cod7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Γεια σας εχω το galaxy s4 και μετα απο αρκετό καιρο επιτελους με το lolipop εχω τη δυνατοττηα να περνάω της εφαρμογες στιν καρτα μνημης τρεχω custom rom συσκεκριμενα την cm12.1 το θεμα μου ειναι ομως παρολο που τωρα φαίνεται να μπορω να κανω move to sd οποτε το κανω μου φαίνεται οτι οχι απλά δεν πετυχαίνει αλλα μου μειώνετε ακομα περισσότερο ο χωρος στην μνήμη του κινητού εχω δοκιμάσει να κανω move πολλες εφαρμογές και παρολο που φαίνεται να πηγαίνουν στη sd ο χωρος στο κινητό παραμένει ιδιος μηπως ξερετε τη παίζει ?και πως μπορω να το φτιαξω?
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd .... Δες εδω...
cod7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ενδιαφέρον ευχαριστώ θα περιμένω να δω μήπως ξερεις κανεις κάποια ποιο απλη λύση αλλιως θα κανω αυτα που λεει στο λινκ
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν υπαρχει πιο απλη λυση..... Μεταφεροντας τις εφαρμογες μεσω ανδροιδ στην sd δεν μεταφερεται ολη η εφαρμογη... Μονο τα data και cache... Μονο με τον τροπο που σου δινω στελνεις εξ'ολοκληρου μια εφαρμογη στην sd...
saruman123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπερα Δεν υπαρχει κατι εκτος απο το link2sd Εδω στο εχω και ελληνικα: http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το.δοκιμασα το παραπανω αλλα.χαιρι δεν ειδα εκανα την διαδικασια και παλι χωρο δεν εχω ουτε φωτο δεν μπορω να τραβηξω ενω εχω σβησει αρκετα πραγματα απο μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα