haris013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλησπέρα, το Bray που είχα σταμάτησε να υποστηρίζει αναπαραγωγή στο youtube(πετάει ξαφνικά οτι δεν υποστηρίζεται πλέον), είναι lg και youtube έπαιζε μέσω της υπηρεσίας netcast. Εψαξα για αναβάθμιση αλλά έχει την latest. Οπότε τώρα ψάχνω τον οικονομικότερο τρόπο για αναπαραγωγή youtube στην tv. Δεν θα ήθελα streaming απο κινητό ή PC, αν υπάρχει κάτι μέχρι 30-35 ευρώ όπου θα παίζει άνετα youtube χωρίς θέμα και προβλήματα πείτε μου. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 το ποιο οικονομικο ειναι raspberry pi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 το ποιο οικονομικο ειναι raspberry pi κανά android usb tongle πχ δεν θα κάνει δουλειά? που να ξαναπαραγγείλω pi, μέχρι να έρθει.. +κάρτα,τροφοδοτικό, remote control κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enidreiogmx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μ'ένα Android Tv Box!? Εγώ που το έχω μια χαρά μου παίζει το Youtube και όχι μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα