chrisaek Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παρακαλώ βοηθήστε με... Εδω και πολυ καιρο μου εβγαζε το κινητο banner "εισαγετε συνθηματικό για το icloud". Εγώ το εχω ξεχάσει και επειδη μου έσπαγε τα νευρά ειπα να ασχοληθώ χτες με αυτο. Ξεκίνησα με το να αλλαξώ apple id και νεό συνθηματικό, νεο gmail και να σημειωσω τους κωδικούς . Στην συνέχεια πηγα να περάσω τα νεα στοιχεια στο iphone. Το πρωτο προβλημα ήταν οτι δεν επετρεπε να βάλω το νεο apple id χωρις να έχω μπει πρωτα στο stores, και για να το κανω αυτο επρεπε να περασω στοιχεια πιστωτικης που δεν εχω. Χαρη σε σας το ξεπερασα μπαινοντας στο αμερικανικο που εχει την επιλογη none. Στην συνεχεια πηγα να περασω το νεο apple id στο icloud και δεν εσβηνε το παλιο!!! Σημείωση ολα αυτα με το να βγαινει συνέχεια το banner!! Σκεφτηκα μετα να απενεργοποιησω το icloud αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι πρεπει να απενεργοποιησω την ευρεση iphone..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ???? Προσπάθησα να τα σβησω ολα για να σβησω το παλιο κωδικο στο icloud αλλα τελικα το μονο που κατάφερα ηταν να σβήσω ΟΛΕΣ τις επαφές μου!! Παιδια ειμαι απελπισμένος .. δεν ξερω τι να κανω σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις νομίζω, είναι να επικοινωνήσεις με Apple για να σε βοηθήσουν.
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν έχεις πρόσβαση στο email μπορείς να αλλάξεις κωδικό από την σελίδα iforgot.apple.com (ΠΡΙΝ κάνεις restore όμως!) Αν δεν έχεις κάνεις αυτό που λέει ο φίλος από πάνω
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κανε reset τον κωδικο του icloud/apple id και θα σου ερθει καινούριος κωδικός στο email σου. Αν δεν μπορείς να μπεις στο "εμαιλ σου", τοτε μάλλον δεν μας λες ολη την αλήθεια. Εφαρμογές πως κατεβαζες τοσο καιρο ;
chrisaek Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτο το email το είχα οταν πρωτοαγοράσα το iphone.. Έκτοτε δεν το χρησιμοποιήσα , είχα γραψει ομως όλους τους κωδικούς στις σημειωσεις και με τις τελευταίες ενημερώσεις μου σβηστήκαν. Για αυτο άλλαξα apple id. Τελοσπάντων μίλησα με apple και μου είπαν οτι δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιως, μόνο με την προσκόμιση της απόδειξης αγορας.. Αυτο το γράφω για δική σας ενημερώση.. Τωρα πρεπει να ψάξω.. Ευχαριστώ πάντως όλους σας ..
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτο το email το είχα οταν πρωτοαγοράσα το iphone.. Έκτοτε δεν το χρησιμοποιήσα , είχα γραψει ομως όλους τους κωδικούς στις σημειωσεις και με τις τελευταίες ενημερώσεις μου σβηστήκαν. Για αυτο άλλαξα apple id. Τελοσπάντων μίλησα με apple και μου είπαν οτι δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιως, μόνο με την προσκόμιση της απόδειξης αγορας.. Αυτο το γράφω για δική σας ενημερώση.. Τωρα πρεπει να ψάξω.. Ευχαριστώ πάντως όλους σας .. Μην ανησυχεις που εχεις ξεχασει τον κωδικο του εμαιλ του apple id σου. Οταν το δημιουργησες αυτο το εμαιλ, εβαλες καποιο αλλο εμαιλ για ανακτηση ή καποια security questions. Φυσικα θα μας πεις οτι τα εχεις ξεχασει κ αυτα, γιατι προφανως δεν μας λες ολη την αληθεια. Τελος, τοσο καιρο που ειχες το iphone, πως κατεβαζες εφαρμογες αν δεν ηξερες τον κωδικο? Υ.Γ.: Αποδειξη δεν θα βρεις, γιατι προφανως το κινητο ειναι κλ.....ο . Το αλλο σιγουρο ειναι οτι θα επιστρεψεις και θα μας πεις ολα καλα(τωρα που φανερωθηκε οτι το κινητο ειναι κλ....ο), αλλα δεν θα ποσταρεις καμμια αποδειξη οτι πραγματι λυθηκε το προβλημα. 3
iMarilina Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Παρακαλώ βοηθήστε με... Εδω και πολυ καιρο μου εβγαζε το κινητο banner "εισαγετε συνθηματικό για το icloud". Εγώ το εχω ξεχάσει και επειδη μου έσπαγε τα νευρά ειπα να ασχοληθώ χτες με αυτο. Ξεκίνησα με το να αλλαξώ apple id και νεό συνθηματικό, νεο gmail και να σημειωσω τους κωδικούς . Στην συνέχεια πηγα να περάσω τα νεα στοιχεια στο iphone. Το πρωτο προβλημα ήταν οτι δεν επετρεπε να βάλω το νεο apple id χωρις να έχω μπει πρωτα στο stores, και για να το κανω αυτο επρεπε να περασω στοιχεια πιστωτικης που δεν εχω. Χαρη σε σας το ξεπερασα μπαινοντας στο αμερικανικο που εχει την επιλογη none. Στην συνεχεια πηγα να περασω το νεο apple id στο icloud και δεν εσβηνε το παλιο!!! Σημείωση ολα αυτα με το να βγαινει συνέχεια το banner!! Σκεφτηκα μετα να απενεργοποιησω το icloud αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι πρεπει να απενεργοποιησω την ευρεση iphone..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ???? Προσπάθησα να τα σβησω ολα για να σβησω το παλιο κωδικο στο icloud αλλα τελικα το μονο που κατάφερα ηταν να σβήσω ΟΛΕΣ τις επαφές μου!! Παιδια ειμαι απελπισμένος .. δεν ξερω τι να κανω σας παρακαλώ βοηθήστε με!!! Καλησπέρα. Κατ'αρχας δε χρειάζεται πιστωτική για να κάνεις Ελληνικό app store. Μπορείς να μπεις στο itunes, και να φτιάξεις λογαριασμό και να επιλέξεις ΝΟΝΕ εκεί που λέει για τρόπους πληρωμής. Δε χρειαζόταν να κάνεις Αμερικάνικο. Τώρα όσον αφορά το banner που λες πού βγαίνει ακριβώς? Πήγες μέσα στις Ρυθμίσεις / icloud να κάνεις logout από το παλιό για να βάλεις το καινούριο? επίσης τις επαφές αν τις είχες στο παλιό icloud θα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Προσπάθησες να κάνεις ανάκτηση του παλιού κωδικού icloud? 2
zio10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Κατ'αρχας δε χρειάζεται πιστωτική για να κάνεις Ελληνικό app store. Μπορείς να μπεις στο itunes, και να φτιάξεις λογαριασμό και να επιλέξεις ΝΟΝΕ εκεί που λέει για τρόπους πληρωμής. Δε χρειαζόταν να κάνεις Αμερικάνικο. Τώρα όσον αφορά το banner που λες πού βγαίνει ακριβώς? Πήγες μέσα στις Ρυθμίσεις / icloud να κάνεις logout από το παλιό για να βάλεις το καινούριο? επίσης τις επαφές αν τις είχες στο παλιό icloud θα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Προσπάθησες να κάνεις ανάκτηση του παλιού κωδικού icloud? Μια διευκρίνιση μόνο, την επιλογή none στους τρόπους πληρωμής δεν στη βγάζει by default. Πρέπει να επιλέξεις πρώτα μια δωρεάν εφαρμογή και μετά να πατήσεις δημιουργία νέου λογαριασμού
iMarilina Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μια διευκρίνιση μόνο, την επιλογή none στους τρόπους πληρωμής δεν στη βγάζει by default. Πρέπει να επιλέξεις πρώτα μια δωρεάν εφαρμογή και μετά να πατήσεις δημιουργία νέου λογαριασμού ναι αλλά από iTunes στον υπολογιστή όχι από το κινητό. Μην ανησυχεις που εχεις ξεχασει τον κωδικο του εμαιλ του apple id σου. Οταν το δημιουργησες αυτο το εμαιλ, εβαλες καποιο αλλο εμαιλ για ανακτηση ή καποια security questions. Φυσικα θα μας πεις οτι τα εχεις ξεχασει κ αυτα, γιατι προφανως δεν μας λες ολη την αληθεια. Τελος, τοσο καιρο που ειχες το iphone, πως κατεβαζες εφαρμογες αν δεν ηξερες τον κωδικο? Υ.Γ.: Αποδειξη δεν θα βρεις, γιατι προφανως το κινητο ειναι κλ.....ο . Το αλλο σιγουρο ειναι οτι θα επιστρεψεις και θα μας πεις ολα καλα(τωρα που φανερωθηκε οτι το κινητο ειναι κλ....ο), αλλα δεν θα ποσταρεις καμμια αποδειξη οτι πραγματι λυθηκε το προβλημα. Την περίπτωση του να είναι σαν κάτι γνωστούς μου που έχουν iphone και κατεβάσανε καααααποτε καμια 10αριά εφαρμογές και απλά τις αναβαθμίζουν επειδή δε χρειάζεται πλέον κωδικός για να αναβαθμιστούν αλλά δε θυμούνται τίποτα περαιτέρω δεν την εξετάζουμε έτσι? Αμέσως για κλεμμένο.
haHa Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ναι αλλά από iTunes στον υπολογιστή όχι από το κινητό. Την περίπτωση του να είναι σαν κάτι γνωστούς μου που έχουν iphone και κατεβάσανε καααααποτε καμια 10αριά εφαρμογές και απλά τις αναβαθμίζουν επειδή δε χρειάζεται πλέον κωδικός για να αναβαθμιστούν αλλά δε θυμούνται τίποτα περαιτέρω δεν την εξετάζουμε έτσι? Αμέσως για κλεμμένο. Εσυ μίλησες για κλεμμενο, εγω δεν εγραψα κλεμμενο. Οτι πηγε εκει το μυαλο σου, λεει πολλα. Τοσες αντιφασεις κ τοσους ξεχασμενους κωδικους ο topic starter...
georgeadams Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εσυ μίλησες για κλεμμενο, εγω δεν εγραψα κλεμμενο. Και τί εννοούσες με το "κλ.....ο" δηλαδή? "Κλαμένο" μήπως? Υ.Γ.: Αποδειξη δεν θα βρεις, γιατι προφανως το κινητο ειναι κλ.....ο . Το αλλο σιγουρο ειναι οτι θα επιστρεψεις και θα μας πεις ολα καλα(τωρα που φανερωθηκε οτι το κινητο ειναι κλ....ο), αλλα δεν θα ποσταρεις καμμια αποδειξη οτι πραγματι λυθηκε το προβλημα. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ναι αλλά από iTunes στον υπολογιστή όχι από το κινητό. Την περίπτωση του να είναι σαν κάτι γνωστούς μου που έχουν iphone και κατεβάσανε καααααποτε καμια 10αριά εφαρμογές και απλά τις αναβαθμίζουν επειδή δε χρειάζεται πλέον κωδικός για να αναβαθμιστούν αλλά δε θυμούνται τίποτα περαιτέρω δεν την εξετάζουμε έτσι? Αμέσως για κλεμμένο. Στο βγάζει και από το κινητό με αυτό τον τρόπο, το ίδιο είναι
haHa Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Και τί εννοούσες με το "κλ.....ο" δηλαδή? "Κλαμένο" μήπως? Ακριβώς! Το αφησα αλλωστε στον αναγνωστη..
iMarilina Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ακριβώς! Το αφησα αλλωστε στον αναγνωστη.. Ναι νταξ τώρα τρέχα να τα μπαλώσεις χαχα. Σιγά μην εννοούσες και κλασμένο.
haHa Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ναι νταξ τώρα τρέχα να τα μπαλώσεις χαχα. Σιγά μην εννοούσες και κλασμένο.Η διαφορα ειναι οτι δεν εχω να μπαλωσω κάτι. Αυτος που πεφτει σε αντιφασεις ισως θα πρέπει να μπαλωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα