chrisaek Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λήξει το όλο θέμα.. το κινητό δεν είναι κλεμμένο και κακώς υπάρχουν υποψίες οτι ολοι είναι σκάρτοι. Ναι , είχα μια λαχταρα όταν το πρωτοαγόρασα και κατέβαζα ενημερώσεις συνέχεια αλλα τους τελευταίους μήνες είχα αλλα να ασχοληθώ. Τεσπα γραφω μόνο και μόνο επειδή απο αυτές τις συζητήσεις έχω βοηθηθεί στο παρελθόν και θέλω να ανταποδώσω την βοήθεια. Μίλησα με apple και χρειάστηκε να στείλω απόδειξη αγοράς (και όμως υπήρχε) όμως η apple δεν την έκανε δεκτή γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν ανήκει στους εξουσιοδοτημένους πωλητές.. Δεν λέω όνομα για να μην συκοφαντίσω τον άνθρωπο..Οποιος όμως θελει να μάθει να μου στείλει μηνυμα να του πω..Τεσπα μου δώσαν όμως αλλη δυνατοτητα μετα απο ένα 24 ωρο μου απενεργοποιησαν την εύρεση και μου έστειλαν email και μπήκα και άλλαξα το συνθηματικό. Μετά εκάνα απεγκατάσταση και ξανά πάλι δημιουργία και έληξε.. Όσο για αυτο που λέτε για την πιστωτική δεν ίσχυει..Στο ελληνικό store δεν υπαρχει πια η επιλογή none. Προσέξτε οσοι πατε τωρα να δημιουργήσετε apple id θαχρειαστείτε πιστωτική..Αυτά!! 1
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λήξει το όλο θέμα.. το κινητό δεν είναι κλεμμένο και κακώς υπάρχουν υποψίες οτι ολοι είναι σκάρτοι. Ναι , είχα μια λαχταρα όταν το πρωτοαγόρασα και κατέβαζα ενημερώσεις συνέχεια αλλα τους τελευταίους μήνες είχα αλλα να ασχοληθώ. Τεσπα γραφω μόνο και μόνο επειδή απο αυτές τις συζητήσεις έχω βοηθηθεί στο παρελθόν και θέλω να ανταποδώσω την βοήθεια. Μίλησα με apple και χρειάστηκε να στείλω απόδειξη αγοράς (και όμως υπήρχε) όμως η apple δεν την έκανε δεκτή γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν ανήκει στους εξουσιοδοτημένους πωλητές.. Δεν λέω όνομα για να μην συκοφαντίσω τον άνθρωπο..Οποιος όμως θελει να μάθει να μου στείλει μηνυμα να του πω..Τεσπα μου δώσαν όμως αλλη δυνατοτητα μετα απο ένα 24 ωρο μου απενεργοποιησαν την εύρεση και μου έστειλαν email και μπήκα και άλλαξα το συνθηματικό. Μετά εκάνα απεγκατάσταση και ξανά πάλι δημιουργία και έληξε.. Όσο για αυτο που λέτε για την πιστωτική δεν ίσχυει..Στο ελληνικό store δεν υπαρχει πια η επιλογή none. Προσέξτε οσοι πατε τωρα να δημιουργήσετε apple id θαχρειαστείτε πιστωτική..Αυτά!! Αφού βρήκες λύση όλα καλά! Θα βοηθούσε να γράψεις με ποιο τρόπο πιστοποίησε η apple ότι είναι δικό σου αφού δεν έκανε δεκτή την απόδειξη όμως! Δοκίμασες να φτιάξεις λογαριασμό με τον τρόπο που έγραψα; (να επιλέξεις πρώτα μια δωρεάν εφαρμογή και μετά να κάνεις δημιουργία λογαριασμού, μόνο τότε σου βγάζει το none στους τρόπους πληρωμής)
iMarilina Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λήξει το όλο θέμα.. το κινητό δεν είναι κλεμμένο και κακώς υπάρχουν υποψίες οτι ολοι είναι σκάρτοι. Ναι , είχα μια λαχταρα όταν το πρωτοαγόρασα και κατέβαζα ενημερώσεις συνέχεια αλλα τους τελευταίους μήνες είχα αλλα να ασχοληθώ. Τεσπα γραφω μόνο και μόνο επειδή απο αυτές τις συζητήσεις έχω βοηθηθεί στο παρελθόν και θέλω να ανταποδώσω την βοήθεια. Μίλησα με apple και χρειάστηκε να στείλω απόδειξη αγοράς (και όμως υπήρχε) όμως η apple δεν την έκανε δεκτή γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν ανήκει στους εξουσιοδοτημένους πωλητές.. Δεν λέω όνομα για να μην συκοφαντίσω τον άνθρωπο..Οποιος όμως θελει να μάθει να μου στείλει μηνυμα να του πω..Τεσπα μου δώσαν όμως αλλη δυνατοτητα μετα απο ένα 24 ωρο μου απενεργοποιησαν την εύρεση και μου έστειλαν email και μπήκα και άλλαξα το συνθηματικό. Μετά εκάνα απεγκατάσταση και ξανά πάλι δημιουργία και έληξε.. Όσο για αυτο που λέτε για την πιστωτική δεν ίσχυει..Στο ελληνικό store δεν υπαρχει πια η επιλογή none. Προσέξτε οσοι πατε τωρα να δημιουργήσετε apple id θαχρειαστείτε πιστωτική..Αυτά!! Δεν ισχύει αυτό που λες λέμε, εχω φτιάξει 4 ελληνικά ID (στους γονείς μου, τον άντρα μου και μιας φίλης), και σε όλους ΝΟΝΕ επέλεξα και μια χαρά έγινε. Kαι επειδή με "τσάντισες" με την επιμονή σου και την παραπληροφόρηση, βουαλά. Πήγα και έφτιαξα έναν στον υπολογιστή
Unabomber Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν παιδιά για να λήξει το όλο θέμα.. το κινητό δεν είναι κλεμμένο και κακώς υπάρχουν υποψίες οτι ολοι είναι σκάρτοι. Ναι , είχα μια λαχταρα όταν το πρωτοαγόρασα και κατέβαζα ενημερώσεις συνέχεια αλλα τους τελευταίους μήνες είχα αλλα να ασχοληθώ. Τεσπα γραφω μόνο και μόνο επειδή απο αυτές τις συζητήσεις έχω βοηθηθεί στο παρελθόν και θέλω να ανταποδώσω την βοήθεια. Μίλησα με apple και χρειάστηκε να στείλω απόδειξη αγοράς (και όμως υπήρχε) όμως η apple δεν την έκανε δεκτή γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν ανήκει στους εξουσιοδοτημένους πωλητές.. Δεν λέω όνομα για να μην συκοφαντίσω τον άνθρωπο..Οποιος όμως θελει να μάθει να μου στείλει μηνυμα να του πω..Τεσπα μου δώσαν όμως αλλη δυνατοτητα μετα απο ένα 24 ωρο μου απενεργοποιησαν την εύρεση και μου έστειλαν email και μπήκα και άλλαξα το συνθηματικό. Μετά εκάνα απεγκατάσταση και ξανά πάλι δημιουργία και έληξε.. Όσο για αυτο που λέτε για την πιστωτική δεν ίσχυει..Στο ελληνικό store δεν υπαρχει πια η επιλογή none. Προσέξτε οσοι πατε τωρα να δημιουργήσετε apple id θαχρειαστείτε πιστωτική..Αυτά!! Τι κουφο ειναι παλι αυτο ? απο που το αγορασες? απο πλανοδιο ?
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τι κουφο ειναι παλι αυτο ? απο που το αγορασες? απο πλανοδιο ? Το έχω ξανακούσει αυτό, δεν ξέρω ποιους εννοούν αλλά ισχύει μάλλον! Δεν ισχύει αυτό που λες λέμε, εχω φτιάξει 4 ελληνικά ID (στους γονείς μου, τον άντρα μου και μιας φίλης), και σε όλους ΝΟΝΕ επέλεξα και μια χαρά έγινε. Kαι επειδή με "τσάντισες" με την επιμονή σου και την παραπληροφόρηση, βουαλά. Πήγα και έφτιαξα έναν στον υπολογιστή Screen Shot 2015-05-22 at 10.46.43.png iMarilina στο βγάζει απευθείας πλέον ή πρέπει να επιλέξεις κάτι δωρεάν πρώτα; Μέχρι τον τελευταίο που έφτιαξα ήθελε να το κάνεις έτσι
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τεσπα μου δώσαν όμως αλλη δυνατοτητα μετα απο ένα 24 ωρο μου απενεργοποιησαν την εύρεση και μου έστειλαν email και μπήκα και άλλαξα το συνθηματικό. Μετά εκάνα απεγκατάσταση και ξανά πάλι δημιουργία και έληξε..Σου εστειλαν εμαιλ στο εμαιλ που ειχες ξεχασει τον κωδικο. Αυτο λεγαμε εξαρχης, δεν χρειαζοταν να επικοινωνησεις με την apple, απλα να θυμηθείς τον κωδικο του εμαιλ. Αυτο το email το είχα οταν πρωτοαγοράσα το iphone.. Έκτοτε δεν το χρησιμοποιήσα , είχα γραψει ομως όλους τους κωδικούς στις σημειωσεις και με τις τελευταίες ενημερώσεις μου σβηστήκαν. Παλι αντιφασεις....
iMarilina Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το έχω ξανακούσει αυτό, δεν ξέρω ποιους εννοούν αλλά ισχύει μάλλον! iMarilina στο βγάζει απευθείας πλέον ή πρέπει να επιλέξεις κάτι δωρεάν πρώτα; Μέχρι τον τελευταίο που έφτιαξα ήθελε να το κάνεις έτσι Δεν το δοκίμασα απευθείας, ανέκαθεν με επιλογή κατεβάσματος νέας εφαρμογής το έκανα. Αλλά ήθελα να του δείξω ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. 1
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν το δοκίμασα απευθείας, ανέκαθεν με επιλογή κατεβάσματος νέας εφαρμογής το έκανα. Αλλά ήθελα να του δείξω ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. Τότε σε αυτό οφείλεται η "παρεξήγηση". Αν δοκιμάσεις απευθείας να φτιάξεις έναν λογαριασμό θα δεις ότι δεν υπάρχει η επιλογή none
iMarilina Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τότε σε αυτό οφείλεται η "παρεξήγηση". Αν δοκιμάσεις απευθείας να φτιάξεις έναν λογαριασμό θα δεις ότι δεν υπάρχει η επιλογή none Νομίζω κάποιος το ανέφερε ότι έτσι γίνεται όμως. Καταλαβαίνω τί λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα