GianniSM Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 True caller swype key, here maps, flash light, alarmodroid, all around greece (ειδησιογραφικό), κάποια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία, viper, facebook. αυτά τα έχω σε κάθε τηλέφωνο μου
Man2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αυτές που χρειάζεσαι και οχι αυτές που είναι της "μοδας". 1
enidreiogmx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 True caller swype key, here maps, flash light, alarmodroid, all around greece (ειδησιογραφικό), κάποια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία, viper, facebook. αυτά τα έχω σε κάθε τηλέφωνο μου Υπάρχει ελληνική πάρα πολύ καλή και λέγεται Ελληνικό Caller ID, Swift Key συμφωνώ, Accuweather, BatteryCalibration, Clean Master, Chrome, Facebook Lite, Twitter, Skype, Whatsapp, Farmakeia, Navigon, Sync.Me, Youtube
kostas8080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά γράφω τις εφαρμογές στα αγγλικα και μου λέει απαγορεύονται τα greeklish
Pseudonumo Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά γράφω τις εφαρμογές στα αγγλικα και μου λέει απαγορεύονται τα greeklish γράψε κάτι ελληνικό μαζί και μετά τις εφαρμογές επειδή απαγορεύεται αμιγώς αγγλικό κείμενο. Και ένα παιχνιδάκι είναι πάντα απαραίτητο!
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά γράφω τις εφαρμογές στα αγγλικα και μου λέει απαγορεύονται τα greeklishΓραψε πρωτα ελληνικα και μετα αγγλικαΟπως εγω τωρα Nova launcher,SetCpu,Greenify,Uninstaller pro,Watchdog,Battery Calibration,Rom Manager,Browser NBpro,Adfree
kostas8080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ευχαριστω παιδιά...Droid VPN, Greek Wpa finder, Athens transportation, Greek tech news, here maps,swiftkey, mx player,es file manager, picart,officesuite 8
Hyphen Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγω δουλευω πολυ viber, skype, swiftkey , shazam , mc backup, clash of clans
mary Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (οχι με αυτη τη σειρα) Gmail viber google search google maps android assistant titanium κάποιον browser es file explorer quick pic cerberus greenify swiftkey Για μενα ειναι επισης απαραιτητα τα: hangouts, slack
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ωραιο θεματακι, Nova launcher Swype Fenix (twitter client) Tapatalk Facebook Lite Viber Firefox Blue/Type mail + Aquamail
karafoul Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 @patrickdrd το facebook lite το δουλευουν καθολου ή ειναι ακομα στο αρχικο σταδιο που το ειχα αφησει; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ναι ρε, κατεβασα σμρ 1,10 οσο για αλλαγες δεν εχω να σου πω πολλα γιατι αρχισα να το χρησιμοποιω απο την 1,5 καπου εκει, μου φαινεται πιο "smooth" αν θες, αν κ μου την σπαει που στειλνει κατι ασχετα notifications ενιοτε, αν κ του εχω πει οτι δεν θελω notifications
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα