kostas8080 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 To παιδι ζήτησε εναλλακτικές και εγω του τις εδωσα... Σαφώς και αν βρει το g2 στα 170 καλα θα κανει να το τσιμπήσει αμέσως! Εχει και την καλύτερη μπαταριά απο ολες τις συσκευές του 2013! Εγω θα διάλεγα το nexus η το moto x επειδη το πρώτο ειναι nexus και για το δευτερο για την εμπειρία χρήσης! ΤΟ G2 έχει ακόμη την καλύτερη μπαταρία όσο για το Nexus εντάξει αλλά το moto x 1 είναι χιλιόμετρα πίσω
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ΤΟ G2 έχει ακόμη την καλύτερη μπαταρία όσο για το Nexus εντάξει αλλά το moto x 1 είναι χιλιόμετρα πίσω Απ όσο ξερω τo moto x εχει καλύτερη μπαταριά απο το nexus... Αν εννοείς οτι ειναι χιλιόμετρα πισω απο αποψη προδιαγραφών τοτε θα συμφωνήσω... Αν και οτι χάνει σε προδιαγραφές το κερδίζει σε εμπειρία χρήσης! Δοκίμασε ενα moto x 13/14 για μια μερα και θα συμφωνήσεις μαζι μου.
MrLifeguard Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το moto x δεν νομίζω ότι προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης απ το Nexus 5.Αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι κάθετος, αν δεν σου κάνει κόπο,εξήγησε μας λίγο πιο αναλυτικά αυτό που λες...
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το moto x δεν νομίζω ότι προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης απ το Nexus 5.Αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι κάθετος, αν δεν σου κάνει κόπο,εξήγησε μας λίγο πιο αναλυτικά αυτό που λες... Δες οποιοδήποτε review στον youtube... Με λιγα λογια 4.7'' σε σασι 4.5'' (ειναι πιο μαζεμενο απο το motog 1gen) μπορεις ανενα να το χειριστείς με ενα χερι, το active display, το να μπορεις να δεις τις ειδοποιήσεις σου κουνώντας το χερι πανω απο το κινητό η σκντοντας το, η δυνατότητα να ανοίξεις την καμερα περιστρέφοντας το κινητό, το να μπορείς να ρωτήσεις το google now και να του δόσεις εντολές ακομα και αν ειναι κλειστό και απο απόσταση, εφαρμογές όπως το moto assist, καλύτερή ποιότητα σήματος και κλήσεων (η motorola ειναι άπιαστη σε αυτο το θεμα) και ολα αυτα σε stock android... Αν τιχει και το εχει κανενας φιλος σου το μοντελο του 13 η του 14 ριξτου μια ματια θα σε κανει να αλαξεις αποψη για το τι ειναι καλο κινητό... (εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε ) Σε κάλυψα?
kostas8080 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Απ όσο ξερω τo moto x εχει καλύτερη μπαταριά απο το nexus... Αν εννοείς οτι ειναι χιλιόμετρα πισω απο αποψη προδιαγραφών τοτε θα συμφωνήσω... Αν και οτι χάνει σε προδιαγραφές το κερδίζει σε εμπειρία χρήσης! Δοκίμασε ενα moto x 13/14 για μια μερα και θα συμφωνήσεις μαζι μου. Άλλο το ένα άλλο το άλλο... άλλο τοmoto x 1 αλλο το Moto x 2nd gen (το οποίο έχει τεχνικα χαρακτηριστικα μεγάλων ναυαρχιδων όπως hrc one m8, galaxy s 5 κλπ) και κοστίζει όσο το s5
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Άλλο το ένα άλλο το άλλο... άλλο τοmoto x 1 αλλο το Moto x 2nd gen (το οποίο έχει τεχνικα χαρακτηριστικα μεγάλων ναυαρχιδων όπως hrc one m8, galaxy s 5 κλπ) και κοστίζει όσο το s5 περα απο τα χαρακτηριστικά η εμπειρία που προσφέρουν ειναι η ιδια...
MrLifeguard Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δες οποιοδήποτε review στον youtube... Με λιγα λογια 4.7'' σε σασι 4.5'' (ειναι πιο μαζεμενο απο το motog 1gen) μπορεις ανενα να το χειριστείς με ενα χερι, το active display, το να μπορεις να δεις τις ειδοποιήσεις σου κουνώντας το χερι πανω απο το κινητό η σκντοντας το, η δυνατότητα να ανοίξεις την καμερα περιστρέφοντας το κινητό, το να μπορείς να ρωτήσεις το google now και να του δόσεις εντολές ακομα και αν ειναι κλειστό και απο απόσταση, εφαρμογές όπως το moto assist, καλύτερή ποιότητα σήματος και κλήσεων (η motorola ειναι άπιαστη σε αυτο το θεμα) και ολα αυτα σε stock android... Αν τιχει και το εχει κανενας φιλος σου το μοντελο του 13 η του 14 ριξτου μια ματια θα σε κανει να αλαξεις αποψη για το τι ειναι καλο κινητό... (εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε ) Σε κάλυψα? Οκ με καλυψες!Απλώς επικεντρώθηκες κυρίως στα features του κινητού.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο να δοκιμάσω αλλά τα έχω δει όλα αυτά στο διαδίκτυο. Απ'την άλλη είναι και τι συγκινεί το καθένα.Και τα τρία που έχουν αναφερθεί είναι καλά κινητά,αλλά και πάλι δίνω το προβάδισμα στο G2 σαν συνολικά καλύτερη λυση!
vkig Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Xiaomi mi3. Eξαιρετικο απο ολες τις αποψεις, 3000+ μπαταρια, full hd + miui. Σε benchmarks κτλ πιο γρηγορο απο note 3. + το μεγιστο συν του οτι εχει τα πληκτρα εκτος οθονης, οποτε μιλαμε για 5inch καθαρα. 3
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Xiaomi mi3. Eξαιρετικο απο ολες τις αποψεις, 3000+ μπαταρια, full hd + miui. Σε benchmarks κτλ πιο γρηγορο απο note 3. Σωστός ο φίλος! πως και μας ξέφυγε αυτη η λυση? Παρακαλώ τον OP να ριξει μια ματια στο mi3! Οκ με καλυψες!Απλώς επικεντρώθηκες κυρίως στα features του κινητού.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο να δοκιμάσω αλλά τα έχω δει όλα αυτά στο διαδίκτυο. που έπρεπε να επικεντρωθώ δηλ? Ακομα και μέτριες συσκευές τα παίζουν ολλα στης μερες μας! Ακομα και αν παρουσιαστεί κανένα κολημα μετα απο καιρό χρήσης ενα greenify και sd maid τα ταχτοποιούν ολλα. Εκτος και θες να παιζει ps2/wii emulators οποτε παω πασο
vkig Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Επειδη το εχω το Mi3, δεν θα το εδινα για κανενα αλλο της κατηγοριας, ο αδερφος μου εχει το Note 3 και δεν μου κανει καμια αισθηση απολυτως. Ακομα και σε συγκρισεις το mi3 με το mi4 εχουν ελαχιστες διαφορες, που δεν αξιζει να πληρωσεις γι'αυτες.
Nermpistolo Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βγαλαμε λαβράκι? Χεχεχ +Mi3 στη λιστα λοιπον. Βραδάκι αρχίζει το σκαψιμο αγγελιών...
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βγαλαμε λαβράκι? Χεχεχ +Mi3 στη λιστα λοιπον. Βραδάκι αρχίζει το σκαψιμο αγγελιών... Απ οτι βλεπω υπαρχουν αρκετα g2 απο 150 με ραγισμενη οθονη μεχρι 200 για σχεδον κενουργια Μι3 βλεπω αρκετα στα 170! Αντε καλη τυχη λύκε πες μας τι καταφερες 1
Nermpistolo Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μετα απο καμια 20ρια Mi3 video στο youtube,μπαινω στο φόρουμ και βλέπω αγγελια lg g2 4 μηνών στα 170.Οπως καταλαβαινετε το χτυπησα! Χαχαχαχ...πηγε λιγο τσαμπα η ωρα που το χαλβαδιαζα το mi3 και η αλήθεια είναι ότι ήμουν ψημενος, αλλα βρεθηκε μπροστά μου και δεν αντιστάθηκα! Ο Δημήτρης φαίνεται σωστό φίλος, οταν παραλάβω θα γραψω εντυπώσεις. .. 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μετα απο καμια 20ρια Mi3 video στο youtube,μπαινω στο φόρουμ και βλέπω αγγελια lg g2 4 μηνών στα 170.Οπως καταλαβαινετε το χτυπησα! Χαχαχαχ...πηγε λιγο τσαμπα η ωρα που το χαλβαδιαζα το mi3 και η αλήθεια είναι ότι ήμουν ψημενος, αλλα βρεθηκε μπροστά μου και δεν αντιστάθηκα! Ο Δημήτρης φαίνεται σωστό φίλος, οταν παραλάβω θα γραψω εντυπώσεις. .. Καλοριζικο... 16 η 32 Gb?
Nermpistolo Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. 16αρι. Καταλαβαίνω οτι ειναι μικρό σαν χωρητικότητα, με περίπου 10 gb να απομένουν ελεύθερα, αλλα επειδη το θελω για δουλειά, δεν θα εχει μέσα άσχετα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα