nikolas_kriti Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στο Lol εγώ με O/c το cpu στα 4.2 και χειρότερη κάρτα απο την δική σου με όλα τέρμα δεν εχω κάποιο σκάλωμα..!! (Αλήθεια πως ελευθερώνω τα FPS γιατί μ δείχνει μέχρι 60!!!
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 θα ελεγα αναβαθμιση bios και meta βγαλε την μπαταρια για λιγο. κανε και μια φρεσκια εγκατασταση windows. στην θεση σου μετα απο αυτα αν δεν διορθωνοταν θα εβαζα για δοκιμη μια αλλη καρτα γραφικων.
NotebookFreak Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 θα ελεγα αναβαθμιση bios και meta βγαλε την μπαταρια για λιγο. κανε και μια φρεσκια εγκατασταση windows. στην θεση σου μετα απο αυτα αν δεν διορθωνοταν θα εβαζα για δοκιμη μια αλλη καρτα γραφικων. update εχω κανει και ta windows μολις τα περασα.υπαρχει κανενα προγραμμα να τεσταρω την καρτα γραφικων? Τι σκληρο εχεις; ssd 240evo
NotebookFreak Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 40 δεν εχεις σε game....... οτι και να κανεις. 58 η cpu 58 η gpu
bananakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσίευση σήμερα, 14:09 Στο Lol εγώ με O/c το cpu στα 4.2 και χειρότερη κάρτα απο την δική σου με όλα τέρμα δεν εχω κάποιο σκάλωμα..!! (Αλήθεια πως ελευθερώνω τα FPS γιατί μ δείχνει μέχρι 60!!! rESTART DEFAULT SETINGS και σου δειχνει κανονικα fps μετα Και στο lol ολοι εχουνε κοληματα ειδικα Amd καρτες αν κειταψεις στο forum πολοι εχουν τετια προβληματα. Βεβαια τετια κοληματα σε τετια καρτα δεν μου φενεται λογικο. Σορυ για την ορθογραφια μου
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το Vsync νομίζω απενεργοποίησα και πηγε στο 200+++!!! Εγώ με 7850 κανένα κόλλημα!!!!
NotebookFreak Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ειναι πιθανον να σου ζεσταινοντe τα vrm. Που σημαινει? sorry που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα.....και τι κανω σε αυτην την περιπτωση?
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εφοσον το κανει και οταν ξεκινας το pc δεν πρεπει να ειναι θερμοκρασιες... αν βαλεις καμια ταινια παιζει κανονικα?
NotebookFreak Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εφοσον το κανει και οταν ξεκινας το pc δεν πρεπει να ειναι θερμοκρασιες... αν βαλεις καμια ταινια παιζει κανονικα? Nαι σε ταινιες και stream Που βλεπω δεν εχει τετοια κολληματα... Nαι σε ταινιες και stream Που βλεπω δεν εχει τετοια κολληματα... το συστημα ειναι ουτε μιας εβδομαδας...απλα επειδη τα parts τα πηρα απο διαφορετικα μαγαζια με βλεπω να μπερδευομαι...γιαυτο θελω καποιος να μου πει σιγουρα τι φταιει (στο περιπου καταλαβαινετε τι εννοω)
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 κατεβασε το occt και κανε stress σε cpu , psu , gpu. και δες που θα αρχισει τα κολπα.
NotebookFreak Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κατεβασε το occt και κανε stress σε cpu , psu , gpu. και δες που θα αρχισει τα κολπα. θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω
NotebookFreak Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω Κανενα προβλημα δεν μου εβγαλε εσβησα και drivers της amd τους ξαναπερασα(ddu) και τιποτα...το κολλημα στο μπουταρισμα συνεχιζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα