Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για λογαριασμό της Ιαπωνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo, η Fujitsu ανακοίνωσε το νέο Arrows NX F-04G, που είναι και το πρώτο κινητό στον κόσμο με σαρωτή ίριδας.Οι χρήστες της συσκευής μπορούν μάλιστα να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μέθοδο ταυτοποίησης, για να πραγματοποιούν πληρωμές (με το σύστημα της DoCoMo).

Η συσκευή βασίζεται στο 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 SoC και διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels). Έχει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,4MP ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 21,5MP που συνοδεύεται από LED flash.

To Arrows NX F-04G υποστηρίζει 4G LTE Cat.6 και VoLTE καθώς και WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, One Seg TV ενώ επιπλέον αντέχει στο νερό και εξοπλίζεται με μπαταρία 3120mAh. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop.

Link.png Site: Mobilissimo

Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι σε κάποιο παλιό thread το είχα πει "θα έρθει η στιγμή που θα βάλουν scaner κερατοειδούς". Αυτή η μέρα δεν άργησε τελικά :P

Το κινητάκι φαίνεται μάχιμο. Εξωτερικά δεν είναι του στυλ μου αλλα αυτά είναι τα ψιλά γράμματα.

Ελπίζω τα 3120 mAh ελπίζω να πάνε παρέα με ένα καλό optimization για να αντέξουν όλη την ιπποδύναμη που κουβαλάει.

Δημοσ.

Με σαρωτή ίριδας και τη γνωστή "ασφάλεια" του android;

Αύριο τρέχω Ιαπωνία, θα σταθώ δίπλα στα αντίσκοινα αποβραδίς με τα Γιαπωνεζάκια, για να το πάρω από το πρωί... :P

Γενικά φαίνεται πολύ καλό κινητό και τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά, αλλά πιστεύω ότι θα απευθύνεται μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας και δε θα βγει κάποια έκδοση για τον υπόλοιπο κόσμο...

• Like 1
Δημοσ.

Βλακίες σαρωτες ιριδας κτλπ.

Μην τυχον και ξεκλειδωσουν το κινητο γιατι θα βρουν σχεδια του skynet και θα καταστραφει ο κοσμος.

Και η πλακα ειναι οτι τα πληρωνει κοσμος και αυτα πανω στο κινητο.

• Like 3
Δημοσ.

Αμάν,τι έχει πια στο κινητό του ο μέσος χρήστης που θα θέλουν τοοοση προστασια; Τα μυστικά του κράτους; Στην καλύτερη τα στοιχεία καμιάς μπατιρόκαρτας και στη χειρότερη καμία selfie με ducklips που του έστειλε η γκόμενά του. Αν αυτά θεωρούνται τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα,απλά δεν το ρισκάρεις να τα έχεις στο κινητό σου.

Άντε και καλό ξεματιασμα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες πραγματική ασφάλεια, privacy και crypto δεν πας σε android του συρμού :) Αυτά είναι μαρκετινίστικες μπαρούφες... Για παράδειγμα, η μοναδική χρησιμότητα του fingerprint reader είναι η ευκολία του να μην πληκτρολογείς password... και αυτό εκεί που έχεις υποχρεωτικά domain αλλιώς ποιός ο λόγος να έχεις password?

Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικά φαίνεται αρκετά καλό τώρα για τον σαρωτή ήριδας και εγώ πιστεύω οτι ειναι άνευ ουσίας και πιο πολύ ειναι για marketing

• Like 2
Δημοσ.

Σαρωτης ιριδας, τρομερη τεχνολογια. Ξεκλειδωνει μονο τη μερα, επειδη τη νυχτα δε βλεπει το ματι σου για να ξεκλειδωσει.

• Like 1
Δημοσ.

χρήσιμο!!!! με αυτό το τρόπο δεν θα δει κανείς τις φωτογραφίες μου που είναι συγχρονισμένες στο dropbox, τις επαφές μου που είναι στο gmail και τις προτιμήσεις μου σε site που είναι στον chrome!!! όλα καλά!!!! :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...