Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!..εχω στον υπολογιστη μου windows 8 και θελω να κανω ενα φορματ και να βαλω τα windows 7..εχω περασει στο φλασακι τα windows κανονικα μεσω του rufus αλλα οταν ανοιγω τον υπολογιστη και επιλεγω να κανει εγκατασταση τα windows μου βγαζει αυτο ου φαινεται στην εικονα!...μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω πολυ!

post-307787-0-45271200-1431862864_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις uefi bios αλλά μάλλον η έκδοση τον 7 που έχεις δεν υποστηρίζει uefi.

Μπες στο bios και δες κάπου αν έχει επιλογή για secure boot και κλείσε το ή αν έχει uefi/legacy βάλε το δεύτερο.

Δημοσ.

Έχεις uefi bios αλλά μάλλον η έκδοση τον 7 που έχεις δεν υποστηρίζει uefi.

Μπες στο bios και δες κάπου αν έχει επιλογή για secure boot και κλείσε το ή αν έχει uefi/legacy βάλε το δεύτερο.

στο bios μου το εχει ετσι αλλα παλι δεν αλλαζει κατι

post-307787-0-77581500-1431864717_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν δε βρίσκεις επιλογή στο bios να το γυρίσεις σε legacy τότε στο rufus στην δεύτερη επιλογή που λέει "Σύστημα διαμερισμού και τύπος συστήματος" επέλεξε το "GPT Σύστημα διαμερισμού για υπολογιστές με UEFI" και στη τρίτη επιλογή “Fat 32”. Θα βοηθούσε πολύ να μας πεις και ποιο μοντέλο laptop είναι.

post-226781-0-20325300-1431868202_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν δε βρίσκεις επιλογή στο bios να το γυρίσεις σε legacy τότε στο rufus στην δεύτερη επιλογή που λέει "Σύστημα διαμερισμού και τύπος συστήματος" επέλεξε το "GPT Σύστημα διαμερισμού για υπολογιστές με UEFI" και στη τρίτη επιλογή “Fat 32”. Θα βοηθούσε πολύ να μας πεις και ποιο μοντέλο laptop είναι.

το εχω δοκιμασει αλλα οταν φορτωνω το αρχειο μου αλλαζει αυτοματα οπως ηταν πριν!..ειναι fujitsu

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...