Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοραστει ενας 3570Κ για δευτερο συστημα..Ποια μητρικη ειναι καλυτερη μια Gigabyte Z77-D3H ή μια asrock z77 fatality performance στα ιδια λεφτα περιπου

Δημοσ.

Θα αγοραστει ενας 3570Κ για δευτερο συστημα..Ποια μητρικη ειναι καλυτερη μια Gigabyte Z77-D3H ή μια asrock z77 fatality performance στα ιδια λεφτα περιπου

Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα και οι δυο μια χαρα ειναι. Λιγο πιο καλη κατασκευη φαινεται η Asrock απο το συγκεκριμενο μοντελο της Gigabyte. Επισης εχει καλυτερο chip ηχου η Asrock και πολλα ενδιαφεροντα τεχνικα features που εγω προσωπικα εχω βρει πολυ χρησιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον και 100Ε μητρικη να βαλεις, αν εχεις Κ επεξεργαστη οπου θες τον πας. Ισως καποια να ειναι καλυτερη αν κανεις overclock με αζωτο :P

Δημοσ.

Για κλοκαρισμα σε λογικα πλαισια ποια ειναι καλυτερη;

Δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα ειδικα εφοσον θα κανεις μετριο overclocking,αλλα εγω θα προτιμουσα την Asrock γιατι το Via τσιπ ηχου που εχει η Gigabyte ειναι υποδεεστερο του Realtek της Asrock.

Δημοσ.

Τελικα λεω να παω σε 4690Κ ή 4790Κ αξιζει την προτιμηση απο 3570Κ-3770Κ; Οι Haswell εχουν τα θεματα θερμοκρασιων που ειχαν οι ivybridge;

Δημοσ.

Τελικα λεω να παω σε 4690Κ ή 4790Κ αξιζει την προτιμηση απο 3570Κ-3770Κ; Οι Haswell εχουν τα θεματα θερμοκρασιων που ειχαν οι ivybridge;

εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες και η σειρα 4ΧΧΧ να ξερεις... παρομοια με την σειρα 3. 

Απο οτι εχω καταλαβει τερματιζουν καπου στα 4.6-4.8 χωρις εξωτικη ψυξη

η asrock μοιαζει λιγο καλυτερη σε χαρακτηριστικα αλλα και η gigabyte δεν θα σε απογοητευσει.  την εχει ο αδερφος μου . ειναι πολυ οκ. 

Δημοσ.

Απλα αν θυμαμαι καλα ειχαν γραψει κατι για τα πρωτα revision γιατι εχει βγαλει και 1.1 και 1.2..Δεν θυμαμαι βεβαια μπορει να κανω και λαθος....Ο 3570Κ ειναι ES τι σημαινει αυτο beta εκδοση;

Δημοσ.

Νομίζω ότι η  asrock z77 fatality performance πρέπει να έχει περισσοτερα phases στην τροφοδοσια νομίζω 12  οπότε για overclocking  υπερτερει  σε σχεση με την  αλλη που έχει μόνο 6-8... επομένως  για oc   αυτή βεβαια άντε στον αερα να τονπας 0.3-0.4 παραπανω και αν το καμματι αναλογα με το  revision αντεχει... μεγαλυτερο revision νεοτερη σχεδιαση c>d>e κτλ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι η  asrock z77 fatality performance πρέπει να έχει περισσοτερα phases στην τροφοδοσια

Μπράβο.

Δεν έχει σημασία πόσο overvolt (και επομένως overclock) θα αντέξει ο επεξεργαστής αν δε το σηκώνει η μητρική σου εξ' αρχής.

Δημοσ.

Τα 4.0-4.2 θα τα εχει δηλαδη;

Αυτά για πλάκα σχεδόν με οποιαδήποτε μητρική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...