captaintzim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Χρησιμοποιώ το Μοζιλα πάνω από δεκα χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Όμως με το που κατέβασα την τελευταία έκδοση του Μοζίλα την περασμένη εβδομάδα,, άρχισε να κάνει κατι σπασίματα η εικόνα στην οθόνη σαν διάσπαρτα παζλ.Φταίει ο Μοζιλα ή έχω κάνει κάποια άλλη βλακεία ή κατέβασα κανέναν ιό; Εκανα σάρωση με αβάστ, σούπεραντισπάμ κλπ αλλά παταμένει το πρόβλημα. Επίσης, έβαλα το update του Μοζίλα καθώς και του adobe που μου ήρθαν για να κάνω update τα τελευταία 24ωρα... Τι μπορώ να κάνω για να φύγουν τα διασκορπισμένα στην οθόνη του λάπτοπ εικονίδια; Επιπλέον να αναφέρω ότι έχει γίνει υπερβολικά αργό το λάπτοπ παρά το γεγονός ότι έχω 8 gb μνήμη, πρόβλημα που δεν αντιμετώπιζα μέχρι πρότινος...
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτα τα προβλήματα δεν νομίζω οτι ειναι λόγω του mozilla απλά έτυχε τώρα , δεν ξέρω με τι έχεις κανει scan αλλα δοκίμασε και με το adwcleaner. Απο εκεί και πέρα μετά κάνε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu και και πέρνα τους νεώτερους απο το site τους κατασκευαστή , επίσης δοκιμασε με ενα εξωτερικό monitor να δείς αν κάνει και εκει τα σπασίματα, τέλος δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel
David20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οτι σε λεει ο Spank και κανε και σαρωσεις με malware bytes,Kaspersky virus Removal,Hitman pro και καλου κακου τσεκαρε τα προσθετα στον mozilla (επεκτασεις,προσθετα τσεκαρε τα ολα). 1
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εμενα παλι γτ το προβλημα μου φέρνει κυρίως σε προβληματική καρτα γραφικών παρα σε λογισμικο?
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μπορεί να ειναι ναι θέμα κάρτας ας δοκιμάσει ομως πρώτα software μεριά και μετά μπορεί να δοκιμάσει την κάρτα και σε καποιο αλλο pc
David20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εμενα παλι γτ το προβλημα μου φέρνει κυρίως σε προβληματική καρτα γραφικών παρα σε λογισμικο? Ε ναι,δεν το απεκλεισε κανεις !!!! Πιθανον αυτο ειναι ,αλλα ας κανει σαρωσεις,δεν ειναι κακο.
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ε ναι ρε παιδιά αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε οποιοδήποτε σύμπτωμα σε ιούς και malware. Τι δουλειά έχουν τα συμπτώματα αυτα με οποιοδήποτε malware? Τζάμπα χρόνο θα χάσει με το σκαναρισμα!
David20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ε ναι ρε παιδιά αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε οποιοδήποτε σύμπτωμα σε ιούς και malware. Τι δουλειά έχουν τα συμπτώματα αυτα με οποιοδήποτε malware? Τζάμπα χρόνο θα χάσει με το σκαναρισμα! Γιατι θα χασει χρονο;..Αν δεν εκανε ποτε,ολα αυτα τα πυροσβεστικα θα του βρουν παπαδες μεσα,θα καθαρισει το συστημα του κιολας.
captaintzim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έκανα αυτά που λεει ο Spank με sentinel και για ιούς αλλά τίποτα... Επειδή δεν ξέρω που βρίσκω την κάρτα γραφικών και πως κάνω update? Υπάρχει κανένα εργαλείο να τσεκάρω αν λειτουργεί σωστά η κάρτα γραφικών ; Να σας πω ότι τα σπασίματα στην οθόνη σαν παζλ ειναι κίτρινα προσωπάκια όπως αυτά στα μηνύματα κινητών και Facebook
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μην παιδεύεσαι άδικα βάλε την κάρτα σε ενα αλλο μηχάνημα και δες αν κάνει και εκει τα ίδια , αν κάνει τα ίδια τοτε σημαίνει οτι εχει πρόβλημα η κάρτα. Τώρα είδα οτι έχεις βάλει το θέμα στα laptops νόμιζω οτι μιλάγαμε για desktop , πες λίγο το μοντέλο του laptop σου και δοκίμασε με ενα εξωτερικό monitor. Επίσης δες θερμοκρασίες με το hwmonitor και πες λίγο αυτα στα βγάζει οταν εισαι στα windows ή απο την αρχή που ανοίγει το μηχάνημα ?
captaintzim Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Συνδεω το λαπτοπ σε οθονη τηλεόρασης για να βλέπω streaming ταινίες και δεν εχω θέμα... Όλα καλά στην οθόνη της τηλεόρασης. Μήπως είναι θέμα οθόνης?Θερμοκρασίες ανεβάζει από τη φύση του... Το λαπτοπ ειναι Dell inspiron 15r μοντέλο 5010. Θερμοκρασίες επεξεργαστη από 60 έως 75 βαθμοί Η κάρτα γραφικών από 66 εως 70 με βάση το εργαλείο hwmonitor Τα κίτρινα κομμένα ανθρωπάκια σα παζλ, δεν τα βγάζει από την αρχή αλλά αφού έχω μπει δύο τρία λεπτά στο λάπτοπ. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από captaintzim
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τσέκαρε το πάλι αν τα βγάζει μονο στην οθόνη του laptop αλλα οχι στην τηλεόραση τοτε ειναι θέμα της οθόνης του laptop , παίξε αν μπορείς και λίγο με αλλες αναλύσεις στο laptop οχι οτι θα έχει διαφορά αλλα τσέκαρε το
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τα κιτρινα προσωπακια κτλ δεν ειναι γραμμες ή μαυρα κομματια σαν παζλ για να μοιαζουν με artifacts. Ιος μου μυριζει. Το γιατι στην εξωτερικη δεν φαινονται ειναι υπερανω εμου...
captaintzim Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Σας επισυνάπτω φωτογραφίες από το πως είναι η οθόνη μου...μήπως και καταλάβετε αν πρόκειται για πρόβλημα στην οθόνη ή ιός... Βοηθήστε γιατί έχω τρελαθεί με αυτά τα σπασίματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα