τα λεφτά που θέλει - μπορεί να δώσει! :)

Συμφωνώ απόλυτα γιατί ρε παιδιά η διαφορά είναι τεράστια. Θέλω iphone και δεν θέλω να δώσω πανω απο 320-330. Αν είναι να πάρω το 16αρι που κάνει 420 δίνω και 470 και παίρνω το 5s. 

• Like 1
Δημοσ.

Την δίκη μου άποψη σου την είπα ..

Δεν χρειαζόμαστε όλοι τον πολύ χώρο . Έχω συζητήσει με άτομα που θεωρούν το κατώτερο αποδεκτό όριο μνήμης τα 32 γίγα..εγω δεν θα τα γέμιζα ας πούμε ούτε καν .. Και αν τα γέμιζα τα περισσότερα απο αυτά δεν θα τα χρειαζόμουν και τοσο απλά να χαμέ να λέγαμε ..

Τα περί άλλου κινητού καλύτερου κλπ δεν έχει ουσία να τα αναφέρουμε στον φίλο .. Και ένα φιατ σου κάνει δουλειά αλλα κάποιοι θα πάρουν Audi Κίας κάνουν την ίδια δουλειά με χειρότερη ίσως αξιοπιστία .. ( τυχαία διάλεξα μάρκες ) το παλικάρι θέλει iPhone και τον καταλαβαίνω γιατι καλώς η κακώς για τις γυναίκες πολλές φορές ειναι και αξεσουάρ το τηλεφωνο ..

Τέλος , και να τον γεμίσει τον χώρο ας περάσει φωτό κλπ σε υπολογιστή .. Μονο καλό ειναι αυτό γιατι έχω ακούσει άπειρες φορές να Χαλάνδρι τηλέφωνα και να χάνεις στιγμές χρόνων απλά επειδή δεν εκανες εναbackup

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...