Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Οι αναλυτές πιστεύουν πως αυτό οφείλεται στις συνεχείς χαμηλές πωλήσεις των μοντέλων iPad με τα μη επώνυμα tablets να παρουσιάζουν ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα smartphones, η τιμή των οποίων είναι πολύ δελεαστική, ιδιαίτερα όταν προορίζονται για απλή χρήση."

Ενας μεσος καταναλωτης φανταζομαι οτι θελει ενα tablet-κινητο μονο για απλη χρηση.

Αν ηταν να αγοραζαν μονο επαγελματιες τα προιοντα Galaxy, iDevices τοτε... οι πωλησεις τους θα ηταν ακομα πιο χαμηλες (φανταζομαι οτι αυτο ειναι αυτονοητο)

Δημοσ.

Λυπαμαι κυριοι αλλα οτι και να γραφουμε εμεις, οι Κινεζοι δε θα καταλαβουν ποτε οτι ειναι μ...κες...Τα γατακια...

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ ότι από τότε που στα tablets μπήκαν οι desktop εκδόσεις των Windosws, όλα τα άλλα απλά έγιναν αόρατα για όποιον επαγγελματία θέλει να κάνει ευκολά τη δουλειά του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και κάποια από αυτά που κάνουν τη δουλειά τους αξιοπρεπέστατα σε χαμηλές, σχετικά, τιμές.

Το surface 3 τα σπάει, με τιμη iPad και full desktop OS που για εμένα σημαίνει αυτόματα πρόσβαση σε χιλιάδες χρήσιμα προγράμματα και οχι fart apps. Βασικά αν δεν κάνει κάτι για να εμπλουτήσει το iOS και το iPad η Apple που παρά τα δυνατά του spec το έχει χαντακώσει να μοιάζει με μεγαλύτερο iPod δε με ξαναβλέπω για πελάτη της.

• Like 1
Δημοσ.

αντε ρε που μου γίνατε και κινεζοεχθροι,εγώ πήρα tablet απο e-shop με 44 ευρώ,δυπήρυνο με 1gb ram και 4+4gb(rom+storage) αποθηκευτικό.....πάει σφεντόνα,δεν κολλάει πουθενά και ειναι μια χαρά δεν κατάλαβα γιατί να μην το κρατήσω 2-3 χρόνια ? εγγύηση έχει 1 χρόνο και το παλιό μονοπύρηνο κινέζικο manta με 45 ευρώ που είχα πάρει μια χαρά πήγαινε απλά δεν σήκωνε παιχνίδια και τώρα το έχει η ανηψιά μου και παίζει που είναι 7 χρονών και το κοπανάει συνέχεια και αυτό σκυλί.

γιατί να δώσω 200άρες και 300άρες για tablet ? 

για να κάνω μάγκα την sammy και την apple ? έλεος με αυτό το σηματάκι που πληρώνετε και μη μου μιλάτε για ποιότητα γιατί κάτι με 4-5 φορές πάνω τιμή δεν είναι στην ίδια κατηγορία όπως και να το κάνουμε.

σαν να λέμε το mercendes των 100 χιλιάδων να συγκριθεί με το polo της vw που κάνει 15 χιλιάρικα. 

αλλά έτσι είναι ο έλληνας,αν δεν είναι prada αλλά lidl το σώβρακο δεν το φοράει και το παίζει γνώστης στους άλλους για δήθεν ποιότητα ακριβών.

και στο κάτω κάτω τα tablet των "ακριβών" αν δεν ήταν οι κινεζιές θα απο 200 θα κάνανε 500 άντε ξυπνάτε.

το σχόλιο μου δεν είναι εναντίον αυτών που αγοράζουν ακριβά tablet ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ αλλά δεν μπορούν να κράζουν τα φτηνά και να κοροιδεύουν ως άσχετους αυτούς που παίρνουν τα φτηνά γιατί απλά κοιτάνε το vfm.....και όχι ένας μισθός 400-500 ευρώ που είναι σήμερα δεν αξίζει για ένα gadget....αν παίρνεις 1000-1500 το μήνα και σου περισσεύουν οκ.

αλλά δεν είμαστε όλοι καμένοι για να χαλάμε ότι δεκάρα έχουμε σε gadget υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα.

Περισσοτερο δεν θα μπορουσα να διαφωνησω.Και των 50 ευρω tablet εχω δουλεψει και των 150 και των 400.Δεν υπαρχει η συγκριση.Ειδικα τα φθηνα android μονο σε καθυστερουν στα παντα παρα κανεις τη δουλεια σου.Τα WP των 200 ευρω ειναι αρκετα καλυτερα για android θες πιο δυνατο μηχανημα.

Επισης οπως αλλοι χαλανε τα χρηματα τους σε πιο σοβαρα πραγματα οπως εγραψες(τσιγαρα/ποτο και ενα σωρο αλλες μαλακιουλες που μονο κακο κανουν) εμεις οι "καμενοι" οπως αποκαλεσες σχεδον ολο το insomnia δινουν κατι παραπανω για να μην παιδευονται στην καθημερινοτητα τους με αθλια Gadzetakia που μονο σε τσιτωνουν τα νευρα και δεν κανεις και τη δουλεια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το surface 3 τα σπάει, με τιμη iPad και full desktop OS που για εμένα σημαίνει αυτόματα πρόσβαση σε χιλιάδες χρήσιμα προγράμματα και οχι fart apps. Βασικά αν δεν κάνει κάτι για να εμπλουτήσει το iOS και το iPad η Apple που παρά τα δυνατά του spec το έχει χαντακώσει να μοιάζει με μεγαλύτερο iPod δε με ξαναβλέπω για πελάτη της.

Συμφωνώ.Θέλουν πολλά χρόνια εξέλιξης τα mobile λειτουργικά, προκειμένου να φτάσουν τις δυνατότητες ενός desktop ΟS και ακόμα περισσότερα για να φτάσουν την ποιότητα και ποικιλία των εφαρμογών που τρέχουν σε Windows...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.

Θέλουν πολλά χρόνια εξέλιξης τα mobile λειτουργικά, προκειμένου να φτάσουν τις δυνατότητες ενός desktop ΟS και ακόμα περισσότερα για να φτάσουν την ποιότητα και ποικιλία των εφαρμογών που τρέχουν σε Windows...

To surface τρέχει κανονική έκδοση των windows!!! Δεν είναι mobile!!! Όπως είπε και ο φίλος το surface τρέχει και κάνει τα πάντα που θα έκανες με ένα κανονικό υπολογιστή...

Δημοσ.

To surface τρέχει κανονική έκδοση των windows!!! Δεν είναι mobile!!! Όπως είπε και ο φίλος το surface τρέχει και κάνει τα πάντα που θα έκανες με ένα κανονικό υπολογιστή...

Το ξέρω. Αυτό γράφω και γω. Δε διαφωνούμε κάπου. Έχω tablet με πλήρη έκδοση Windows 8.1 (Asus Vivotab 8).

Απλά συμφώνησα και συμπλήρωσα ότι είναι πολύ καλύτερα απ' ότι να αγοράσες ένα tablet με mobile OS.

Έκανα και ένα μικρό edit για αποφυγή μελλοντικών παρερμηνεύσεων... :-)

Δημοσ.

Αν αναφέρεται στην ελληνική αγορά, ομολογώ πως δεν το περίμενα...

Είμαστε λίγο ψώνια εμείς εδώ.

Δημοσ.

δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ πήρα στο γιο μου ένα teclast x80h με 104ε με windows 8.1 και το έχω σε μια οθόνη μέσω hdmi με ένα blutooth keyboard/mouse και βλέπω το μικρο να παίζει Minecraft και τινγκα browsing και σχολικές εργασίες απλά όλα σφαίρα.
είχαμε και ipad και android άλλα δε κλάνουν μια.

οπότε στη δικιά μου περίπτωση.. τινγκα κινεζια στα 104ε και επιτέλους άκουσα τον μικρο να λέει.. εε ρε μπαμπά με της άλλες της βλακείες αυτό έπρεπε να μου πάρεις από την αρχή.

end of story.

• Like 3
Δημοσ.

Λογικό να ανέβουν οι πωλήσεις των κινέζων, αλλά το θέμα με τους "κινέζους" είναι ότι πρώτα απ'όλα δεν πληρώνουν δικαιώματα / άδειες, με αποτέλεσμα τις χαμηλότερες τιμές (σχεδόν όλα τα "no name" έρχονται με Weibo και έχουν περασμενο το Play Store στην ζούλα), δεν θα πάρουν σχεδόν ποτέ αναβάθμιση, δεν βρίσκεις εύκολα τις ROMS για πιθανό restore / unbrick, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και φυσικά αν χρειαστείς After Sales Support, τρέξε να βγάλεις άκρη.Για τα Tablet των 40€, το ειπαν και πιο πάνω, θα τα ξανα αγοράσεις 4 και 5 φορές...

Τι κινέζικα είναι όλα αυτά που λες; Ποιος θα ασχοληθεί με roms, unbrick, αναβαθμίσεις, πας καλά; Εγώ πήρα ένα Lenovo για την γυναίκα και τα παιδιά, στα 140 ευρώ, νομίζω 8άρι είναι, και είναι όλοι σούπερ ευχαριστημένοι. Browsing, Youtube και Candy Crush η χρήση του αποκλειστικά. Κακοποιείται και από την μικρή μου κόρη, αλλά αποδίδει ακόμα, μετά από 8 μήνες που το έχουμε, άψογα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ με τις γελοίες αυτές συσκευές.

Δημοσ.

Τι κινέζικα είναι όλα αυτά που λες; Ποιος θα ασχοληθεί με roms, unbrick, αναβαθμίσεις, πας καλά; Εγώ πήρα ένα Lenovo για την γυναίκα και τα παιδιά, στα 140 ευρώ, νομίζω 8άρι είναι, και είναι όλοι σούπερ ευχαριστημένοι. Browsing, Youtube και Candy Crush η χρήση του αποκλειστικά. Κακοποιείται και από την μικρή μου κόρη, αλλά αποδίδει ακόμα, μετά από 8 μήνες που το έχουμε, άψογα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ με τις γελοίες αυτές συσκευές.

Αν δεν σου αρέσει αυτό που έγραψα, δικαίωμά σου.Το να μην με ξέρεις όμως και να μου μιλάς με αυτό τον τόνο, δεν είναι.Το αν πάω καλά ή όχι το ξέρω εγώ.Εσύ προφανώς, μάλλον δεν πας, γιατί έχεις κυρίως ξεχάσει τρόπους συμπεριφοράς....

Δημοσ.

atropa

οπότε στη δικιά μου περίπτωση.. τινγκα κινεζια στα 104ε και επιτέλους άκουσα τον μικρο να λέει.. εε ρε μπαμπά με της άλλες της βλακείες αυτό έπρεπε να μου πάρεις από την αρχή.

end of story.

================

Tο ιδιο και απο την δικια μου οικογενεια με Teclast P8c4, Pipo P8 και αλλα κινεζικα που "οι αλλοι" τα φτίνουν για Apple και Samsung

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

γιατί τα samsung και apple δεν είναι κινέζικα...;

Θα τα χαρακτιριζα μπάσταρδα!

Η μανα τους μπορει να ειναι κινεζα αλλα ο πατερας του ενος ειναι Kορεάτης και του αλλου Αμερικάνος! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...