Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πολύ σωστός με το εικονίδιο. Όσοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν. To Λονδίνο καλό είναι.H βικτωριανή φάση κ ατμόσφαιρα ξενέρα όμως.Τόσα χρόνια δεν μου λέει κάτι.Όσο για το εικονίδιο δεν ξέρω σε τι σε παραπέμπει εσένα.Εγώ συγκεκριμένα για ορατότητα σχετικά με LGBT rights το χω.
hasiotis_john Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για βικτωριακό σκηνικό και έχω εξερευνήσει κάθε γωνία στα παιχνίδια που έχουν τέτοιο θέμα! Ειδικά το Dishonored (goty edition) και το Thief τα όργωσα για τα καλά. Περιμένω πως και πως το νέο Assassin’s ... 1
ArcaRoader Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν ξερω γιατι αλλα πρωτη φορα δεν με ψηνει καθολου ενα παιχνιδι Assassin's Creed... 3
liberostelios Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 23 Οκτωβρίου θα βγει με ή χωρίς τις κλασικές αναβολές;
Ta3ideftis Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πορώθηκα με το AC Syndicate! Ο μοναδικός λόγος που αξίζει να παίξεις AC (εκτός του στόρυ), είναι ο σχεδιασμός των πόλεων... και όχι μόνο!!!! Industrial περιβάλλον! ΠΟΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
geor92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 αxx παίδες επειδή ζω την μετανάστευση στο Λονδίνο ποσο θέλετε να είναι μακριά από εσάς.. ποσο θέλετε να τα βλέπετε από τα games μονο και όχι από κοντά..!!! ποσο δεν θα καταλάβετε ποτε τι σας λέω ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΤΕ ΕΔΩ..!!! Κι εγώ στο Λονδίνο ζω αυτή τη στιγμή. Γιατί δε σ' αρέσει; Εγώ μια χαρά περνάω!!
niCk_eleCtro Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 αxx παίδες επειδή ζω την μετανάστευση στο Λονδίνο ποσο θέλετε να είναι μακριά από εσάς.. ποσο θέλετε να τα βλέπετε από τα games μονο και όχι από κοντά..!!! ποσο δεν θα καταλάβετε ποτε τι σας λέω ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΤΕ ΕΔΩ..!!! μια χαρά είναι το λονδίνο έχω ζήσει, 100 χρονια μπροστά σε τεχνολογία, σε πανεπιστήμια και σε όλα. εκτος αν είσαι κάνας κλαρινογαμπρος και θες τα σάββατα να πετάς λουλούδια στα μπουζούκια, τότε πάω πάσο. 2
jasontns Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μια χαρά είναι το λονδίνο έχω ζήσει, 100 χρονια μπροστά σε τεχνολογία, σε πανεπιστήμια και σε όλα. εκτος αν είσαι κάνας κλαρινογαμπρος και θες τα σάββατα να πετάς λουλούδια στα μπουζούκια, τότε πάω πάσο. ...ξεκολλα ρε ποσο χρονων είσαι ? εγώ είμαι 38 και είμαι κοντά 2 χρονια εε δεν μου κολλάει τίποτα δεν μπορώ την κουλτούρα τους στην καμια άμα έχεις συνηθίσει 36 χρονια σε πράματα συνήθεις κόσμο εε δεν μπορείς έτσι απλά να σου περάσουν επειδή είσαι λονδίνο και όχι δεν είμαι κλαρινογαμπρος...!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα