pcos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μην αρχισουμε παλι με τα προσωπικα δεδομενα και οτι δεν εχω τιποτα να κρυψω. εκτος του ψηφιακου πορτοφολιου που πιθανον να εχουμε ολοι μελλοντικα μεσα (εγω το εχω ηδη) γιατι να μπει καποιος εδω στο ινσομνια και να γραφει σαν εμενα με τον κωδικο μου? χωρις υπερβολη, στο κινητο βρισκεται η ζωη του καθενos πλεον! 1
OLDjunior Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Cry more iphone users Χα χα Και η πλάκα είναι ότι αν το βάλει μετά από 3-4 χρόνια η Apple σε iPhone θα είναι τρελοτατη εφεύρεση θα πάρουν φωτιά τα blogs και τα promotion video γενικά και όλοι όσοι είναι fans θα τρελαθούμε από την χαρά τους με την super εφεύρεση ( βλέπε βίντεο κλίση - face time) και θα το ονομάσει "Apple True eye" λέω εγώ τώρα :) :) ...
Jophiel Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να τριπλοκλειδώνεις την πόρτα και να αφήνεις ανοικτό το παράθυρο. Το βασικό πρόβλημα, στα σημερινά smartphones, είναι ότι παίρνουν τα προσωπικά σου δεδομένα και τα εκμεταλλεύονται σε βάρος σου εταιρείες, μέσω των εφαρμογών ή του λειτουργικού κι όχι ότι κάποιος μπορεί να κλέψει το κινητό σου και να πάρει "ευαίσθητα δεδομένα". Το να προσωποποιούν απόλυτα τη συσκευή και να χρειάζεται ξεκλείδωμα μέσω ίριδας ή δακτυλικού αποτυπώματος, είναι ο εναλλακτικός τρόπος που χρησιμοποιείται αντί του να στέλνουμε τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς μας στον κάθε developer/εταιρεία κατασκευής mobile OS. Έτσι φτιάχνουν πιο ακριβή καταναλωτικά προφίλ, αφού γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό, ότι ο κάθε καταναλωτής έχει τη δική του συσκευή, άρα τα δεδομένα που παίρνουν αφορούν αυτόν και μόνο... 1
dali13gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Χα χα Και η πλάκα είναι ότι αν το βάλει μετά από 3-4 χρόνια η Apple σε iPhone θα είναι τρελοτατη εφεύρεση θα πάρουν φωτιά τα blogs και τα promotion video γενικά και όλοι όσοι είναι fans θα τρελαθούμε από την χαρά τους με την super εφεύρεση ( βλέπε βίντεο κλίση - face time) και θα το ονομάσει "Apple True eye" λέω εγώ τώρα :) :) ... Βασικά δίκιο εχεις. Θα πάρουν φωτιά τα blogs γιατί θα είναι το πρώτο που πραγματικά θα δουλεύει εύκολα, όπως έγινε και με το δακτυλικό αποτύπωμα
OLDjunior Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Βασικά δίκιο εχεις. Θα πάρουν φωτιά τα blogs γιατί θα είναι το πρώτο που πραγματικά θα δουλεύει εύκολα, όπως έγινε και με το δακτυλικό αποτύπωμα Εντάξει τώρα έχεις ένα δίκιο αλλά όχι να μας παρουσιαστεί μετά με τον γνωστό τρόπο ότι βρήκε τον πύραυλο μόνη της , αυτό με πειράζει νομίζω ότι υποτιμά την νοημοσύνη μας .. @@ Όλα στον βωμό του marketing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα