SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Μου έχουν δώσει ορισμένα κείμενα στα αγγλικά αλλά είναι από βιβλίο σε μορφή εικόνας όχι word , το ερώτημα μου είναι υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιου προγράμματος να γίνει μετάφραση στα ελληνικά μεταφράζοντας από το αγγλικό κείμενο που επαναλαμβάνω είναι σε εικόνα ? Ευχαριστώ
jimisvog Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μετατρέπει την εικόνα σε word κείμενο. Δεν το θυμάμαι προς στιγμήν αλλα θα το θυμηθώ και θα κάνω edit. Μετά απο αυτήν την διαδικασία έναν καλο μεταφραστή και είσαι μια χαρά νομίζω. EDIT: Υπάρχουν πολλά OCR online που κάνουν την μετατροπή, αλλά έχει και το office αυτήν την υπηρεσία (Microsoft Office Document Imaging)
SouLSLayeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πριν από κάτι φεγγάρια που χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο κατέληξα σε αυτό, βασικά επειδή έχει επιλογή για λινκ και όχι μόνο για ανέβασμα και το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ καλό. Αν έχεις πολλές εικόνες όμως μάλλον θα σε βολέψει καλύτερα κάποιο άλλο.
SpirosLouis Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ψάχνεις αρχικά ένα καλό OCR και στη συνέχεια έναν μεταφραστή. Ένα από τα καλύτερα OCR που κυκλοφορούν πιστεύω είναι το Abbyy FineReader. Μετά για μετάφραση κάποτε χρησιμοποιούσα το Systran. Τώρα νομίζω και η ίδια η google κάνει αρκετά καλή μετάφραση με φράσεις κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα