Προς το περιεχόμενο

Περισσότερες οι πωλήσεις κινέζικων μη επώνυμων tablet από αυτές των Samsung και Apple

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είσαι υπέρ των διακρίσεων, ε;

https://onedrive.live.com/redir?resid=df3103e02ae24517!249&authkey=!APs_clFp_wT1sSU&v=3&ithint=photo%2cjpg

Απο κατω γραψε:

Φτωχος, μικρομεσαιος και μεσαιου εισοδηματος....

Βεβαιως και υπαρχουν διακρισεις.

Δεν μπορει αυτος που εχει σπουδασει να εχει την ιδια μεταχειρηση με τον αγραμματα, ουτε αυτος που εχει δουλεψει 35 χρονια να παρει την ιδια συνταξη με τον τεμπελη που δουλεψε μονο 25 χρονια. κλπ κλπ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://onedrive.live.com/redir?resid=df3103e02ae24517!249&authkey=!APs_clFp_wT1sSU&v=3&ithint=photo%2cjpg

===========

Απο κατω γραψε:

Δεν μπορει αυτος που εχει σπουδασει να εχει την ιδια μεταχειρηση με τον αγραμματα, ουτε αυτος που εχει δουλεψει 35 χρονια να παρει την ιδια συνταξη με τον τεμπελη που δουλεψε μονο 25 χρονια. κλπ κλπ

Απο κατω γραψε:

¨Εχεις μπλέξει στο μυαλό σου την αξιοκρατία με τις κοινωνικές διακρίσεις...

Προσωπικά δε χωρίζω τα tablet σε αυτά που τα παίρνουν πλούσιοι και σε αυτά που απευθύνονται σε φτωχούς, αλλά σε κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Υπάρχουν αυτά που απευθυνονται σε επαγγελματίες, power users ή casual users... Μια συγκεκριμένη εταιρεία προσπαθεί να μας πείσει (εδώ και χρόνια) ότι υπάρχουν και αυτά που απευθύνονται σε "λεφτάδες", όμως τυγχάνει οι περισσσότεροι κάτοχοι των προϊόντων της να είναι από μεσαίο εισόδημα και κάτω και δεν έχουν τίποτα παρισσότερο να προσφέρουν σε σχέση μετ τον ανταγωνισμό...

Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου απλά υπάρχει και το tablet των 40€. Αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω υπάρχουν με 200€ και πάνω, που είναι πιο γρήγορα. Φυσικά τίθεται και θέμα λειτουργικού... Προσωπικά θεωρώ ότι από τότε που στα tablets μπήκαν οι desktop εκδόσεις των Windosws, όλα τα άλλα απλά έγιναν αόρατα για όποιον επαγγελματία θέλει να κάνει ευκολά τη δουλειά του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και κάποια από αυτά που κάνουν τη δουλειά τους αξιοπρεπέστατα σε χαμηλές, σχετικά, τιμές.

Επειδή έχω δουλέψει και τις δύο όψεις του νομίσματος, οι οθόνες των κινεζιών είναι επιεικώς για τα πανηγύρια με κάτι γωνίες θέασης να τις κλαίνε οι ρέγγες, οι επεξεργαστές άστο, ενώ το development σε custom roms μηδενικό... Και το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό... Έχω στην κατοχή μου εδώ και 3 χρόνια το Tab 2 της Samsung, και εάν δεν υπήρχε το development πραγματικά το εργαλείο θα ήταν άχρηστο... Τώρα τρέχει απροβλημάτιστα και εφαρμογές του 2015.

¨Εχεις μπλέξει στο μυαλό σου την αξιοκρατία με τις κοινωνικές διακρίσεις...

Προσωπικά δε χωρίζω τα tablet σε αυτά που τα παίρνουν πλούσιοι και σε αυτά που απευθύνονται σε φτωχούς, αλλά σε κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Υπάρχουν αυτά που απευθυνονται σε επαγγελματίες, power users ή casual users... Μια συγκεκριμένη εταιρεία προσπαθεί να μας πείσει (εδώ και χρόνια) ότι υπάρχουν και αυτά που απευθύνονται σε "λεφτάδες", όμως τυγχάνει οι περισσσότεροι κάτοχοι των προϊόντων της να είναι από μεσαίο εισόδημα και κάτω και δεν έχουν τίποτα παρισσότερο να προσφέρουν σε σχέση μετ τον ανταγωνισμό...

Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου απλά υπάρχει και το tablet των 40€. Αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω υπάρχουν με 200€ και πάνω, που είναι πιο γρήγορα. Φυσικά τίθεται και θέμα λειτουργικού... Προσωπικά θεωρώ ότι από τότε που στα tablets μπήκαν οι desktop εκδόσεις των Windosws, όλα τα άλλα απλά έγιναν αόρατα για όποιον επαγγελματία θέλει να κάνει ευκολά τη δουλειά του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και κάποια από αυτά που κάνουν τη δουλειά τους αξιοπρεπέστατα σε χαμηλές, σχετικά, τιμές.

