Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας σκέφτομαι να πάρω το 5c την έκδοση με τα 8gb. Δεν θέλω να περάσω ούτε ένα τραγούδι αλλά θέλω φωτογραφίες και βασικές εφαρμογές ( viber, whats app κτλ ) ουτε παιχνιδια ουτε τπτ βαρυ. Μου φτάνουν τα 8gb η θα είμαι μονίμως μ ένα άγχος. Στο σκρουτζ το χει 275. 

Δημοσ.

εαν θελεις απλα φωτογραφίες και βασικές εφαρμογές πιθανώς να σου αρκει... Εχε κατα νου όμως οτι το FB+messenger μπορεί να φτάσουν και το 1 GB σε μνήμη λόγω δεδομένων που κρατανε...

Προσωπικά δε θα επαιρνα 8 και κανω αντίστοιχη με εσενα χρήση (οκ εχω παραπανω εφαρμογές). Τα 16 και μετα βίας είναι 14 και τα 12 είναι γεματα ήδη σε εμενα...

• Like 1
Δημοσ.

δεν θέλω fb και messenger γιατί δεν εχω facebook. Απλα το 16αρι κανει 420 και το 8αρι κανει 275 και σκέφτομαι τι να κάνω.. Φωτογραφίες θέλω να τραβάω αρκετές και να μην είμαι με το άγχος..

Δημοσ.

Να ξερεις θα εχει ελεύθερο χώρο 5 gb τα υπόλοιπα τα πιάνει το iOS. Αν περάσεις τις εφαρμογές που θες και άλλες 3-4 που συνήθως έχουμε όλοι θα σου μείνουν τελικά 4 gb για φωτογραφίες περίπου 1500-2000 νομίζω ειναι στο 5 μου αν δεν εχεις πρόβλημα να μεταφέρεις σε υπολογιστή τις φωτογραφίες σου και θέλεις μόνο iPhone παρτο.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να πας σε αλλο κινητο ...με 275 παιρνεις καλυτερο...

Γνωμη μου ειναι βεβαια ...αλλωστε δικα σου ειναι τα λεφτα και κανε οτι θες..

τα 8 GB θα σου φτασουν ...εκτος και αν  βαλεις 5000 φωτογραφιες :D

EDIT: τωρα που το ειδα το 16αρι LG G3 εχει 300 ευρω ...αν σου αρεσουν τα μεγαλα κινητα σου το προτεινω.

Δημοσ.

Η κοπέλα μου εχει το 8gb και δεν εχει κανενα θεμα... Με viber what's app και κάτι ακόμα χαζο εφαρμογές , με μερικά απλά παιχνιδάκια και με φωτογραφιες όλη μέρα ακόμα ενα χρονο σχεδον μετα δεν χρειάστηκε να μεταφέρει κάτι...

Μια χαρά θα ειςαι για τη χρήση που το θες

Δημοσ.

Η κοπέλα μου εχει το 8gb και δεν εχει κανενα θεμα... Με viber what's app και κάτι ακόμα χαζο εφαρμογές , με μερικά απλά παιχνιδάκια και με φωτογραφιες όλη μέρα ακόμα ενα χρονο σχεδον μετα δεν χρειάστηκε να μεταφέρει κάτι...

Μια χαρά θα ειςαι για τη χρήση που το θες

Κ εγώ για την κοπέλα μου θέλω να το πάρω!! αχαχαχα! Οκ φίλε θα το πάρω..

Δημοσ.

Για δυο τρεις εφαρμογες και φωτογραφιες ειναι απλετος ο χωρος προχωρα αφοβα.

Δημοσ.

Νομίζω θα σε καλύψει. Όταν δεις και γεμίζει απλά μεταφέρεις τις φωτογραφίες σε ένα pc και αδειάζεις χώρο

Δημοσ.

Έχω 16GB iPhone 5 και είναι λίγα. Πόσο μάλλον τα 8GB.

Αν θες να μην είσαι συνεχώς με καλώδιο και PC/Μac για μεταφορά αρχείων και κάθε τρεις και λίγο να απεγκαταστείς και επανεγκαταστείς εφαρμογές για να αδειάσεις cache κλπ κλπ,

απλά πάρε από 16άρι και άνω...

Δημοσ.

Κ εγώ για την κοπέλα μου θέλω να το πάρω!! αχαχαχα! Οκ φίλε θα το πάρω.. 

Αφού είναι για την κοπέλα σου να φανταστώ θα έχει και κάνα 2 προγραμματάκια να βγάζει καμιά φωτογραφία   τίποτα μικρά παιχνιδάκια εάν έχει κιόλας  κανένα instagram    instasize   mail blablabla κα

Έμενα η κοπέλα μου έχει καμιά 30 Άρια τραγούδια έχει  αυτές τις εφαρμογές και κάτι παραπάνω και ένα κάρο φωτογραφίες συνεχεία και ακόμα δεν μου γκρίνιαξε... ΔΕΝ λέω πως δεν θα ήταν πιο άνετα τα πράγματα με το 16 γίγα  άλλα η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και για έμενα δεν τα αξίζει... 

Το παράδειγμα μου είναι κοντινό ως προς εσένα αφού και εσύ για την κοπέλα σου θέλεις να το πάρεις .. Πάντα θα υπάρχουν άτομα που και τα 32 γίγα και τα 64 δεν θα τους φθάνουν...

Είναι και στην φιλοσοφία του καθενός , μερικοί θέλουν να έχουν 200 εφαρμογές μέσα και να χρησιμοποιούν το ένα τρίτο και αν , 10000000 βίντεο και φωτογραφίες κλιπ κλιπ..

Άποψη μου είναι Όρμα. .!

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι για την κοπέλα σου να φανταστώ θα έχει και κάνα 2 προγραμματάκια να βγάζει καμιά φωτογραφία   τίποτα μικρά παιχνιδάκια εάν έχει κιόλας  κανένα instagram    instasize   mail blablabla κα

Έμενα η κοπέλα μου έχει καμιά 30 Άρια τραγούδια έχει  αυτές τις εφαρμογές και κάτι παραπάνω και ένα κάρο φωτογραφίες συνεχεία και ακόμα δεν μου γκρίνιαξε... ΔΕΝ λέω πως δεν θα ήταν πιο άνετα τα πράγματα με το 16 γίγα  άλλα η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και για έμενα δεν τα αξίζει... 

Το παράδειγμα μου είναι κοντινό ως προς εσένα αφού και εσύ για την κοπέλα σου θέλεις να το πάρεις .. Πάντα θα υπάρχουν άτομα που και τα 32 γίγα και τα 64 δεν θα τους φθάνουν...

Είναι και στην φιλοσοφία του καθενός , μερικοί θέλουν να έχουν 200 εφαρμογές μέσα και να χρησιμοποιούν το ένα τρίτο και αν , 10000000 βίντεο και φωτογραφίες κλιπ κλιπ..

Άποψη μου είναι Όρμα. .!

Ναι ακριβώς δηλαδή είναι 10-15 εφαρμογές και καταλαβαίνεις με τι συχνότητα βγάζουν φώτος.. Ελπίζω να μου φτάσουν.. Τι να πώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...