assasinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Γεια σας.Εβαλα μια καρτα γραφικων στον πυργο και δεν μου δεχεται το amd catalyst.Κατα την διαρκεια του install μου βγαζει application install package failure.Εχω googlarei,εχω κανει καποια πραγματα αλλα τιποτα.Η καρτα ειναι hd 6450 625M 1GB DDR3.Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κάνε uninstall τους drivers (αυτους που πέρασες και τους προηγούμενους) απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους απο την amd
assasinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Κάνε uninstall τους drivers (αυτους που πέρασες και τους προηγούμενους) απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους απο την amd Τα εκανα αυτα με your unistaller.Θα το δοκιμασω και αυτo ευχαριστω Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από assasinos
TheELF Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έχεις κατεβάσει driver για το σωστό λειτουργικό και στα σωστά Bit(32/64) έτσι; Καμιά φορά τα ποιο απλά δεν τα κοιτάμε και σκαλώνουμε.
assasinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ναι Οτι και να κανω το ιδιο αποτελεσμα τελικα.Τα δοκιμασα
juno12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 έχεις όλες τις ενημερώσεις από windows update; εγκατεστημένα κι ενημερωμένα net framework;
assasinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τις εχω κανει τις ενημερωσεις windows update.
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Για κάνε και ενα repair με το cd των windows γιατι δεν μπορεί να μην μπορεί να τους περάσει και με το software παίζει , για δοκίμασε να περάσεις τους drivers απο το site του κατασκευαστή της κάρτας σου και οχι απο την amd
assasinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το εχω δοκιμασει και αυτο,ευχαριστω.Μαλλον κανα φορματ το κοβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα