Masma Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εχω κανει μεγαλη ερευνα και κατεληξα αναμεσα σε αυτα τα δυο τελικα.Παντα φυσικα σε τιμες εως 400 ευρω. Να πω οτι αντικειμενικα θεωρω και τα δυο πολυ καλα κινητα αλλα η επιλογη ειναι ιδιετερα δυσκολη. Να πω επισης οτι το προηγουμενο κινητο μου ηταν το lg g2 απο το οποιο εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Οποτε θελω να με βοηθησετε στην ΕΠΙΛΟΓΗ ενος απο τα δυο smartphone!
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Είχα S5 και δούλεψα για λίγο ένα Μ8... Εξωτερικά,σαν ποιότητα κατάσκευής το Μ8 είναι κλάσης ανώτερο,ίδιο με Iphone 6..!! Καμερα και τα σχετικά ίσως να ήταν καλύτερο το s5 και γενικά το λογισμικό της Sammy μ άρεσε πιο πολύ!!! Γενικά το Μ8 δε το δουλεψα και πολύ για να ξέρω...!! Το s5 μ άφησε ικανοποιημένο απο θέμα μπαταρίας και γενικά άξιζε τα λεφτά του!!+ είναι και αδιάβροχο!! 1
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Μ8 που το έχω ,το εχΩ δουλέψει χωρίς κανένα πρόβλημα και αν και θα πάρω ένα δεύτερο τηλέφωνο ,λίγο μεγαλύτερο θα το κρατήσω και δεν θα το πουλήσω. Ότι καλύτερο , κομψότερο και ποιοτικότερο έχω πάρει. 1
Masma Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Μ8 που το έχω ,το εχΩ δουλέψει χωρίς κανένα πρόβλημα και αν και θα πάρω ένα δεύτερο τηλέφωνο ,λίγο μεγαλύτερο θα το κρατήσω και δεν θα το πουλήσω. Ότι καλύτερο , κομψότερο και ποιοτικότερο έχω πάρει. Και τελικα στην πραξη η καμερα του htc one m8 πως ειναι? Γιατι αλλο τα spects αλλο η πραξη.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν πολυασχολουμαι τόσο με κάμερες. Αυτή που έχει μου φτάνει και περισσεύει. Περισσότερο δίνω βάση στον ήχο, όπου το Μ8 είναι άπαιχτος. Επίσης το ,sense είναι εξαιρετικά smooth και η μπαταρία χωρίς βαριά χρήση μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. Για το s5 δεν έχω άποψη. 1
Masma Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν πολυασχολουμαι τόσο με κάμερες. Αυτή που έχει μου φτάνει και περισσεύει. Περισσότερο δίνω βάση στον ήχο, όπου το Μ8 είναι άπαιχτος. Επίσης το ,sense είναι εξαιρετικά smooth και η μπαταρία χωρίς βαριά χρήση μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. Για το s5 δεν έχω ά Να σου πω την αλήθεια δεν πολυασχολουμαι τόσο με κάμερες. Αυτή που έχει μου φτάνει και περισσεύει. Περισσότερο δίνω βάση στον ήχο, όπου το Μ8 είναι άπαιχτος. Επίσης το ,sense είναι εξαιρετικά smooth και η μπαταρία χωρίς βαριά χρήση μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. Για το s5 δεν έχω άποψη. Σε ευχαριστω για την πληροφοριση. Σαν μεγεθος γενικα επειδη δεν το εχω δει απο κοντα ακομα ειναι βολικο? 1
Masma Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Tι ζητάς απο το κινητό σου? Κοιτα θελω ενα κινητο που να ειναι καλο γενικα δηλαδη να προσφερει οτι τα καλυτερα smartphone της αγορας . θελω να εχει γρηγορο επεξεργαστη (ιντερνετ κλπ) σιγουρα να ειναι καλης ποιοτητας κατασκευης(εδω κλεινω προς htc), με ενδιαφερει παρα πολυ η ποιοτητα οθωνης και τα χρωματα.Ενοειτε πως με απασχολει να εχει μια καλη μπαταρια και να μην αδιαζει αμεσως βλεπε I phone4-4s-5-5s...Οπωσδηποτε θελω 2gb ram(η και παραπανω) Η καμερα με ενδιαφερει σε μικρο βαθμο(να μπορω να βγαλω καμια καλουτσικη φωτογραφια ομως, οχι να ειναι χαλια). Δεν ειμαι και τοσο απαιτητικός χρηστης και τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι το πολυ μεχρι 350-380 ευρω. Με βαση αυτα κατεληξα σε αυτα τα δυο μοντελα. Και με ενδιαφερει να μην ειναι τεραστιο δηλαδη δεν θα επαιρνα κινητο πανω απο 5.5 οθονη που και τα 5.5 πολλα νομιζω ειναι. Η 5αρα οθονη ειναι η ιδανικη για εμενα.
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Γρήγορα είναι και τα 2, lags δεν υπάρχουν, το touchwiz βαραίνει όμως το κινητό και θα αισθάνεσαι λίγο πιο αργό. Δεν αλλάζει ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης όμως. Software έχει καλύτερο το htc. Mέγεθος/σχήμα ευχρηστία στο χέρι, το s5. Oθόνες έχουν πολύ καλές και τα 2. Αυτονομία και δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας, s5. Ποιότητα κατασκευής, το htc. Και στο σαμσουνγκ παντως, αν περιμένεις να βρείς κακή ποιοτητα συναρμογής, καπάκια να τρίζουν κτλ, θα απογοητευτείς. Μια χαρά ειναι στιβαρή κατασκευή, και ούτως ή άλλως σε θήκη θα μπαίναν και τα 2, απλώς δεν έχει τον αέρα του μετάλλου όταν είναι γυμνό.. Κάμερα δε σε ενδιαφέρει. Εγγύηση υπέρ του s5. Ότι θέλεις ρώτα. Προσωπικά δε με τρελαίνει το μέγεθος/σχήμα του htc ούτε το βρίσκω τόσο ποιοτικό όπως το iphone, αντιθέτως χρειαζόμουν δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας και καλή κάμερα. Υπομένω όμως το touchwiz. Άν δε με ενδιέφεραν όμως τα παραπάνω και δεν είχα πρόβλημα να ρισκάρω με ένα κακό σερβις και μια μπαταρία που θα έπεφτε σίγουρα στη διετία, θα πήγαινα στο htc. Γενικά είναι κοντά οι συσκευές, ότι και να πάρεις δε θα σε απογοητεύσει. Υ.Γ. Έχω την εντυπωση πως το htc είναι σε μέγεθος περίπου όσο το g3 (5,5')
Masma Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Γρήγορα είναι και τα 2, lags δεν υπάρχουν, το touchwiz βαραίνει όμως το κινητό και θα αισθάνεσαι λίγο πιο αργό. Δεν αλλάζει ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης όμως. Software έχει καλύτερο το htc. Mέγεθος/σχήμα ευχρηστία στο χέρι, το s5. Oθόνες έχουν πολύ καλές και τα 2. Αυτονομία και δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας, s5. Ποιότητα κατασκευής, το htc. Και στο σαμσουνγκ παντως, αν περιμένεις να βρείς κακή ποιοτητα συναρμογής, καπάκια να τρίζουν κτλ, θα απογοητευτείς. Μια χαρά ειναι στιβαρή κατασκευή, και ούτως ή άλλως σε θήκη θα μπαίναν και τα 2, απλώς δεν έχει τον αέρα του μετάλλου όταν είναι γυμνό.. Κάμερα δε σε ενδιαφέρει. Εγγύηση υπέρ του s5. Ότι θέλεις ρώτα. Προσωπικά δε με τρελαίνει το μέγεθος/σχήμα του htc ούτε το βρίσκω τόσο ποιοτικό όπως το iphone, αντιθέτως χρειαζόμουν δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας και καλή κάμερα. Υπομένω όμως το touchwiz. Άν δε με ενδιέφεραν όμως τα παραπάνω και δεν είχα πρόβλημα να ρισκάρω με ένα κακό σερβις και μια μπαταρία που θα έπεφτε σίγουρα στη διετία, θα πήγαινα στο htc. Γενικά είναι κοντά οι συσκευές, ότι και να πάρεις δε θα σε απογοητεύσει. Υ.Γ. Έχω την εντυπωση πως το htc είναι σε μέγεθος περίπου όσο το g3 (5,5') Ευχαριστω για την αμεση πληροφοριση. Νομιζω εχεις δικιο και λογο των ηχειων που εχει.... Γενικα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο το Samsung galaxy s5? Ενοοω σου εχει βγαλει προβληματα η κατι τετοιο? Απο περιεργια η καμερα ειναι καλη οσο λενε?(σου ειπα ειναι ενα χαρακτηριστικο που δεν με καιει αλλα να ξερω)
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η κάμερα είναι φοβερή. Γενικά το κινητό είναι εξαιρετικό, με μόνο θέμα ένα bug της κάμερας που υπάρχει σε πολλά android με λολιποπ το mm-qcamera-daemon. googlare το για περισσότερες πληροφορίες, εμένα 1 φορά ανα 3-4 ημέρες θα μου το βγάλει αν δεν κάνω clear cache. Σήμερα το μεσημέρι πήρα νέο update που λένε οτι διορθώνει αρκετά πράγματα. Δε μπορώ να βρώ ισάξιο στα ίδια λεφτά, μόνο αυτά τα 2 που αναφέρεις και εσύ. Συγκριτικά δε, το g3 είναι αστείο. 1
leo06 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η κάμερα είναι φοβερή. Γενικά το κινητό είναι εξαιρετικό, με μόνο θέμα ένα bug της κάμερας που υπάρχει σε πολλά android με λολιποπ το mm-qcamera-daemon. googlare το για περισσότερες πληροφορίες, εμένα 1 φορά ανα 3-4 ημέρες θα μου το βγάλει αν δεν κάνω clear cache. Σήμερα το μεσημέρι πήρα νέο update που λένε οτι διορθώνει αρκετά πράγματα. Δε μπορώ να βρώ ισάξιο στα ίδια λεφτά, μόνο αυτά τα 2 που αναφέρεις και εσύ. Συγκριτικά δε, το g3 είναι αστείο. το αστείο είναι το s5,οχι το g3
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πες πως απλά μετανιωσες που πήρες στα ίδια λεφτά πολύ χειρότερο κινητό (alpha). 1
leo06 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πες πως απλά μετανιωσες που πήρες στα ίδια λεφτά πολύ χειρότερο κινητό (alpha). οχι φίλε μου,το alpha είναι μια χαρά και είναι το πρώτο samsung που εχω πάρει και θα είναι και το τελευταίο,ειχα το g3 με lollipop και έπρεπε να περιμένω κάτι μήνες να την πάρει και το alpha,για να μην αναφέρω το knox,ποιο τραγική εταιρία σε θέματα αναβαθμίσεων δεν παίζει,οσο για το s5 το χειρότερο s της samsung που πάτωσε σε πωλήσεις και αναγκάστηκε να βγάλει το s6 με τόσες πολλές βελτιώσεις,οπότε βολέψου με το χανσαπλαστ και ασε εμένα με το alpha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα