Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θ ήθελα λίγο τα φώτα σας καθώς είμαι άσχετος με το θέμα! Στην εταιρεία που δουλεύω έχουμε ένα δίκτυο η/υ κ ένα απαρχαιωμένο router! Η ip είναι δυναμική! Έβαλα ένα crm προγραμμα κ θέλω να μπορώ εκτός δικτύου ν μπαίνω σε αυτό αλλά χωρίς στατική δεν γίνεται! Μου είπαν με το noip ότι γίνεται αλλά επειδή δεν το έχω πολυ ξέρει κανείς να δώσει καμία οδηγία κανένα tutorial?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις το teamviewer

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. ότι προσπαθούσε με remote desktop αλλά δεν μπορούσε λόγω δυναμικής ip.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δουλέψει και με teamviewer. Το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν για εταιρική χρήση. Υπάρχουν όμως και κάποια παρόμοια (π.χ remote utilities).

Δημοσ.

υπάρχει και το ammy αλλά και αυτό δεν είναι δωρεάν για εταιρική χρήση.

(προσωπικά, λεπτομέρεια  :devil:  αλλά όπως το βλέπει κανείς)

όσο γι αυτό που ρώτησες TS, είναι απλό:

πήγαινε στο noip.com και κάνε μια εγγραφή, επιλέγεις κι ένα domain name.

στις ρυθμίσεις του router σου κάπου θα έχει DDNS (Dynamic DNS),

περνάς τα στοιχεία του account που δημιούργησες:

domain name

username/mail

password

υπάρχει περίπτωση όμως το router σου να μην υποστηρίζει noip.

σίγουρα θα υποστηρίζει  DynDNS αλλά αυτό είναι με πληρωμή.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως μπαίνω στο crm μέσω του chrome είναι web based! Από team viewer δεν θα μπορώ γιατί εγώ θέλω να πατάω πχ 192.168.1.χ / το προγραμμα κ να με πηγαίνει στην αρχική του προγράμματος όπου θα μπορεί ο καθένας να δίνει τα στοιχεία του κ να κάνει login! Απλά αντί για ip ήθελα να δίνω ένα στάνταρ όνομα για να μην χάνομαι κ εξού κ το noip

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως μπαίνω στο crm μέσω του chrome είναι web based! Από team viewer δεν θα μπορώ γιατί εγώ θέλω να πατάω πχ 192.168.1.χ / το προγραμμα κ να με πηγαίνει στην αρχική του προγράμματος όπου θα μπορεί ο καθένας να δίνει τα στοιχεία του κ να κάνει login! Απλά αντί για ip ήθελα να δίνω ένα στάνταρ όνομα για να μην χάνομαι κ εξού κ το noip

noip ή dyndns που ειναι αρκετα φτηνο.αλλιως στατικη ip που για μια εταιρεια το κοστος ειναι τιποτα.πχ 8 ευρω το μηνα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θ ήθελα λίγο τα φώτα σας καθώς είμαι άσχετος με το θέμα! Στην εταιρεία που δουλεύω έχουμε ένα δίκτυο η/υ κ ένα απαρχαιωμένο router! Η ip είναι δυναμική! Έβαλα ένα crm προγραμμα κ θέλω να μπορώ εκτός δικτύου ν μπαίνω σε αυτό αλλά χωρίς στατική δεν γίνεται! Μου είπαν με το noip ότι γίνεται αλλά επειδή δεν το έχω πολυ ξέρει κανείς να δώσει καμία οδηγία κανένα tutorial?

Τι modem έχετε στην εταιρία;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Dynu.com είναι free υπηρεσία dynamic dns και σου δίνει και software που κάνει autο update την Ip.

Βεβαια Nothing beats the real thing - static ip.

Κανεις και τα απραίτητα port forward στο modem/router σου και το κλείνεις όσον αφορά την διασύνδεση απο έξω.

μετα όμως πρεπει να δεις και το κομμάτι της ασφαλειας σε επιπεδο εφαρμογης (crm)  για το access απο έξω που λες -(web server / os ....)

Δημοσ.

απλα αν παιξει με ddns στο ρουτερ του πρεπει να δει τι υποστηριζει το ρουτερ του απο υπηρεσιες.αν το κανει με software εκει ναι δεν εχει θεμα κανει οτι θελει.και το Noip νομιζω εχει utility

Δημοσ.

Άντε και μετά θα σε δούμε εδώ να τριγυρνάς: Source.png Πηγή: Google Φίλε όταν μιλάς για εταιρεία πάρε τις απαραίτητες ασφάλειες. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ με τα port forward αν δεν έχετε πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Για να συνδεθεις σε μια εταιρεία από έξω προς τα μέσα για μένα είναι μονόδρομος το VPN, αλλιώς σε βλέπω ειδικά αν διαχειρίζεσαι χρήματα να ψάχνεις να βρεις που πήγαν τα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...