Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να προχωρησω σε αγορα μεταχειρισμενου κινητου εως 170 ευρο, μεχρι στιγμης η καλυτερη επιλογη που νομιζω οτι εχω ειναι το LG G2.
Το βασικο που με ενδιαφερει ειναι ταχυτητα και μπαταρια

Εχω αλλες επιλογες?Εσεις ποιο αλλο θα μου προτεινατε?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ηθελα να προχωρησω σε αγορα μεταχειρισμενου κινητου εως 170 ευρο, μεχρι στιγμης η καλυτερη επιλογη που νομιζω οτι εχω ειναι το LG G2.

Το βασικο που με ενδιαφερει ειναι ταχυτητα και μπαταρια

Εχω αλλες επιλογες?Εσεις ποιο αλλο θα μου προτεινατε?

Τα είπες όλα μόνος σου και απάντησες μονο σου μοναδική λύση είναι το g2 και από τα πιο γρήγορα και η καλύτερη μπαταρία αν σου φτάνουν τα 10gb είναι η καλύτερη λύση αλλιώς κοίτα αν βρεις 32 gbμε ενα 20ρικο παραπάνω
Δημοσ.

Ελεγα μπας και υπάρχει και αλλη επιλογή που απλα μου ειχε ξεφύγει και ειπα να ζητησω τη γνωμη των γκουρού του είδους ;)

Δημοσ.

Εναλλακτικές ειναι τα nexus 5, moto x 2013, galaxy alpha,

galaxy a5, htc m7. Αλλα θα δυσκολευτείς να τα βρεις μεταχειρισμένα...

• Like 1
Δημοσ.

Και τα Moto X και Samsung A/A5 μικρότερη ανάλυση οθόνης και μπαταρία. Το HTC χειρότερο επεξεργαστή και μπαταρία. Νομίζω πως καταλήξαμε :D

Δημοσ.

Καλύτερα να παρεις καινούριο moto g 2nd generation. Στο μτχ διετίας δε νομίζω να κρατάει παραπάνω η μπαταρία συν τα οποία προβλήματα από τη χρήση.

Εκτός αν ξέρεις αυτόν που σου το πουλάει.

• Like 1
Δημοσ.

Στα λεφτά που αναφέρεις,αν καταφέρεις και βρεις G2,τοτε δαγκωτό χωρίς δεύτερη σκεψη!

το nexus 5 ειναι παντα μια καλη επιλογή για ψαγμενους επειδή ειναι nexus με οτι αυτο συνεπάγεται...

Μοτο χ 2013 δεν πρόκειται να βρει μεταχειρισμένο το τελευταίο που ειδα στης αγγελιες ητανε πριν 3 μήνες και το τσίμπησα εγω :P

Όπως και να εχει σε LG θα καταλήξει και τα δυο ειναι τηλεφοναρες!

Δημοσ.

Εναλλακτικές ειναι τα nexus 5, moto x 2013, galaxy alpha,

galaxy a5, htc m7. Αλλα θα δυσκολευτείς να τα βρεις μεταχειρισμένα...

κάνεις πλάκα έτσι; συγκρίνονται αυτά με το g2
  • Like 1
Δημοσ.

κάνεις πλάκα έτσι; συγκρίνονται αυτά με το g2

To παιδι ζήτησε εναλλακτικές και εγω του τις εδωσα... Σαφώς και αν βρει το g2 στα 170 καλα θα κανει να το τσιμπήσει αμέσως! Εχει και την καλύτερη μπαταριά απο ολες τις συσκευές του 2013!

Εγω θα διάλεγα το nexus η το moto x επειδη το πρώτο ειναι nexus και για το δευτερο για την εμπειρία χρήσης!

Δημοσ.

Επειδή είχα Nexus 5 και πλέον G2,δίνω ένα προβαδισμα στο G2!

Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο ts,και αν "πειράζει" τα κινητά που αγοράζει,αλλά πλέον με ένα τσουβάλι Rom που κυκλοφορούν για το G2,μπορεί να το μετατρέψει σε Nexus οσον αφορα το software κομμάτι και να τρέχει απροβλημάτιστα,χωρίς καθόλου κολλήματα!

Από κει και πέρα έχει εμφανή προβάδισμα σε οθόνη,κάμερα αλλά και μπαταρία φυσικά!Οπότε αν μπορέσει να τα βρει στην ίδια τιμή τοτε εγώ θα πρότεινα το G2!

Ελπίζω να βοήθησα!

• Like 1
Δημοσ.

Βοηθήσατε ολοι παιδιά. ..Ευχαριστώ πολύ

Αλλα γιατι σας φαίνεται περιεργη η τιμή? 250 το βλέπω καινούργιο, αμα το εχει ο αλλος και κανα χρονο(+) θεωρώ οτι εκει πρέπει να παιξει η τιμή του.

Αν δεν βρω συσκευή σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κοιταξω απο τις επιλογές που μου δώσατε :)

Δημοσ.

Βοηθήσατε ολοι παιδιά. ..Ευχαριστώ πολύ

Αλλα γιατι σας φαίνεται περιεργη η τιμή? 250 το βλέπω καινούργιο, αμα το εχει ο αλλος και κανα χρονο(+) θεωρώ οτι εκει πρέπει να παιξει η τιμή του.

Αν δεν βρω συσκευή σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κοιταξω απο τις επιλογές που μου δώσατε :)

Απ οτι βλεπω στις αγγελίες υπάρχουν μονο μεταχειρισμένα 6 μηνών γυρο στα 200.... Γενικος ειναι μοντελο που πουλιέται ευκολα... καλη τύχη στην αναζήτηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...