Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Προσφατα εφτιαξα ενα pc : g3258 ,r9 280 ,z97 mobo , 2x4gb 1600...Οταν ξεκινησα να παιζω λολ αρχισε να μου κανει κατι περιεργα..τα Fps αν κ πανω απο 200, ωρες ωρες τρωει κατι σκαλωματα και πεφτει στα 80 με αποτελεσμα να κολαει για κατι secs(οπως και ο ηχος).εχω περασει windows 7 και εχω κανει ολα τα update...Τι μπορει να φταιει?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o g3258 αν δεν τον υπερχρονίζεις μπορεί να σε "κόβει"

επίσης τσεκαρε αερισμό κουτιού και αν έχεις αρκετά watt για την r9-280 

δεν δίνεις πληροφορίες αλλά μάλλον θέλεις καλύτερη κυκλοφορία αερα στο κουτί

Δημοσ.

o g3258 αν δεν τον υπερχρονίζεις μπορεί να σε "κόβει"

επίσης τσεκαρε αερισμό κουτιού και αν έχεις αρκετά watt για την r9-280 

δεν δίνεις πληροφορίες αλλά μάλλον θέλεις καλύτερη κυκλοφορία αερα στο κουτί

για το λολ και μονο να θελει o/c?εχω 2 φανς μπροστα και ενα πανω..+cpu και mobo φαν...

τα watt που λες για την καρτα που τα βλεπω?

Δημοσ.

τι τροφοδοτικό έχεις και τι κουτί?

ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι "αργός" για την κάρτα γραφικών που έχεις.

Δημοσ.

Λοιπον  τροφοδοτικο εχω το  thermaltake 630se, κουτι Corsair 240..θερμοκρασιες στο λολ πανω απο 40 δεν παει

Καταρχήν, μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Μονο αυτο παιζω προς το παρων...αλλα οπως ειπα και σε αλλο ποστ αυτα τα κολληματα τα κανει και στο μπουταρισμα των windows οταν πχ παιζει η μουσικη των windows ακουγεται 'καπως'(τραυλισμα)

Δημοσ.

πιθανότατα να έχεις προβληματική motherboard .... να ζεσταίνονται εύκολα τα chipsets

και πως το τεσταρω αυτο>?υπαρχει τροπος?

και πως το τεσταρω αυτο>?υπαρχει τροπος?

το αλλο που παρατηρω και μου φαινεται περιεργο ειναι το 50%ram usage με το που ανοιγω το λολ

Δημοσ.

Θερμοκρασιες κοιταξες με κανα hwinfo, hwmonitor........... η τσαμπα συζητηση θες να κανουμε φιλος?

Δημοσ.

Θερμοκρασιες κοιταξες με κανα hwinfo, hwmonitor........... η τσαμπα συζητηση θες να κανουμε φιλος?

ειπα πιο πανω.. 38- 40 οι θερμοκρασιες...

Δημοσ.

κατα τη διαρκεια ή μετα το παιχνιδι δες τις max, αυτες ειναι idle που γραφεις που δε λενε τπτ.

Δημοσ.

κατα τη διαρκεια ή μετα το παιχνιδι δες τις max, αυτες ειναι idle που γραφεις που δε λενε τπτ.

μετα το game ειναι αυτες

Δημοσ.

Στην μουσικη που λες, το κανει οταν παιζεις + ακους μουσικη? Η απλα μπορει να ακους μονο μουσικη και να το κανει;

Δημοσ.

Στην μουσικη που λες, το κανει οταν παιζεις + ακους μουσικη? Η απλα μπορει να ακους μονο μουσικη και να το κανει;

Στην μουσικη που παιζει στο μπουταρισμα των windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...