Με 40ευρω tablet δεν κανεις τίποτα. Την δουλειά σου την κανεις αξιοπρεπεστατα με ενα tablet γυρω στα 200€ και υπάρχουν και πολυ πιο ακριβα για να κανεις ακομα πιο ευχάριστα τα πάντα.

Οσο για το πλούσιος/φτωχος ειναι αστείο να πιστευουμε οτι πρεπει να ειναι καποιος πλουσιος για να δωσει 500-600€ για ενα tablet.

• Like 2

Μάλλον τα μπλέξαμε λίγο τα πράγματα γιατί όπως πάντα όλοι τα ξέρουμε όλα... Από επώνυμα tablet είχα 2 samsung tab κορυφαία με κόστος αγοράς 500 ευρώ έκαστο. Στην συνέχεια πήγα σε ένα κινέζικο manta 80 ευρώ για να παίζουν τα μικρά. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ σε όλα! Ομοίως ένα serius αν θυμάμαι καλά το όνομα 60 ευρώ. Έλα που πήρα από έξω ένα cube 7x στα 60 ευρώ και δεν πίστευα στα μάτια μου! ΤΕΛΕΙΟ σε όλα! Ομοίως ένα cube i6 air με windows & android στα 160 ευρώ ακόμα πιο ΤΕΛΕΙΟ! Οθόνη την βάλαμε δίπλα σε φίλου ipad και "βρίζει" ακόμα! Άρα κινέζικο με κινέζικο έχουν διαφορά. Υπάρχουν μάρκες όπως xiomi, cube, onda και πολλά άλλα που σχολιάζονται και εδώ στο αντίστοιχο φορουμ με ΤΡΟΜΕΡΑ χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, καθώς και συνεχή υποστήριξη και από τον κατασκευαστή και από το xda. Άρα ναι υπάρχουν κινέζικα (ο όρος δεν είναι σωστός γιατί πρόκειται για επώνυμα κινέζικα προϊόντα και όχι 2ης διαλογής και κλώνους) που είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα που εμείς λέμε επώνυμα και σε πολύ καλύτερη τιμή...

• Like 8

Με 40ευρω tablet δεν κανεις τίποτα. Την δουλειά σου την κανεις αξιοπρεπεστατα με ενα tablet γυρω στα 200€ και υπάρχουν και πολυ πιο ακριβα για να κανεις ακομα πιο ευχάριστα τα πάντα. Οσο για το πλούσιος/φτωχος ειναι αστείο να πιστευουμε οτι πρεπει να ειναι καποιος πλουσιος για να δωσει 500-600€ για ενα tablet.

Για απλή χρήση internet ή απλά να βλε΄πεις καμιά ταινία και τίποτα άλλο είναι μια χαρά. Απαραίτητη προϋπόθεση: δεν εγκαθιστάς τίποτα άλλο πέρα από mxplayer και απενεργοποιείς ό,τι τρέχει στο παρασκήνιο.

Στη δευτερη πρότασή σου συμφωνώ απόλυτα, αλλά κάποιοι έχουν ξοδέψει πολύ χρήμα και χρόνο για να σε κάνουν να πιστέψεις ότι το προϊόν τους είναι για "εκλεκτούς"...

Προφανώς και θα είναι περισσότερες, γιατί όταν παίρνεις ένα tablet των 40€ θα πρέπει να το ξανά αγοράσεις 4-5 φορές καθ όλη την διάρκεια στης χρονιάς.

ακριβώς! ενώ αν πάρεις ένα ipad το κρατάς για χρόνια!

ενα ipad μινι εχω αλλα σας βρισκω πολυ κλειστομυαλους.οκ μερικοι τα σκαμε για ακριβα ταμπλετ.Μην προσπαθουμε ομως να μειωσουμε τα αλλα επειδη εμεις τα σκασαμε.Εχω δοκιμασει πολλα αλλα ταμπλετ μικροτερης αξιας απο το ipad pou μου εκαναν καλυτερη δουλεια.Τουλαχιστον εχει μια καλη σχετικα ποιοτητα κατασκευης.Sent from my iPad using Insomnia

Ότι δίνεις περνεις στις περισσότερες περιπτώσεις. Έχω δουλέψει και tablet των 100 ευρώ και ήταν απαράδεκτα για πέταμα. Έχω το note 10.1 το πρώτο και δουλεύει καθημερινά 7-8 ώρες από την οικογένεια και δεν καταλαβαίνει τίποτα με εξαιρετική οθόνη πενακι στέρεο καλά ηχεία και βλέπεις άνετα ταινία ή ότι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος. Οπότε αφήστε την καραμέλα ότι τα tablet των 100-200 ευρώ κάνουν οτι κάνει ένα τον 400.

Ακομα και η Apple στα tablet είναι καπως υπερτιμημενα αλλά όχι όσο στο κινητά.

• Like 1

αντε ρε που μου γίνατε και κινεζοεχθροι,εγώ πήρα tablet απο e-shop με 44 ευρώ,δυπήρυνο με 1gb ram και 4+4gb(rom+storage) αποθηκευτικό.....πάει σφεντόνα,δεν κολλάει πουθενά και ειναι μια χαρά δεν κατάλαβα γιατί να μην το κρατήσω 2-3 χρόνια ? εγγύηση έχει 1 χρόνο και το παλιό μονοπύρηνο κινέζικο manta με 45 ευρώ που είχα πάρει μια χαρά πήγαινε απλά δεν σήκωνε παιχνίδια και τώρα το έχει η ανηψιά μου και παίζει που είναι 7 χρονών και το κοπανάει συνέχεια και αυτό σκυλί.

γιατί να δώσω 200άρες και 300άρες για tablet ? 

για να κάνω μάγκα την sammy και την apple ? έλεος με αυτό το σηματάκι που πληρώνετε και μη μου μιλάτε για ποιότητα γιατί κάτι με 4-5 φορές πάνω τιμή δεν είναι στην ίδια κατηγορία όπως και να το κάνουμε.

σαν να λέμε το mercendes των 100 χιλιάδων να συγκριθεί με το polo της vw που κάνει 15 χιλιάρικα. 

αλλά έτσι είναι ο έλληνας,αν δεν είναι prada αλλά lidl το σώβρακο δεν το φοράει και το παίζει γνώστης στους άλλους για δήθεν ποιότητα ακριβών.

και στο κάτω κάτω τα tablet των "ακριβών" αν δεν ήταν οι κινεζιές θα απο 200 θα κάνανε 500 άντε ξυπνάτε.

το σχόλιο μου δεν είναι εναντίον αυτών που αγοράζουν ακριβά tablet ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ αλλά δεν μπορούν να κράζουν τα φτηνά και να κοροιδεύουν ως άσχετους αυτούς που παίρνουν τα φτηνά γιατί απλά κοιτάνε το vfm.....και όχι ένας μισθός 400-500 ευρώ που είναι σήμερα δεν αξίζει για ένα gadget....αν παίρνεις 1000-1500 το μήνα και σου περισσεύουν οκ.

αλλά δεν είμαστε όλοι καμένοι για να χαλάμε ότι δεκάρα έχουμε σε gadget υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα.

αντε ρε που μου γίνατε και κινεζοεχθροι,εγώ πήρα tablet απο e-shop με 44 ευρώ,δυπήρυνο με 1gb ram και 4+4gb(rom+storage) αποθηκευτικό.....πάει σφεντόνα,δεν κολλάει πουθενά και ειναι μια χαρά δεν κατάλαβα γιατί να μην το κρατήσω 2-3 χρόνια ? εγγύηση έχει 1 χρόνο και το παλιό μονοπύρηνο κινέζικο manta με 45 ευρώ που είχα πάρει μια χαρά πήγαινε απλά δεν σήκωνε παιχνίδια και τώρα το έχει η ανηψιά μου και παίζει που είναι 7 χρονών και το κοπανάει συνέχεια και αυτό σκυλί.

γιατί να δώσω 200άρες και 300άρες για tablet ? 

Δεν θα συμφωνήσω η δική μου εμπειρία λέει ότι τα φτηνά tablet των 50-60-80 ευρώ πουλάνε μόνο γιατί είναι φτηνά αλλά δεν έχουν καμία ποιότητα. Ακόμα και αν δουλεύουν ικανοποιητικά στην αρχή μετά από λίγο καιρό αρχίζουν και σέρνονται. 

Δεν λέω ότι πρέπει να πάμε στα tablet των 400-500 αναγκαστικά, αλλά δυστυχώς το android θέλει κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις για να τρέχει, τα φτηνά η μόνη ελάχιστη απαίτηση που έχουν είναι η τιμή τους...

Το λέω από προσωπική εμπειρία, ότι φτηνό κινητό-tablet σε android έχω πάρει δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Πιστεύω πάντως ότι μέχρι 200 ευρώ βρίσκεις αξιοπρεπέστατο tablet.

Δεν θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση αλλά θα το πω: Με τo lumia 535 των 100 ευρώ βρήκα το πρώτο "φθηνό" smartphone που πάει σφαίρα, χωρίς προβλήματα, μάλλον θα δοκιμάσω το ίδιο με κάποιο αντίστοιχο tablet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...