Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω ένα θέμα λογικά hardware. Έχω windows 8.1 και έχω κάνει κανένα 2-3 φορμάτ με αυτή την έκδοση. Μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή είτε από sleep mode είτε απλό power on δεν με αφήνει να μπω στο internet και μου δείχνει στο σήμα κάνω ένα κίτρινο θαυμαστικό. Με ένα restart στρώνει αλλά είναι κουραστικό. 

Υπάρχει κάποια λύση ή κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα? 

Δημοσ.

Μου το κάνει στον παλιό υπολογιστή καμιά φορά και βάζω/βγάζω από το router το καλώδιο Ethernet 2-3 φορές μέχρι να συνδεθεί κανονικά, είναι πιο γρήγορο από restart. Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν φταίει η κάρτα δικτύου ή το router.

Δημοσ.

Μια φορά που έβαλα-έβγαλα το καλώδιο δεν έκανε κάτι. Θα το δω την επόμενη φορά. Σημείωση δεν έχω εξωτερική κάρτα αλλά της mobo που είναι p5b.. 

Δημοσ.

Κάνε αποσύνδεση από το router και ξανά σύνδεση

Edit:Εμένα μου το έκανε στο λαπτοπ παλιά και έκανα reconnect στο δίκτυο (wifi σύνδεση) αλλά εδώ μιλάμε για ethernet.

Sorry e sorry

Δοκίμασε αυτό που είπε ο walker

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα μου το κανει στο λαπτοπ της υπογραφης, δισαβλε/εναβλε την καρτα δικτύου και στρώνει!

Όντως? δεν μου το έκανε αυτό πριν :( 

Δημοσ.

Όντως? δεν μου το έκανε αυτό πριν :(

Και εμενα δεν μου το εκανε παλαιοτερα... αλλα ακομη δεν μπορεσα να προσδιορίσω ποτε και γτ αρχισε το προβλημα. Δοκιμασα με αλλαγη drivers αλλα δεν αλλαξε κατι! 

Δημοσ.

Και εμενα δεν μου το εκανε παλαιοτερα... αλλα ακομη δεν μπορεσα να προσδιορίσω ποτε και γτ αρχισε το προβλημα. Δοκιμασα με αλλαγη drivers αλλα δεν αλλαξε κατι! 

Μήπως κάποιο windows update? 

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε παλιά.

Πριν 2 χρόνια φάση, με τα 8.

Απλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έτρωγε disconnect (το κίτρινο θαυμαστικό) και έπρεπε να κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση στο δίκτυο wifi.

Μετά πέρασα 7.

Τώρα εδώ και κάνα μήνα είμαι στα 8.1.Δεν έχει παρουσιάσει κάτι.

Στα 7 δεν θυμάμαι αν μου το έκανε.Νομίζω όχι.

Δοκίμασε windows update μπας αναβαθμιστεί τίποτα.

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε παλιά.

Πριν 2 χρόνια φάση, με τα 8.

Απλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έτρωγε disconnect (το κίτρινο θαυμαστικό) και έπρεπε να κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση στο δίκτυο wifi.

Μετά πέρασα 7.

Τώρα εδώ και κάνα μήνα είμαι στα 8.1.Δεν έχει παρουσιάσει κάτι.

Στα 7 δεν θυμάμαι αν μου το έκανε.Νομίζω όχι.

Δοκίμασε windows update μπας αναβαθμιστεί τίποτα.

Μάλιστα.. Έχει 3 προαιρετικά... Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο. Κάτι ίδιο στα συστήματά μας δεν έχουμε οπότε? 

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα στα windows 7 και το έλυσα τελικά ήταν κάποια προγράμματα στην εκκίνηση που δημιουργούσαν το πρόβλημα (δε θυμάμαι ποιο η ποια) και δεν άνοιγε η κάρτα δικτύου σωστά τελοσπάντων τα απενεργοποίησα όλα εκτός από το antivirus και δε μου το ξανά έκανε.

Δημοσ.

Εμένα το έκανε και στα 8.1 και στα 7 που έβαλα μετά νομίζοντας ότι φταίει το λειτουργικό, και μάλιστα το έκανε αμέσως μετά από format χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα. Με ή χωρίς Windows updates ή Ethernet drivers το πρόβλημα παραμένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...