Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Lol εγώ με O/c το cpu στα 4.2 και χειρότερη κάρτα απο την δική σου με όλα τέρμα δεν εχω κάποιο σκάλωμα..!!

(Αλήθεια πως ελευθερώνω τα FPS γιατί μ δείχνει μέχρι 60!!!

Δημοσ.

θα ελεγα αναβαθμιση bios και meta βγαλε την μπαταρια για λιγο. κανε και μια φρεσκια εγκατασταση windows.

στην θεση σου μετα απο αυτα αν δεν διορθωνοταν θα εβαζα για δοκιμη μια αλλη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

θα ελεγα αναβαθμιση bios και meta βγαλε την μπαταρια για λιγο. κανε και μια φρεσκια εγκατασταση windows.

στην θεση σου μετα απο αυτα αν δεν διορθωνοταν θα εβαζα για δοκιμη μια αλλη καρτα γραφικων.

update εχω κανει και ta windows μολις τα περασα.υπαρχει κανενα προγραμμα να τεσταρω την καρτα γραφικων?

Τι σκληρο εχεις;

ssd 240evo

Δημοσ.

Δημοσίευση σήμερα, 14:09

Στο Lol εγώ με O/c το cpu στα 4.2 και χειρότερη κάρτα απο την δική σου με όλα τέρμα δεν εχω κάποιο σκάλωμα..!!

(Αλήθεια πως ελευθερώνω τα FPS γιατί μ δείχνει μέχρι 60!!!

rESTART DEFAULT SETINGS 
και σου δειχνει κανονικα fps μετα

Και στο lol ολοι εχουνε κοληματα ειδικα Amd καρτες αν κειταψεις στο forum πολοι εχουν τετια προβληματα.

Βεβαια τετια κοληματα σε τετια καρτα δεν μου φενεται λογικο.

Σορυ για την ορθογραφια μου :P

Δημοσ.

Ειναι πιθανον να σου ζεσταινοντe τα vrm.

Που σημαινει? :) sorry που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα.....και τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

Δημοσ.

εφοσον το κανει και οταν ξεκινας το pc δεν πρεπει να ειναι θερμοκρασιες... αν βαλεις καμια ταινια παιζει κανονικα?

Δημοσ.

εφοσον το κανει και οταν ξεκινας το pc δεν πρεπει να ειναι θερμοκρασιες... αν βαλεις καμια ταινια παιζει κανονικα?

Nαι σε ταινιες και stream Που βλεπω δεν εχει τετοια κολληματα...

Nαι σε ταινιες και stream Που βλεπω δεν εχει τετοια κολληματα...

το συστημα ειναι ουτε μιας εβδομαδας...απλα επειδη τα parts τα πηρα απο διαφορετικα μαγαζια με βλεπω να μπερδευομαι...γιαυτο θελω καποιος να μου πει σιγουρα τι φταιει (στο περιπου καταλαβαινετε τι εννοω)

Δημοσ.

κατεβασε το occt και κανε stress σε cpu , psu , gpu. και δες που θα αρχισει τα κολπα.

θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω

Δημοσ.

θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω

Κανενα προβλημα δεν μου εβγαλε :( εσβησα και drivers της amd τους ξαναπερασα(ddu) και τιποτα...το κολλημα στο μπουταρισμα συνεχιζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...