Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

True caller swype key, here maps, flash light, alarmodroid, all around greece (ειδησιογραφικό), κάποια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία, viper, facebook. αυτά τα έχω σε κάθε τηλέφωνο μου

Δημοσ.

True caller swype key, here maps, flash light, alarmodroid, all around greece (ειδησιογραφικό), κάποια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία, viper, facebook. αυτά τα έχω σε κάθε τηλέφωνο μου

Υπάρχει ελληνική πάρα πολύ καλή και λέγεται Ελληνικό Caller ID, Swift Key συμφωνώ, Accuweather, BatteryCalibration, Clean Master, Chrome, Facebook Lite, Twitter, Skype, Whatsapp, Farmakeia, Navigon, Sync.Me, Youtube

Δημοσ.

Ρε παιδιά γράφω τις εφαρμογές στα αγγλικα και μου λέει απαγορεύονται τα greeklish

γράψε κάτι ελληνικό μαζί και μετά τις εφαρμογές επειδή απαγορεύεται αμιγώς αγγλικό κείμενο.

Και ένα παιχνιδάκι είναι πάντα απαραίτητο!

Δημοσ.

Ρε παιδιά γράφω τις εφαρμογές στα αγγλικα και μου λέει απαγορεύονται τα greeklish

Γραψε πρωτα ελληνικα και μετα αγγλικα

Οπως εγω τωρα

Nova launcher,SetCpu,Greenify,Uninstaller pro,Watchdog,Battery Calibration,Rom Manager,Browser NBpro,Adfree

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδιά...Droid VPN, Greek Wpa finder, Athens transportation, Greek tech news, here maps,swiftkey, mx player,es file manager, picart,officesuite 8

Δημοσ.

(οχι με αυτη τη σειρα)

1. Gmail
  2. viber
  3. google search
  4. google maps
  5. android assistant
  6. titanium
  7. κάποιον browser
  8. es file explorer
  9. quick pic
  10. cerberus
  11. greenify
  12. swiftkey

Για μενα ειναι επισης απαραιτητα τα: hangouts, slack

Δημοσ.

@patrickdrd το facebook lite το δουλευουν καθολου ή ειναι ακομα στο αρχικο σταδιο που το ειχα αφησει;

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ναι ρε, κατεβασα σμρ 1,10

οσο για αλλαγες δεν εχω να σου πω πολλα γιατι αρχισα να το χρησιμοποιω απο την 1,5 καπου εκει,

μου φαινεται πιο "smooth" αν θες, αν κ μου την σπαει που στειλνει κατι ασχετα notifications ενιοτε,

αν κ του εχω πει οτι δεν θελω notifications

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...