Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια turbo x τηλεοραση η οποια αν και οι περισσοτεροι υποτιτλοι ταινιων που προσπαθω να δω σε αυτην ειναι σε srt μορφη εν τουτοις πολυ λιγες καταφερνω να δω γιατι δεν τους εχει στα ελληνικα. υπαρχει τροπος να τους μετατρεψω σε αλλη μορφη που να υποστηριζονται παντα? το μοντελο ειναι αυτο: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TV-32-TXV-3211D.htm

Δημοσ.

παιδια κανεις? εσεις πως βλεπετε στις τηλεορασεις σας? παιζουν ολους τους υποτιτλους?

Δημοσ.

παιδια κανεις? εσεις πως βλεπετε στις τηλεορασεις σας? παιζουν ολους τους υποτιτλους?

Ναι! B)

Άνοιξε έναν υπότιτλο που παίζει με το σημειωματάριο με δεξί κλικ->Άνοιγμα με->επιλογή προγράμματος->σημειωματάριο (εγώ έχω συσχετίσει τους srt υπότιτλους με το σημειωματάριο μόνιμα) και όπως είναι πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως...

Δες κάτω από το όνομα αρχείου σε τι κωδικοποίηση είναι (ANSI, UTF-8, Unicode).

Ακύρωσε την αποθήκευση και φόρτωσε έναν υπότιτλο που δεν παίζει, αν πας απευθείας Αρχείο->Άνοιγμα θα πρέπει να αλλάξεις το φίλτρο από Αρχεία κειμένοθ (*.txt) σε Όλα τα αρχεία (*.*) .

Επανέλαβε για αποθήκευση και δες σε τι κωδικοποίηση είναι αυτός.

Άλλαξε το στην κωδικοποίηση που είχε το 1ο αρχείο και σώσε με πάνω στο ίδιο αρχείο.

Ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Μια στιγμη, να το αναλυσω μηπως δεν το ποσταρα σωστα, εχω λοιπον μια ταινια με ελληνικους υποτιτλους η οποια στο pc παιζει μια χαρα, οταν λοιπον την βαλω στο στικακι και το συνδεσω με την tv τοτε η ταινια παιζει κανονικα αλλα αντι για ελληνικους υποτιτλους βλεπω ακαταλαβιστικα γραμματα. αυτο που λες διορθωνει τους ελληνικους υποτιτλους και θα τους βλεπω κανονικα? αυτο εννοεις?

Δημοσ.

Ναι, αυτό εννοώ. Είναι μια λύση όταν ο Player δεν αναγνωρίζει την ansi κωδικοποίηση των Ελληνικών γραμμάτων.

Ψάξε και στο μενού της τηλεόρασης μήπως έχει κάποια ρύθμιση για character encoding.

Βασικά θα έπρεπε να το είχες δοκιμάσει ήδη, δε θα σου χαλάσει κάτι.

Αν είσαι ανασφαλείς και φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν οι υπότιτλοι και δεν θα μπορέσεις να ξαναβρείς το αρχείο srt, κράτα το κάπου σαν αντίγραφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...