Προς το περιεχόμενο

Αγορα : HTC one m8 vs Samsung galaxy s5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οντως μου εσπασε αλλα θεωρω οτι μονο απο spect τουλαχιστον αλλα και γενικα ειναι ανωτερα και το htc one m8 και το s5 απο το lg g2... Για note δεν παω και για λογο τιμης αλλα κυριως λογο μεγεθους. Παρα ειναι μεγαλο το κινητο και δεν με βολευει. Φυσικα ειναι πολυ δυνατο αλλα οχι για εμενα...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι οντως μου εσπασε αλλα θεωρω οτι μονο απο spect τουλαχιστον αλλα και γενικα ειναι ανωτερα και το htc one m8 και το s5 απο το lg g2... Για note δεν παω και για λογο τιμης αλλα κυριως λογο μεγεθους. Παρα ειναι μεγαλο το κινητο και δεν με βολευει. Φυσικα ειναι πολυ δυνατο αλλα οχι για εμενα...

και τα specs ίδια είναι... o snapdragon 800 του g2 και ο sd 801 των s5,m8 είναι σχεδόν το ίδιο πραγμα, εχουν ολα 2gb ram έχουν και τα 3 1080p εξαιρετικές οθονες(με λιγο καλυτερη του s5,για ποιότητα :ολα ποιοτικα αλλα το m8 ποιοτικοτερο από τα τρία, οσο για την κάμερα και το s5 και το g2 έχουν εξαιρετικές κάμερες, με καλυτερη αυτη του s5,υο g2 όμως πάει σφαίρα, αυτός και μόνο είναι λόγος για να μην πας στο αργο και γεματο κολλήματα s5

Στην ουσία ολα Τα κινητα του 2014 είναι σχεδόν ίδια με το g2 με το g2 Να είναι το γρηγοροτερο και με την καλύτερη μπαταρία

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αποκλειστικά,θεωρώ πως το m8 είναι η καλύτερη επιλογή!

Κρίνοντας απ'αυτά που ανέφερες ότι σ'ενδιαφέρουν,το htc θα σου προσφέρει ανώτερη εμπειρία χρήσης,με το πολύ καλό sense και γενικά την πολύ καλή δουλειά που έκανε αυτή τη φορά η εταιρεία σχετικά με το software!

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αποκλειστικά,θεωρώ πως το m8 είναι η καλύτερη επιλογή!

Κρίνοντας απ'αυτά που ανέφερες ότι σ'ενδιαφέρουν,το htc θα σου προσφέρει ανώτερη εμπειρία χρήσης,με το πολύ καλό sense και γενικά την πολύ καλή δουλειά που έκανε αυτή τη φορά η εταιρεία σχετικά με το software!

Και εγω σε αυτο το συμπερασμα  εχω καταληξει... Γενικα και τα δυο κινητα τα θεωρω πολυ καλα αλλα μαλλον θα παρω το m8. Φυσικα πρεπει πρωτα να το δω και απο κοντα να δω αν με βολευει και σαν μεγεθος γιατι το s5 το ειδα και ειναι κινητο στα "μετρα μου".

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια, κατεληξα τελικα να αγορασω το htc one m8. Εχτες ετυχα σε μια παρεα που το ειχει μια κοπελα οποτε ηρθα και σε επαφη μαζι του. Ειναι πανεμορφο! Σιγουρα πολυ γρηγορο (το ξεραμε αυτο). Επισης εχει τρομερη οθονη .Με βολεψε στο χερι και γενικα σαν κινητο.

Να πω οτι οσο ειδα την καμερα (μερα ηταν) μου φανηκε μια χαρα και τα 4mp που εχει αντιστηχουν σιγουρα σε καλυτερες αναλυσεις (σε αλλες μαρκες  κινητων). Εγω παντως απο φωτογραφιες που τραβηξα(δεν ηταν λιγες) και απο καποιες που ειδα οτι ειχαν τραβηχτει στο κινητο μου φαινεται πως θα ειμαι ευχαριστημενος(πολυ ωραια τα χρωματα). Ενω ειχα πει πως δεν καιγομαι για την καμερα οταν δινεις  αρκετα λεφτα για κινητο(350-370 για εμενα ειναι αρκετα για κινητο) θελεις να ειναι καλο σε ολους τους τομεις.

Υ.Γ.Μολις το παρω γιατι θα το  παραγκηλω απο σκρουτζ την αλλη βδομαδα θα σας πω περισσοτερες εντυπωσεις!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...